dizi, sicer ne vem, kako to, da si imel z g-drive tezave, jaz jih nikoli nisem imel, meni to laufa bp. ampak to zdaj nima veze.
torej, HTC8S je za to ceno fantasticen aparat, ful vsecen (osebno lepsi od lumie), interface oz modern UI je zakon, kilometre pred androidom, tega ne zanikam. ampak glede na preizkuseno, mi windows phone "ekosistem" ne odgovarja. prevec zaprto, integrirano, vezano na microsoftove storitve. saj razumljivo, vendar bi vseeno zelel bolj odprt sistem, ki bi se zlil z OS. sem tiho upal, da bo WP8 bolj tak napram WP7.5. na androidu je to bolje urejeno, ceprav imas tudi tam googlove storitve globoko integrirane. ampak imas vsaj moznost in appe.
zaradi tega je WP8 izgubili novega uporabnika. pa se skydrive, saj je kul, tam imam celo 25GB, ampak a je kdo prebral terms of service? skydrive uporablja avtomatiziran pregledovalni sistem photoDNA in ce se znajde v tvojem skydriveu ( tudi v privat folderju, ki ga ne sheras na druzbena omrezja!!), kaksna malo bolj "khm" vsebina (ki kdaj pa kdaj tud nastane, sploh ce imas seksi prijateljico/e
najverjetneje bom vzel S3 mini. mi je pa zal, da sem v to na nek nacin prisiljen. ampak preprosto prevec omejeno vse skup
mi je ta HTC8S res res vsec.