S.P. kot investicija v športne stave *DELETED*

bettowin

Pripravnik
4. okt 2010
50
0
6
Lej, sam sem omenil, da bi raje delal nekaj mentalnega v kontekstu, da mi fizična dela pač niso všeč, pa ne toliko zato, ker bi jih zaničeval ali karkoli, temveč zato, ker si pač želim početi tisto, v čemer uživam. So tebi fizična bolj ljuba, kot tista, kjer se razmišlja? Že, da morebiti obstajajo kombinacije obeh, a nekatera - kot je KAKRŠNOKOLI investiranje - pa so striktno mentalne narave.

Kaj ima socialni status opraviti s pametjo? Če sem reven, boš mi avtomatsko še očital zabitost? Pa kaj je s tabo, človek? Sam sem odprlo temo ravno zaradi tega razloga,da dobim kakšno idejo, kako in če je sploh moč priti do denarja z določenim poslovnim načrtom, predpostavimo seveda da dobrim, ne slabim, ostalo pa se te prav nič ne tiče; zakaj jaz nimam denarja in kako to, da ga nimam že milijone, temveč lahko kvečjemu predlagaš, kako priti do njega, če imaš kakšno idejo. Če ne, čemu sploh pišeš? Cilj tega je - kaj?

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Še vedno ne vem kaj bi ti rad? Vsem tukaj se nekako zdi bolj smiselno popravljat zobe pri avtomehaniku kot odpirat s.p. za športne stave, ti pa še vedno ne razumeš da je tvoja ideja do konca neumna, da ne rečem kaj hujšega. Dobil si nekaj konkretnih predlogov kako priti do tistega drobiža s katerim bi rad štartal pa še vedno nabijaš. To da idejo na vsak način hočeš prodajat kot dobro in nikakor ne najdeš niti enega, ki bi bil istega mnenja kot ti,...ne vem no. Najbrž je problem v ideji sami.

Pa priročnike svojih "investment" gurujev, ki jih citiraš tukaj si še enkrat preberi. Ni hudič da kje ne piše kako štartat z nule. Al se vsi začnejo tako kot gorenjske kuharkse knjige: "Sposodite si...."?

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Saj to mu vsi dopovedujemo. Želiš delati, delaj. Za stave ne potrebuješ S.P.-ja.

Da bi pa brezobrestno denar dobil od države na podlagi "POSLOVNEGA NAČRTA" , je pa nekako stvar spotike. Najraje bi seveda svojo teorijo kako obvlada in rztura na stavah probal z denarjem nekoga drugega, ker ne boli če ga popušiš.

Sicer je pa po pisanju betenwin al neki takega, malce zafrustriran mladostnik, kateri je pojebal dva vpisa na faks in sedaj ne najde nobene službe in "išče poslovne priložnosti" kako iz 0 ustvariti 100000000000000000x 10€.

Brez dela ni jela pravijo vsi. Delo kot tako bi bilo tudi da odideš na zavod, se pozanimaš kako in kaj je potrebno za kaj podobnega, poizkusiš najti nekaj dodatnih investitorjev. Registriraš račune na katerih boš stavil. Izdelaš portfolijo stav. ipd. ipd. ipd. aja ne ti bi to mentalno napravil, saj res?????????

Najlažje je jamrat in težit po alterju z dolgimi replaji in ničesar povedanemu, ko naši vrli politiki. Evo tržna niša zate, samo barvo moraš še dobit pa boš.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
jaz bi prepovedal stave, period.

prav tako bi prepovedal loto in vsa sranja.

bettowin

Pripravnik
4. okt 2010
50
0
6
Citat:
Še vedno ne vem kaj bi ti rad?

Nič več. Da se tema zaklene.

Citat:
Vsem tukaj se nekako zdi bolj smiselno popravljat zobe pri avtomehaniku kot odpirat s.p. za športne stave, ti pa še vedno ne razumeš da je tvoja ideja do konca neumna, da ne rečem kaj hujšega.

Neumen si ti.

Kako je lahko tu gor sploh kdo kredibilen, če to nikoli v lajfu ni počel.

Daj, povej mi kaj si po profesiji, da te bom jebal v glavo, kako je to največji [censored] od dela, ajde, da boš dobil filing, kako je to, če te jebe nekdo, ki nima tri čiste. Veš, v čem je fora? V tem, da lahko kar lepo utihneš, če o neki stvari nimaš pojma. Ali kaj, poste si nabijaš, ali v čem ti je fora da kar nekaj pišeš, pa nič ne napišeš? Jaz pišem samo v tej temi, ker se v to razumem v nulo, ti po drugi strani nisi to nikoli počel, nimaš pojma od pojma, a vseeno odgovarjaš, pa isto neveš zakaj. Komedija.

Citat:
Dobil si nekaj konkretnih predlogov kako priti do tistega drobiža s katerim bi rad štartal pa še vedno nabijaš.

Pa saj si ti isti. Isto nabijaš, mar ne?
wink-1.gif

Citat:
To da idejo na vsak način hočeš prodajat kot dobro

To nikakor ni bil namen, ali si res pretupast, da bi to pogruntal?

Citat:
in nikakor ne najdeš niti enega, ki bi bil istega mnenja kot ti,...ne vem no.

Ker nimate pojma od pojma od stav, zato. Misliš, da če si v večini, da imaš avtomatsko prav?

Si že kdaj slišal, da je VEČINA folka glupega?
wink-1.gif

bettowin

Pripravnik
4. okt 2010
50
0
6
Citat:
Saj to mu vsi dopovedujemo. Želiš delati, delaj. Za stave ne potrebuješ S.P.-ja.

Ti misliš, da jaz mislim, da je za igranje stav potreben S.P., ali kaj predstavlja ta stavek?

Citat:
Najraje bi seveda svojo teorijo kako obvlada in rztura na stavah probal z denarjem nekoga drugega, ker ne boli če ga popušiš.

Ni res. Če bi imel svoj denar, bi dal tudi 10k v stave. Ni poanta v tujem denarju. To me hočeš na vsako silo le ti diskreditirat, nič drugega.

Citat:
Sicer je pa po pisanju betenwin al neki takega, malce zafrustriran mladostnik, kateri je pojebal dva vpisa na faks in sedaj ne najde nobene službe in "išče poslovne priložnosti" kako iz 0 ustvariti 100000000000000000x 10€.

Jaz vem, da bom igral stave, že od začetka srednje šole. Med tem sem jih igral za zabavo, ker jih drugače nisem mogel ker nisem nikoli imel kapitala - vmes sem zaslužil par 10EUR, to pa je tudi vse. V vmesnem času pa sem do dobra izpilil teorijo in pač zaupam sebi in verjamem vase, da bi bo uspelo na poti do tega, kar si najbolj želim. Jaz bom delal to, kar si res najbolj želim. Mar ni tako tudi prav?

Ej, pa daj, kaj pa če bi jaz tebe mal izprašal? Bi te motilo?

- Koliko si star?
- Katere fakse imaš končane?
- Kdaj si se vpisal na faks, in kdaj si ga končal?
- Kolikšna je tvoja neto plača?
- Kje si zaposlen?
- Kakšne so tvoje reference?

Evo. Se ti zdi to zdaj normalno? Mogoče je na tvoji vasi z malomeščanskim razmišljanjem res tako vzdušje, da je to nekaj normalnega, ampak naučiti se boš moral, da se nimaš kaj vtikat v lajf drugih.

Pa nehajte mi že enkrat očitati delo. Delam to, da dopolnjujem poslovni načrt, da dnevno berem o raznoraznih stvareh, povezanih s stavnicami, kvotami, tipsterji, itd., po drugi strani pa dnevno napišem vsaj 3 prošnje za delo v povprečju. BOLI MENE K|_|RAC, kaj je keri od vas v lajfu dosegel, vem pa, da to, da se ne bi vtikali v lajf drugega, ne boste nikoli. In prav smilite se mi obenem zaradi tega. Mislim ... pa da sam jaz to vse tu dolžan razlagat? Te kar srat stisne ...

LOCK IT! Zadnjič prosim.

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Dajmo se kar zmenit da smo vsi neumni, da imamo v najboljšem primeru končano osnovno šolo in da če že, potem delamo za minimalca. Samo da damo te stvari dol z mize in ne boš več okol tega lajal. Ti pa prilepi že enkrat ta genialni načrt s katerim boš prišel do petih jurjev. pardon, treh in pol.
grims-1.gif
Če si res tolk prepričan v genialnost načrta pol ti to ne bo problem.

Pa iz prejšnjega mojega posta mislim da sta ti ostali še nekje dve vrstici za pokozlat.

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
457
63
ne daj se....

biliya tudi ni noben resno jemal, ko je tumbal o pc-ju v vsaki bajti , pa ga sedaj poglej
evil.gif

bettowin

Pripravnik
4. okt 2010
50
0
6
Mogoče si folk isto predstavlja, da je vse za vsakega. Da če nekdo neko stvar obvlada, da bi jo bil sposoben tudi drugi. Da če drugi ve, kako poiskat informacije, da pa potem že on ni tako pritisnjen, da tega ne bi zmogel. Z vašega vidika je to nekaj podobnega, kot da grem jaz pametovat nekim mikrobiologom, kako se ne bo nikoli izdelalo zdravilo za HIV. Sploh se ne gre o pametovanju. Vi pravite, da je 10% yield mesečno nemogoč, jaz pravim, da je.

http://sports-punter.com/tipsters/Crouch%20Potato - to je samo en link. Poglejte si graf. Rok je več let. Kam gre graf overall?

bettowin

Pripravnik
4. okt 2010
50
0
6
Ta stran je sicer krneki, ampak namenoma nisem hotel kopirat strani, kjer imajo tipsterji manj kot 200 nasvetov in dosegajo npr. 15-35% yield. No, da ne govorimo o plačljivih storitvah ... pa ne kakšnih scammih. Ajde, vzemimo totalno teorijo. Npr. da slediš vsem stavam Crouch Potata, odigraš vedno najboljše kvote, slediš njegovim vložkom in povečuješ banko ob povečanju za 25%. Po vaše boš za 3 leta v minusu? Če ja, lahko dokažete, zakaj?

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Ironija je to da vedno ravno geniju, ki je pogruntal sistem za zadetek na loteriji zmanjka za nakup srečke. Napiši knjigo in prodajaj idejo, tako kot že mnogi pred tabo. Ker je jasno da se bolj od tega služi kot od uporabe sistema.

Sicer pa, pametnejši odneha, tako da kar se mene tiče se lahko tole kar nadaljuje.
hysterical-1.gif
Samo po kokice skočim.

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
457
63
samo za intermeco...

ta restan krompir je v zadnjem mesecu totalno mimo seko, res pa je mel krompir pri eni stavi in je menda celo pozitiven....

bettowin

Pripravnik
4. okt 2010
50
0
6
pipo,

gledaš na kratek rok. Model ima po več kot 500 odigranih stavah 11.30% yield. Pa da vzamemo stran, da ne bi vedno jemal optimalnih kvot, je to lahko še vseeno najmanj 10% yield. Veliko stav zgreši zato, ker igra na zmage kolesarjev na posameznih etapah, kjer kvote velikokrat presegajo tudi 50, in to pomeni to, da če zadane eno od 49 takšnih stav, dela profit. Easy as that. V stavah se je skozi zadnja leta uveljavil način igranja kvot, ki ostaja najenostavnejši način iskanja value-a, ki ga je ob stavljanju na favorita takorekoč nemogoče najti, ker so stavnice minimizirale kakršnokoli prednost igralcev stav, oz. so jo v bistvu izničile. Včasih je bilo npr. na Barco še 1.3, sedaj dobiš kvoto za 1.2. Glede na to, koliko presenečenj pa se dogaja (vedno več), pa potem bolje igrati (ko zato obstajajo vsaj 3,4 dobri razlogi) na X ali celo na goste, ker ima kvota zadostno vrednost.

jello,

ko sem ti prilepil link, se spet oprijemaš neke bilke, a počasi padaš ... in padaš ... vedno globje. Nikjer nisem omenil, da sem genij. Sem? Samo dovolil sem si odgovoriti na vaše nepravilne komentarje. Mar nimam pravice, da znegiram neke očitke, ki niso resnični?

Ahahaha. Vidim, da četudi vam dam za 3 leta graf, kjer bi bil profit, mi vseeno ne boste verjeli. Torej? Zakaj se sploh trudim? :D

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
457
63
saj pravim za zadnji mesec. Še najboljši tipserji lahko imajo črno serijo ki traja od X-Y (vstavi, ure,dnevi,tedni,meseci)

Izbira tipserja pa je stvar osebnih preferenc... jaz ne gledam toliko na dolgoročni dobiček, je pa sigurno podatek ki pritegne pozornost.

Bolj mi je važen procent zadetkov tistih stav, ko gre s polnim vložkom noter. But, thats just me...