Kaj grema stavek po stavek, ti pa bos povedal, ce je laz ali ne?Vse.
Kaj grema stavek po stavek, ti pa bos povedal, ce je laz ali ne?Vse.
Lahko greš stavek po stavek doma, s svojimi otroki, pa jim lepo razloži zakaj se leta 2023 še vedno ukvarjamo z domobranci.Kaj grema stavek po stavek, ti pa bos povedal, ce je laz ali ne?
Zato ker ponosni nasledniki pojete partizanske pesmi na vsaki pasji procesiji, nosite simbole gorja z najvecjim ponosom, s tem netite nemir in obtozujete one druge.Lahko greš stavek po stavek doma, s svojimi otroki, pa jim lepo razloži zakaj se leta 2023 še vedno ukvarjamo z domobranci.
Ali foušija kaj boli?Zakaj bi zapiral Jazbinška? On je zakon predlagal, izglasoval ga je pa Državni zbor. Zakaj? Ker je takrat vsem pri koritu to pasalo.Takrat so se vsi prisotni omastili, nihče pa ni gledal na posledice tega razmetavanja "družbene" lastnine. Recimo na enakomerno delitev. Nekako je prevladala ideja, da tisti v hišah iz konca 70ih in začetka 80ih so naprofitirali s hiperinflacijo, ki je požrla kredite. Uboge najemnike družbene lastnine je bilo treba razveseliti pa na drug način.
Najbrž hoče po vsej sili rehabilitirat svoje prednike.Včeraj Možina zopet masturbiral na domobrance. Kaj on ne zna narediti Utripa brez domobrancev?
Kaj si zdaj nasral eno nebulozo? Jaz nimam težav s tem, imam rešeno situacijo že precej let in to lastniško, ne najemniško. Kar pa ne pomeni, da sem zadovoljen s stanovanjsko situacijo na splošno. Zakaj misliš, da je po eni strani manko stanovanj, po drugi pa kup praznih? Od kod so se prazna vzela? Posledično grejo najemnine v nebo, cene malih lukenj pa tudi.Ali foušija kaj boli?
nasplošno drži da kar je državih stanovanj ,neprofitnih (ne govorivao novih ampak tistih iz morda iz 60, drugače pa iz 70,80,90 let) se strahovito malo vlaga vanje. KOlegu so eno okno menjavali neprašaj kako dolgo....sem mel ogledan en blok, pol astniških, pol neprofitnih..v neprofitnih stara okna, v privat nova, fasada dotrajana itd..... ko so tudi preostala stanovanja postala lastniška pa takoj nova okna, nova fasada , ni da niPajade. Stanovanja so bila tako slaba, da so se vsi takratni najemniki stepli zanje. Kje spiš, da te ne ukradejo?
Ker mene omenjaš bi bilo lepo če bi podrobno prebral kar sem napisal! V stanovanjskem fondu je bilo veliko, da ne rečem večina, stanovanj potrebnih vlaganj za normalno bivanje.Ne govoriva o danes, ampak o situaciji pred 32 leti. Takrat so stanovanja vsekakor bila rabljena, daleč pa od tega, da bi vseh 100 % bilo potrebnih tako temeljite obnove, da bi potopili podjetja, kot trdi Samo Izoliranc. Kar nekaj ljudi poznam, ki so takrat stanovanja pridobili, pa lahko povem, da so bila daleč od katastrofalnega stanja. Jih je pa vsekakor treba vzdrževati, kot vsako nepremičnino. In ker je od takrat že 32 let, je večina morala doživeti vsaj en cikel obnove.
Ne govoriva o danes, ampak o situaciji pred 32 leti. Takrat so stanovanja vsekakor bila rabljena, daleč pa od tega, da bi vseh 100 % bilo potrebnih tako temeljite obnove, da bi potopili podjetja, kot trdi Samo Izoliranc. Kar nekaj ljudi poznam, ki so takrat stanovanja pridobili, pa lahko povem, da so bila daleč od katastrofalnega stanja. Jih je pa vsekakor treba vzdrževati, kot vsako nepremičnino. In ker je od takrat že 32 let, je večina morala doživeti vsaj en cikel obnove.
Ne nisi, svoje nepremičnine sem kupil na prostem trgu po tržnih cenah.Samo Izoliranc:
Sem ti stopil na žulj, ker si tako prišel do stanovanja?