Ruska propagandna vojna.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Torej če nekdo ni absolutno brezpogojno pro-ukrajinski, je avtomatsko pro-ruski in si takoj zasluži ban?
To je stara komunistična, kdor ni z nami je proti nam.

Mene se forumski cenzorji zelo bojijo, v imenu svobode seveda.
Jim nastaviš ogledalo in je takoj ogenj v hiši.

Ruske propagandne v Eu ni, so msm uspešno cenzurirali vse kar vsaj na daleč izgleda rusko.
In zapovrh EK prepovedala oddajanje ru kanalov na iptv.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
To je stara komunistična, kdor ni z nami je proti nam.

Mene se forumski cenzorji zelo bojijo, v imenu svobode seveda.
Jim nastaviš ogledalo in je takoj ogenj v hiši.

Ruske propagandne v Eu ni, so msm uspešno cenzurirali vse kar vsaj na daleč izgleda rusko.
In zapovrh EK prepovedala oddajanje ru kanalov na iptv.
Samo vprašam, če je vse ok, pa to? Kaj oz. kateri pa so zate MSM?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Evo, to jaz govorim od začetka vojne dalje. PsihoPutu ne gre za Donbass in Krim, njemu gre za vzpostavitev imperija v duhu 19. stoletja. Odpravlja krivice, ki so se po njegovem zgodile Sovjetski zvezi z razpadom in poskuša vzpostaviti nekdanje stanje. Posebej lepo se to vidi pri obnašanju Belorusije. Njim zanesljivo ni v interesu riniti v vojno, pa jih je Putin enostavno prisilil in zdaj delajo točno tisto, kar jim reče. De facto Belorusija ni samostojna, suverena država, ampak ruski vazal. Če Lukašenko Putina ne bi ubogal, bi ga pa zamenjal z nekom primernejšim.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Feniks, sad in Pepe

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Kakšni propagandi? A tisti o specialni vojaški operaciji? Ali tisti za domači ruski trg, da osvobajajo Ukrajino? Ali tisti, da se grejo denacifikacijo? Ali tisti o zaščiti ruske manjšine v avtonomnih pokrajinah?

Res me zanima, kako racionaliziraš frontalni napad na celotno Ukrajino. Bučk o EU, Natu in buffer coni, ki da si jo Putin na podlagi pretekle slave imperija v zatonu zasluži, se poskusi vzdržati.

BTW: VB je kot stara imperialna supersila nekoč obvladovala cca 1/3 zemeljske površine. Bomo ligetimizirali tudi njene potencialne poskuse vzpostavljanja nekdanjega imperija? Kaj pa Španija, Portugalska, Belgija? In zakaj ne priklopimo Etiopije in Albanije Italiji? Če se že gremo razumevanje do užaljenih imperialistov.

I

Izbrisan uporabnik 474

Čaki, ti dejansko verjameš v zgobice o povrnitvi velikega ruskega imperija? :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Frontalni napad? Če bi Rusija izvedla frontalni napad, bi tam bilo nedvomno največje parkirišče na svetu...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Da. Po drugi strani si se lepo izognil odgovoru z novim vprašanjem. Rusija očitno ne preganja nacizma. Prav tako očitno ne gre za zaščito ruske manjšine, sicer v okolici Kijeva ne bi imeli kaj iskati. Zato me zanima tvoj pogled na vzrok za ruski napad na celotno ozemlje Ukrajine. Pri čemer te prosim, da EU/Nato bučk ne kotališ. Hvala.

Tole ni za v EU spustit.

a veš ke je fora..navijajo za pokanje, 10 let nazaj ko so meli pa malce več dežja pa so bli tik pred tem da jih zbriše z obličja zemlje, pa cela EU jim je morala pomagati, ker bi bli drugače propalica...so jim zgleda v tem času krila zrasla, pa pamet se je mal skrčila. Naučili se pa itak niso nič

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
Vemo, kdo je v tej zgodbi agresor v stilu Hitlerja in to je vse kar moramo vedeti. Jasno je, da ima Putin svoje Goebbelse, ki primerno servirajo tisto, kar neumni narod po Rusiji in izven želi slišati.

na siolu maš nekaj člankov o tej propagadni agenciji, ki je popolnoma pod vplivom Kremlja....nova24 je pi****n dim v primerjavi s to zadevo

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Tale dokumentarec je bil včeraj za malo osvežitve zgodovine in dejanskega stanja v putinlandu.

• Všeč mi je
Reactions: sad

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.522
113
Tale bebo bo do pravoslavnega božiča s preostalo bando bingljal s kremeljskega obzidja

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Tale dokumentarec je bil včeraj za malo osvežitve zgodovine in dejanskega stanja v putinlandu.
Vredno ogleda.