Še delaš al si? Ne vidiš križev?Še vedno boljše in manj neumno, kot krščanski križ...
Saj vem, da provociraš osmico, ampak tole je globoko pod tvojim nivojem.Še vedno boljše in manj neumno, kot krščanski križ...
Upas povedati še kaj proti muslimanski veri ali nimas jajc? Pa proti židom?Še vedno boljše in manj neumno, kot krščanski križ...
Krščanska se ti zdi taka ker ti tukajšnji mediji to predstavljajo. Islam ni nič boljši, je enako ogaben hinavski in poln laži, ampak tega na žalost ti ne vidiš...Zavračam in preziram vse vere in jih vidim kot razlog, da de je na svetu zgodilo največ gorja in zanetilo največ vojn. Naj gre za krščansko, pravoslavno, muslimansko, judovsko... Don't care. Z naskokom najbolj "ogabna", hinavska in polna laži pq mi je krščanska. Tako da iz mojega vidika je vsako izkazovanje verske pripadnosti neumno, ne glede na vero. To ne pomeni, da zdaj s prstom kažem, pljuvam in zmerjam, ne. Sem toleranten, lahko vsak dela kar hoče, ampak meni se bo še vedno zdelo neumno. Kot parade ponosa.
Tudi komunizem je vera. Poskusi dokazat da ni pa ti jaz dokažem nasprotno.Zavračam in preziram vse vere in jih vidim kot razlog, da de je na svetu zgodilo največ gorja in zanetilo največ vojn. Naj gre za krščansko, pravoslavno, muslimansko, judovsko... Don't care. Z naskokom najbolj "ogabna", hinavska in polna laži pq mi je krščanska. Tako da iz mojega vidika je vsako izkazovanje verske pripadnosti neumno, ne glede na vero. To ne pomeni, da zdaj s prstom kažem, pljuvam in zmerjam, ne. Sem toleranten, lahko vsak dela kar hoče, ampak meni se bo še vedno zdelo neumno. Kot parade ponosa.
Največji morilci na svetu tito hitler stalin mao-ce -tung so bili ateistki komunistični....Zavračam in preziram vse vere in jih vidim kot razlog, da de je na svetu zgodilo največ gorja in zanetilo največ vojn.
Namesto da se bralec demokracije sekira, bi spil kozarec terana in malo pršuta.
Pravilen odgovor pa je, da sta srp in kladivo tam bolj za opomin in iritiranje italijanov, ne pa domobrancev.