Citat:
Mir in sreco za vse ljudi sveta.
Prevod: lapanje in nevoščjivost drugim.
Citat:
Res je; delujes, kot da si nekje pobral par velikih besed ("poslovni nacrt", "kapital", "s.p."), ni ti pa cisto jasno kaj pomenijo
Pa kaj, odpeljalo se ti je, pubec? Ne znaš brat? Ne vidiš, da poslovni načrt ŽE IMAM napisan, ne sicer dokončan, ima pa trenutno okrog 20 strani. Kak drugače te ti interpretiraš poslovni načrt, in kaj je za tebe kapital? Same lape so te, ene stvari pa ne argumentiraš. Pojma od pojma nimaš. - in ja, to lahko sklepam, ker ti isto sklepaš zame. Zakaj jaz naj ne bi vedel nič o poslovnem načrtu? Zakaj naj ne bi vedel, kaj je to kapital? Presneto, saj pa ti nimaš pojma, če ne veš, da se lahko kapital pridobi z odprtjem S.P.-ja, in če si prijavljen na zavodu, lahko dobiš denarno pomoč. Kaj ti je tu nejasnega?
Citat:
LOL, ja, to je praksa. Vsak, ki zeli kaj od kogarkoli, mora pokazati nekaj kredibilnega. Torej LOL, ti si prisel po nasvete in glede na to, da, LOL, s(m)o tukaj prisotni ljudje, ki ali imajo(mo) s.p. ali kaksno drugo obliko, s katero se ukvarjajo(mo) s podjetnistvom, se, LOL, ukvarjajo z racunovodstvom ali pa, LOL, financami, in bi torej ti z manj arogantnim obnasanjem, LOL, lahko dobil kaksen koristen nasvet, ce ne bi, LOL, zacel z otrocarijami. Zdaj si pac forumska zabava, dokler te, LOL, moderatorji ne odstranijo.
Vidim, da se raje pičiš v neko besedo, ki sem jo uporabil 2,3x na treh straneh, in jo obravnavaš kot nekaj, s čimer sem sedaj res izjemno pretiraval. To pove vse o tem, kaj ti je tu bistvo. To, da boš drkal okrog besed, ki jih uporabljam, in se delal norca, namesto da bi napisal kaj uporabnega. Še enkrat več nisi povedal nič od nič.
Pa kaksno arogantno obnašanje? Si ti sploh bral celo temo? Daj, pojdi še enkrat na 1.stran, pa poglej, kako se je začelo.
'Lej ... bom napisal bolj počasi, ker zgleda da bolj počasi bereš.
1. Napišem, ali je mogoče z dobrim poslovnim načrtom dobiti začetni kapital za S.P. V tem primeru smatram, da nek folk, ki naj bi bil v tem, tudi razume, da imam v mislih teh 3,5k EUR, sem se pa tudi opravičil, ker jih že na začetku nisem omenil in se še enkrat oproščam.
2. Dobim odgovor, češ da bom gemblal. Je to na mestu, potem ko lepo napišem, da se gre za INVESTICIJO? Se ti to ne zdi kot jebanje v glavo in povsem nekredibilen odgovor?
3. Potem me proba model odvrniti od tega, da bi bil zagnan. Zopet izven konteksta. PA VALDA, da sem zagnan, če ne tu sploh ne bi pisal, mar ne?
4. Utisevalec flejma s prve, češ da sem bumbar.
5. mobifrik pove, da je naravnost smešno investirat v športne stave.
PA KAJ, TI JE ZDAJ LAŽJE, ALI ŠE ITAK NE SPREVIDIŠ? Kako naj po takih odzivih ohranim mirno kri? Mogoče kdaj, ko bom v kakšnem hinduizmu, ampak takrat me materialistične stvari pač ne bodo zanimale. Do takrat pa se bom vedno odzval po svojem instinktu. Ta trenutno je, da sem siguren, da se ljudje ne razumejo v stave, in se, kot sem že omenil, kot npr. moja babica smejejo s tega. MISLIŠ, DA SEM JAZ TAKA OVCA, da bom to pustil? Mogoče ti bi, in bi ohranil mirno kri, jaz pač ne. No, sicer pa se samo branim, kaj za vraga se sploh 'čem zagovarjat, saj pa sem na začetku prav lepo odgovarjal. No, dokler se je pač dalo ...
Odstranijo me, ja. Valda. Ko zmanjka argumentov, potem ostanejo samo še Banovci. Najprimitvnejši nivo, ki obstaja. Če bi se rad spustil pa še enega nižje, ker ko pač zmanjka argumentov, se moram postaviti na toj nivo, pa mi lahko napišeš OS, pa bom videl če si tudi v živo tak warrior, kot se predstavljaš tukaj.
Citat:
Zdaj kaj bolje razumes v cem je tezava ? Ne samo, da ti nimas D-O-B-R-E-G-A poslovnega nacrta, ti nimas niti p od poslovnega nacrta
Ahahahahahahaha. Še videl ga nisi, pa sklepaš tole. Ahahahahaha. Pa daj, raje se posveti nečemu, kar obvladaš, ker dokler delaš take predpostavke, si posmeh ti, in ne jaz. No, za tiste ki držite skupaj, ker ste pač online<3friends<3forever, pa niti ne viditi, da še nihče od vas razen posmeha in napadov ni pristavil nič koristnega, je itak jasno, da ne boste sprevideli, da se to dejansko dogaja, ker boste videli izključno vsak moj ofenzivnejše napisan tekst. So the story goes on ...
Citat:
Za omenjeni del poslovnega (projekcije) sem pa vprasal zato, ker - seveda ce bi obstajale, kar zelo ocitno ne - bi tam notri bilo najbrz kup pomankljivosti, ki bi tvojo idejo hitro prizemljile
Da. Vneto iščeš pomanjkljivosti. Samo da bi bile, pa da ti pol pride na tem. Hvala ti, res si v pomoč.
Citat:
in ker sem opazil, da nikomur ne verjames na besedo
Evo. V istem stilu kot do sedaj. Brez ene obrazložitve. Povej zdaj ti meni, če moram jaz verjeti na besedo nekaj, kar poznam, in lahko argumentirano razložim, ZAKAJ ni tako in KAKO bi se lahko temu izognil? Mi lahko poveš, KAJ točno nimam prav in KAJ TOČNO bi moral nekomu verjet? Ajde, daj, probaj, mogoče ti vsaj enkrat (prvič) uspe, čeravno ... dvomim.
Citat:
bi ti bilo edinole tako mogoce.pojasniti kje so najvecji problemi v tvojem razmisljanju, preden porabis precej casa za nekaj, kar se bo na Zavodu koncalo z razocaranjem.
Itak. Ker boš mene spreobračal in me učil, kako moram razmišljat, razložil pa nisi k od k**************************rca. (namerno daljše cenzurirano, ker res nisi povedal 1/100).
So long.