Kako jim je to uspelo?Primerjava hrušk s hruškami, avstrijec, nemec ali italjan je takrat bolje živel kot povprečni jugoslovan.
Res ne vem, kaj naj bi socializem takrat izvažal. Ni bilo nič, čeje pa že bilo, so bile vrste.Leta 1978 je izvoz na prebivalca znašal vsega 259 dolarjev, medtem ko je bil v Grčiji 362 dolarjev, Španiji 358, Italiji 987 in v Avstriji 1.628 dolarjev ob tem, da so znašale izgube podjetij v Jugoslaviji ob njenem razpadu kar 15 odstotkov BDP.
Govoriš kot da bi vsi imeli flete...Socializem vam je odgovarjal tako dolgo, dokler niste pokupili vseh stanovanj po Jazbinšku. Potem, pa vam je naenkrat začel socializem smrdet.
Poba, ko se je stanovanja odkupovalo po Jazbinškovem zakonu, socializma NI BLO VEČ. Uradno. Takrat. Ker zdaj ga mamo spet.Socializem vam je odgovarjal tako dolgo, dokler niste pokupili vseh stanovanj po Jazbinšku. Potem, pa vam je naenkrat začel socializem smrdet.
Za komuniste je značilno, da se jim kozla, če slišijo resnico..Sem dejansko pogledal. Cela oddaja za kozlat, eno samo hujkaštvo.
Mogoče je prejšnji režim rit napolnil tebi. Jaz sem svojo bajto naredu s svojimi rokami in s svojim delom. Nekateri smo tud v prejšnjem režimu moral delat in s svojim delom zaslužit, da imamo to kar imamo. Nekateri ste se pa takrat res samo svalkal, kot se še zdaj.Vsa stanovanja, ki so se prodajala so bila produkt socializma oz. D R U Ž B E N A L A S T N I N A. Je boljše zdaj tako? Pa dosti off topica, samo za pokušino malo, ko imate toliko za povedat čez prejšni režim, ki vam je nekaterim dobro rit napolnil, da je še za potopce nekaj ostalo.