Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik bettowin pravi:
Če v nekaj vložiš z namenom, da pričakuješ pozitiven outcome, je to investicija.
Hočeš rečt da obstaja osebe, ki vložijo na podlagi pričakovanega negativnega donosa.
Ne. Hočeš ti rečt, da se investicija, kjer se pričakuje pozitiven outcome, ne more imenovati investicija?
Citat:
Pa si ti predstavljaj da pride do tebe en mujo, ki je neka 3 leta kopal jarke in ti predstavi svojo poslovno idejo, ki vključuje igranje na stave. Ne stavnico ali kaj drugega, kjer je denar ziher, ampak igranje samo.
Po kakšnem kriteriju pa dajo pol onim več tisočim te 3 jurje, od katerih jih potem večina itak zagonij? In to si napisal tako, kot da bi ta mujo šel, in vrgel gor tistih 3k EUR na prvo "ziher" stavo. Pa saj sem vedel, kakšen bo odziv, kaj drugega bi sploh lahko pričakoval, ali da me še itak sodiš kot nekega totalnega amaterja ... o, Bog. Ja ... oni me bodo isto, boš rekel. Toliko bolj žalostno, če bi me isto kot ti, ampak oni bodo imeli poslovni načrt (ki je seveda slab, zato ker sem ga spisal jaz..), in verjetno bodo morali vsaj podati neke razloge, zakaj ne. Pa ker boš mi sedaj rekel, da bo razlog ta, ker so to pač stave, obenem uvidim, kakšno laično razmišljanje vlada in kako brezupno je verjetni, da bo kdo sploh PROBAL kaj razumeti ... zato pa, kot sem že omenil:
LOCK IT.
Res!
Nazadnje urejeno: