Ruska propagandna vojna.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Mnenje, da bi nekdo lahko drugače odreagiral in s tem ne eskaliral določenega dogajanja še ne pomeni avtomatsko podpore Putinovi vojni in navijanja za agresorsko stran. In to je tisto, kar se očita nekaterim uporabnikom tu gor kljub temu, da so (mislim da) vsi vsaj enkrat direktno zanikali podporo agresorju.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Mnenje, da bi nekdo lahko drugače odreagiral in s tem ne eskaliral določenega dogajanja še ne pomeni avtomatsko podpore Putinovi vojni in navijanja za agresorsko stran. In to je tisto, kar se očita nekaterim uporabnikom tu gor kljub temu, da so (mislim da) vsi vsaj enkrat direktno zanikali podporo agresorju.

jp, mam še enga na zalogi:

če je posilstvo neizbežno, lezi in uživaj

• Haha
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
jp, mam še enga na zalogi:

če je posilstvo neizbežno, lezi in uživaj
LoL ker primer :D

A to pomeni, da avtor tega sestavka podpira posiljevanje ali morda zgolj izraža neko subjektivno mnenje kako se "spopasti" s problemom ter niti približno ne kaže na podporo ali nepodporo samemu dejanju (t.j. posilstvu)? :D

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
LoL ker primer :D

A to pomeni, da avtor tega sestavka podpira posiljevanje ali morda zgolj izraža neko subjektivno mnenje kako se "spopasti" s problemom ter niti približno ne kaže na podporo ali nepodporo samemu dejanju (t.j. posilstvu)? :D

kaj misliš?

lahko tud v debati o Auschwitzu začnem razlagat, da so tam mel kinodvorano, bazen, fuzbal plac in tri obroke na dan
kar je vse sicer čist res, ni pa glih najbolj bistveno

al rabiš še kakšen primer? lahko se jih še celo noč zmišljujem, samo dvomim da bova kam prišla

• Všeč mi je
Reactions: sad

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
al rabiš še kakšen primer? lahko se jih še celo noč zmišljujem, samo dvomim da bova kam prišla
Rabim ja. Ampak ne tvoj izmišjen ampak dejanski primer oz. citat izjave alteraša iz katerega je razvidna podpora agresorju (to je tisto kar me dejansko zanima in za kar nekateri pravite, da je v bistvu kar nekaj takšnih ljudi tu gor) in ne kljubovanje propagandi ene strani ali pa navajanje subjektivnih (ne)posrednih vzrokov, ki so Putina pripeljali do odločitve o napadu. V takem primeru bova definitivno kam prišla, če se jih boš pa še najprej zmišljeval je pa res brezveze, da nadaljujeva.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Rabim ja. Ampak ne tvoj izmišjen ampak dejanski primer oz. citat izjave alteraša iz katerega je razvidna podpora agresorju (to je tisto kar me dejansko zanima in za kar nekateri pravite, da je v bistvu kar nekaj takšnih ljudi tu gor) in ne kljubovanje propagandi ene strani ali pa navajanje subjektivnih (ne)posrednih vzrokov, ki so Putina pripeljali do odločitve o napadu. V takem primeru bova definitivno kam prišla, če se jih boš pa še najprej zmišljeval je pa res brezveze, da nadaljujeva.

jasno da ne bova, ker je bil že tvoj začetni post provokacija
itak vsi smo for peace, vključno s putinom in bidenom (no on je bl for piss) ne vem zakaj se pol kregamo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Ni bil provokacija. Očitno pač drugače dojemam zapise, ki so za nekatere kronski dokaz podpore agresorju kljub temu, da po mojem mnenju to niti približno niso.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Nevem, če komu kaj ne paše

1647113178999.png

pro tip, deluje tudi na vseh drugih straneh.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Spremljam redno in od samega začetka, vidim pa zgolj uporabnike, ki nasprotujejo vojni in prav nobenega, ki bi jo podpiral ter navijal za Putina. Je pa med tistimi prvimi kar nekaj podskupin a še vedno je vsem skupno to, da vsi obsojajo rusko vojaško agresijo nad Ukrajino.
Misliš, da ne bi bilo dovolj, da se sankcionira tiste, ki uporabljajo žaljive izraze? Zaradi tega gre običajno nivo debate samo še down the toilet...in imaš neskončno spiralo, v kateri pridejo na vrsto vse vsebine, ki omogočajo polarizirano komunikacijo (nob, naciji, beli, rdeči, jj, levaki, kler, flatearth, antiwaxer,...).

I

Izbrisan uporabnik 474

To bi blo pošteno ja, edino obstaja en majčken problem - žaljivk in poniževalnega tona so poslužujejo v veliki večini uporabniki, ki so na strani moderatorjeve agende...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
To bi blo pošteno ja, edino obstaja en majčken problem - žaljivk in poniževalnega tona so poslužujejo v veliki večini uporabniki, ki so na strani moderatorjeve agende...
Že sedaj sem fašist....pa sem dost liberalen......

....kaj bi si šele zmislili če bi se po tvoje začel zatikat za vsako vejico, klicaj in CAPS LOCKSE...... ufff :)

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
Mene zanimajo kolikor toliko realni podatki o napredku Rusije in njihova realna sposobnost. Ne propaganda. Ker tako lahko vsaj kolikor toliko realno vem ali gre vojna proti koncu ali nas bo še tolkla visoka cena energentov.

Mi je pa zanimivo da spet (enako kot na začetku covid) manjka oz ni dobave materialov...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Moj finančni youtuber.... marca 2020 je en dan preden se je vse začelo sesuvat, poslal sporočilo, da naj prodajo delnice. Kr točen je glede napovedi....

Pa še prostozidar :p
1647124372109.png

• Všeč mi je
Reactions: AndY1
A kdo na temu forumu dejansko zagovarja Putina? Mislim, da smo tu na tabli vsi po vrsti obsodili napad Rusije na Ukrajino in tega prav nihče ne podpira, do razlik pri mnenjih pa v glavnem prihaja pri razlagah zakaj je do tega napada sploh prišlo ter pri tem kako najhitreje/najlažje/najbolje zaključit vojno. Lahko se pa seveda motim in sem spregledal kakšnega uporabnika, ki dejansko podpira in zagovarja Putina, v tem primeru me pa zelo zanima kdo je ta talent.

tle glih ne vem, ma če bereš MON, MCC....jih boš dost našel. Namreč v veliki večini je zakoreninjeno prepričanje, da je amerika hudobna
Mene zanimajo kolikor toliko realni podatki o napredku Rusije in njihova realna sposobnost. Ne propaganda. Ker tako lahko vsaj kolikor toliko realno vem ali gre vojna proti koncu ali nas bo še tolkla visoka cena energentov.

Mi je pa zanimivo da spet (enako kot na začetku covid) manjka oz ni dobave materialov...
kronik, armija je zadnja v vrtsti glede cen energentov. Če pogledaš zelene po EU pa greto zravn, si videl 3/4 problema visoke cene energentov. Ostala četritna pa pokriva vse ostale vzroke, vključno z vojno

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
A kdo na temu forumu dejansko zagovarja Putina? Mislim, da smo tu na tabli vsi po vrsti obsodili napad Rusije na Ukrajino in tega prav nihče ne podpira, do razlik pri mnenjih pa v glavnem prihaja pri razlagah zakaj je do tega napada sploh prišlo ter pri tem kako najhitreje/najlažje/najbolje zaključit vojno. Lahko se pa seveda motim in sem spregledal kakšnega uporabnika, ki dejansko podpira in zagovarja Putina, v tem primeru me pa zelo zanima kdo je ta talent.
No to je bolj tako, kot bizi "obtozi" kaksno levo pizdarijo, npr. odpisane jankove milijone...ve da ni lih cisto prav, ampak bo iskal kaksne razloge, da bi opravicil...
Sem si njea sposodil za primer.
In na tabli imas kar nekaj podobnih.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Moj finančni youtuber.... marca 2020 je en dan preden se je vse začelo sesuvat, poslal sporočilo, da naj prodajo delnice. Kr točen je glede napovedi....

Pa še prostozidar :p
Poglej priponko 53813

Enako so delali v Siriji. False flag kemicni napad, obtozili so Assada in ga takoj za tem raketirali. In to se je zgodilo vedno, ko je Assadu slo dobro in nazaj osvajal ozemlja.

Tale dron in nenavadno slaba reakcija NATO zracne obrambe, ki je letel po treh NATO drzavah brez intervencije, je zelo 'zanimiva'.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in Robert

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Včeraj sem imel 5 minut časa in sem se šel dežurno Karen in sem jih par prijavil, take ki so se naslajali na trupli....

Brez veze, še na takem portalu, ki generira DENAR, se ne da nič. Potem boš pa tukaj.... :valjamse:
1647166073868.png

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Vredno ogleda: