S3 mini vs. HTC8S - pomoc pri nakupu

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Ga kdo že ima? Moti me samo 4gb notranjega pomnilnika - je to ogromen problem?

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Samo 4 GB zna biti problem, če bo uporabnik želel namestiti večje število aplikacij, saj jih je mogoče namestiti le na notranji pomnilnik.
Sam sistem zasede okoli 2 GB, tako, da za aplikacije ostane 1-2 GB prostora.

Kartica je zgolj za glasbo, slike ... In po novem za shranjevanje downloadanih aplikacij (ne pa tudi za njihovo nameščanje).

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Samo 4 GB zna biti problem, če bo uporabnik želel namestiti večje število aplikacij, saj jih je mogoče namestiti le na notranji pomnilnik.
Sam sistem zasede okoli 2 GB, tako, da za aplikacije ostane 1-2 GB prostora.

Kartica je zgolj za glasbo, slike ... In po novem za shranjevanje downloadanih aplikacij (ne pa tudi za njihovo nameščanje).

Pri aplikacijah se ti po moje nebi smelo zatikati, kajti velikost le-teh redko presega 5mb. Druga zgodba je seveda pi igrah...

Sicer se je meni že zgodilo da mi je zmanjkalo prostora, ampak to je bilo pri Lumii 710. PA še to zaradi 5ih iger, ki so bile velike okoli 100mb...

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
velikost pomnilnika4 GB (500 MB za uporabnika)
To piše na mobitelovi strani. A je možno da so nametali še kero svoje sranje gor??

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Ko pišete, da pri WP 8 sinhronizacija z PC še kar ni mogoča, to ne pomeni, da Gmail računa z vsemi kontakti tudi ne moreš sinhronizirati, ali pač?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Kako si mislil, da ni možne sinhronizacije? Je možna.
Poleg tega je odlična povezljivost z Office paketom, kjer vse kar urejaš preko excela, worda, powerpointa je istočasno že vidno na telefonu in obratno.

Gmail je popolnoma sinhroniziran z vsemi kontakti (email in telefonske) in koledarjem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
pri mobitelu piše da htc ne podpira ogleda pdf?

Pa radia nima, pa ne moreš ga uporabljat kot zunanjega modema,
ali je to res?

Ker tole pa rabim občasno

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pri mobitelu piše da htc ne podpira ogleda pdf?

Pa radia nima, pa ne moreš ga uporabljat kot zunanjega modema,
ali je to res?

Ker tole pa rabim občasno

Microsoftov PDF reader naj bi podpiral to locljivost, ki jo ima HTC 8S (WVGA) >> http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/pdf-reader/8f6154d6-1b70-431a-a579-b6a43477e837

Glede uporabe kot modem (tethering oz. WiFi Hotspot) pa kot kaze ta model res ne podpira ... vsaj ne preko WiFi, verjetno pa vsaj preko USB kabla ... >> http://geekaphone.com/phones/HTC-8S

HTC_8S-20130117-102903.jpg

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
PDF se tudi pri Nokiah namesti loceno iz marketa.
glede tetheringa pa verjetno htc v nizjem cenovnem rangu ne podpira, kar pa ni receno, da z nadgradnjo ne pride..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
update. vzel sem S3 mini, je ok.

btw, ve kdo mogoce za kaksen dober zascitni cover za S3 mini (najrajs bi imel taksnega po obliki kot jo ima moja E71 - na sliki spodaj)
394987786_784.jpg

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
po parih dneh uprabe in na JB 4.1.2...

odlicna zadeva. dovolj hiter, meniji so smooth, isto nalaganje web strani, povezljivost dobra, baterija zdrzi dober dan (glede na noviteto drkam gadget na polno). lahek, veliko bolj fajn sede v roko kot big brother S3 (mam manjse roke), zelo zadovoljen, sem se pravilno odlocil napram izbiri v topicu oz. prvotni skepsi.

priporocam.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Meni je tudi izredno dober telefon.
Imam pa 3 negativne ugotovitve.
- v imeniku manjkajo črke ob strani - isti bug je bil v S1 na začetku. Ampak ok, me sploh ne moti tako blazno
- še vedno brez opozorila, če imaš zgrešen klic/sms. NoLed aplikacija preveč baterije žre, in mi ni dobra alternativa.
- vibra pri smsih. Ni možno nastaviti, da bi ti tudi sms vibriral, če samo "vibrate" daš. Moraš prav v sms nastavitvah odkljukati, da vibrira, drugače noče. Če pa imaš vibracijo odkljukano, ti vibrira tudi takrat, ko imaš zvok vklopljen. Se pravi, jaz hočem, da mi dela vibra tako, kot je to pri klicih.

Ampak overall pa je vsaj meni top telefon.