S3 mini vs. HTC8S - pomoc pri nakupu

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
- jaz imam crke ob strani v imeniku.
smile-1.gif

- jebiga
- to glede vibre se sploh nisem zavzel, bom stestiral. edit: dela tudi vibra za smse, ko v hitrem meniju spremenis nacin zvonenja. profilov zvonenja pa teh for se nisem spreminjal, sem pustil vse po difoltu...

imam pa JB 4.1.2. unbranded. probaj tovarniski reset oz. update ali kaj...

Nazadnje urejeno:

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Pri meni ne deluje vibra pri smsih, če jo v spustnem meniju vklopim. Ja, deluje, če imam tudi pri smsih odkljukano, da vibrira. Ampak če imam tam odkljukano, potem mi vibrira in zvoni hkrati, jaz pa nočem vibre imet(ko pač dam nazaj na glasno).
A lahko probaš vibro pri smsih izklopit, pa potem dat na hitrem meniju vibrate in probaj, če ti dela vibra, ko prejmeš sms.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
U mater, vidim, da imam 4.1.1

Mogoče je tu težava
shocked-1.gif

Update-a mi pa ne najde...Nekaj sem slišal, da naj bi delovalo to iskanje novega software-a prek telefona?

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hja, meni deluje vibra normalno, imam izklopljeno vibriranje ob zvonenju v nastavitvah in ce v drop down menuju nastavim na vibro, mi zavibrira bp. tako da to dela. isto crke na desni strani med stiki.

se pa ne spomnim, kako je delalo v 4.1.1., ker sem ga takoj nadgradil. mi je pa telefon sam ponudil nadgraditev (on air oz. prek wlana). prek kieasa via usb mi je ni naslo. priporocam tudi root.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Hvala za odgovor.
Aja, kater operater? Baje na simobilu že je 4.1.2, jaz sem na mobitelu, pa ni še nič...

Nazadnje urejeno:

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Evo, danes update-alo S3 minija na 4.1.2.

Niti ene razlike ne opazim, razen par mobitelovih aplikacij, ki jih bom itak zbrisal.

Še vedno manjkajo črke v imeniku. Tista zadeva z vibro tudi še vedno ne dela - to kar sem omenjal, da bi tudi za sms vibracijo imel, ko vključim "splošno vibracijo".

Pa sem upal, da bi mogoče imel auto brightness funkcijo, ki je pač v S3 miniju ni. Na enki pa je bila
uf-1.gif

Sem pa mislil, da bomo lahko tako kot na S3 tisto orodno vrstico costumizirali. Pa ni nič od tega.

Skratka, ne vem zakaj dajejo take update ven, če ni nič spremenjeno/izboljšano.
rolleyes-1.gif