Ruska propagandna vojna.

I

Izbrisan uporabnik 474

Še vedno boljše in manj neumno, kot krščanski križ...

I

Izbrisan uporabnik 474

Zavračam in preziram vse vere in jih vidim kot razlog, da de je na svetu zgodilo največ gorja in zanetilo največ vojn. Naj gre za krščansko, pravoslavno, muslimansko, judovsko... Don't care. Z naskokom najbolj "ogabna", hinavska in polna laži pq mi je krščanska. Tako da iz mojega vidika je vsako izkazovanje verske pripadnosti neumno, ne glede na vero. To ne pomeni, da zdaj s prstom kažem, pljuvam in zmerjam, ne. Sem toleranten, lahko vsak dela kar hoče, ampak meni se bo še vedno zdelo neumno. Kot parade ponosa.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
V prejšnjem stoletju je največ pobil komunizem najprej v SZ nato po Evropi, Aziji, Ameriki, sedaj pa musliji. Tako da si zatakn si nekam vero. Pa čarovnic so največ pobili protestantje ne inkvizicija

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
Zavračam in preziram vse vere in jih vidim kot razlog, da de je na svetu zgodilo največ gorja in zanetilo največ vojn. Naj gre za krščansko, pravoslavno, muslimansko, judovsko... Don't care. Z naskokom najbolj "ogabna", hinavska in polna laži pq mi je krščanska. Tako da iz mojega vidika je vsako izkazovanje verske pripadnosti neumno, ne glede na vero. To ne pomeni, da zdaj s prstom kažem, pljuvam in zmerjam, ne. Sem toleranten, lahko vsak dela kar hoče, ampak meni se bo še vedno zdelo neumno. Kot parade ponosa.
Krščanska se ti zdi taka ker ti tukajšnji mediji to predstavljajo. Islam ni nič boljši, je enako ogaben hinavski in poln laži, ampak tega na žalost ti ne vidiš...

Vera je celotno človeštvo bila prisotna tako ali drugače. So pa cerkve (islamska, krščanska...) To veselo ugrabili in zlorabile...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Tudi komunizem je vera. Poskusi dokazat da ni pa ti jaz dokažem nasprotno.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
1647933669853.png

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Ko bi 8888 vedno tako zvesto sledil naukom Hitchensa :evil:
Ne samo v tem primeru, ko ga nekako uspe vtakniti v svoj rasizem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Namesto da se bralec demokracije sekira, bi spil kozarec terana in malo pršuta.
Pravilen odgovor pa je, da sta srp in kladivo tam bolj za opomin in iritiranje italijanov, ne pa domobrancev.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Namesto da se bralec demokracije sekira, bi spil kozarec terana in malo pršuta.
Pravilen odgovor pa je, da sta srp in kladivo tam bolj za opomin in iritiranje italijanov, ne pa domobrancev.

v kostanjevici bolj težko, ker tam ni ničesar
tud italijanov ne, ker nimajo tam kaj iskat če ni oštarij

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
To je verjetno izobesila neka oseba, ki so jo informbirojevske čistke v Jugoslaviji izpustile. Mogoče je bil človek takrat skrit v Italiji.