Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Od zgoraj naštetih vzami Motorolo Motoluxe. Na papirju najmočnejša. sranja je pa itak na vseh naloženo nekaj ampak glede na to da nisi zahteven uporabnik te to ne bi smelo motiti. Android slabo izgleda na nižjih resolucijah ekrana, na motoroli pa je ta kar spodobna. Pa ne pravim da pocenski telefoni Galaxy 5 ne delajo OK, ga ima tašča in je super zadovoljna, samo novejšo verzijo softwara sem ji naložil. Kar se pa office dokumentov tiče kot je že nekdo prej rekel je to stvar programa in ne sistemaNaloži aplikacijo in veselo urejaj, to je to.
Ima pa motorola Gingerbread se pravi 2.3 sistem, ki ni tako obremenjujoč kot ICS zato bi zadeva morala delati OK, update na ICS pa dvomim da bo kdaj dobila
Če ne znate "vzdrževat" takih telefonov si kupite nokio 3310 pa boCitat:
Uporabnik stein pravi:
Glas za "Ace je podhranjen in šteka"
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Samo malo epiloga: sem šel včeraj po Motorolo in sem po enodnevnem predrkavanju sem pa tja zelo zadovoljen. Itak, kolikor štekam princip androida, laufajo gor tiste aplikacije, ki jih sam zaženeš? Jaz v osnovi rabim gor imenik za klicanje in sms service, za net in office bom pa pač po potrebi zalaufal... vsaj tako si razlagam.
Raznih fint s sinhronim posodabljanjem vremenskih front, pa borznih tečajev od Tokia do New Yorka ne potrebujem, tako da mislim, da imam kar dobre obete, da bo telefon deloval ok. Lahko se sicer javim čez pol leta kako sem zadovoljen, ampak glede na moj odnos do telefonov (prvi teden se še malo ukvarjam z njim, potem pa uporabljam samo core funkcije dokler ne crkne), dvomim da se bo zgodilo kaj bistvenega.
Sem pa res našel par minusov:
- snooze lahko nastavim samo v tovarniško prednastavljanih intervalih (5/10/15... minut), kar se mi zdi milorečeno idiotsko, ker mi je že 10 let stara Nokia omogočala nastavitev po minutah
- za bujenje in zvonjenje lahko nastavim samo default naložene melodije, ampak tukaj je sigurno catch v meni in ne v telefonu
Ha ha, to sem sam spraševal pred časom. Lahko poiščeš.Citat:
- za bujenje in zvonjenje lahko nastavim samo default naložene melodije, ampak tukaj je sigurno catch v meni in ne v telefonu
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ha ha, to sem sam spraševal pred časom. Lahko poiščeš.Citat:
V glavnem je tak, da je par stvari tak šalabajzerskih, da ne moreš verjeti.
Oktopusy, a lahko razložiš, kako z vzdrževanjem dobim bolj zmogljiv CPU?
Podhranjen je hardversko, ti pa si na to povedal, da se to ta urediti z "vzdrževanjem".Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Pod "vzdrževat"je bilo mišljeno redno updejtanje in nenalaganje brezvezne šare na telefon,če veš kaj to podrazumeva
Ne vem kakšne veze ima tukaj CPU,da se pa tud to zrihtat z rootanjem,menjavo romov...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ti si rekel, da se slab CPU da zrihtat z zamenjavo. Ko se boš nehal po glavi tolčti, ti bo mogoče jasno.
Kingsoft office je free in je odlična zadeva.Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Včeraj se je akcija za 0.25€ končala
Citat:
Uporabnik laksikon pravi:
Če kupuješ, kupi vsaj S i9000 in dalje oz. od drugega proizvajalca s podobnimi specifikacijami in SAMO VIŠJE GLEJ. Pol bo užitek...