Rok Brumen

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Tudi meni ni jasno, kaj je dogajalo v glavi povprečne iOpice, da bi za noro vroč produkt, za katerega so se teple mednarodne firme, pa Apple je itak znan po svoji fašistični politiki dobavljivosti in distribucije, da je šlo nakazati denar eni drugi opici, ki se je skrivala v podjetju, ki na enem bizi.si ni imela niti bilance za leto poprej, ker je firma nastala čez noč.

Upam, da gre sedet. Za dolgo. Tako, za vzor
smile-1.gif
.

LP

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.834
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ni on tisti, ki si jih zeli spoznat. Obtozenec je, zato nekako mora bit prisoten na obravnavi ane?

Ni bilo še obravnave. Zaenkrat še zaslišujejo priče iz cele Slo. Pri teh zaslišanjih njegova prisotnost ni obvezna, prej moteča.

B81

22. jul 2007
37.952
11.111
113
Morda igra na karto, da ne bodo upali pričat, ker bo on tam.

Tudi nihče se ni upal z njim dobit, kolikor mi je znano, in ga napeezdit, kje so iphoni...gobci pa so bili...

I

Izbrisan uporabnik 474

Če iDiotu ne dobaviš njegovega že plačanega iShita je to precej huje, kot to, da Hildica pa 100 južnakom ni dala plače par mesecev... [censored] je veliko bolj prizadet in je utrpel veliko večjo ego-škodo...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Če iDiotu ne dobaviš njegovega že plačanega iShita je to precej huje, kot to, da Hildica pa 100 južnakom ni dala plače par mesecev... [censored] je veliko bolj prizadet in je utrpel veliko večjo ego-škodo...

467716-post_slo.gif

za vse razen za [censored] in iShit
wink-1.gif

niso idioti ampak.... ne vem "neki"
pa ni shit ampak... ne vem tut "neki"

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Tudi meni ni jasno, kaj je dogajalo v glavi povprečne iOpice, da bi za noro vroč produkt, za katerega so se teple mednarodne firme, pa Apple je itak znan po svoji fašistični politiki dobavljivosti in distribucije, da je šlo nakazati denar eni drugi opici, ki se je skrivala v podjetju, ki na enem bizi.si ni imela niti bilance za leto poprej, ker je firma nastala čez noč.

Upam, da gre sedet. Za dolgo. Tako, za vzor
smile-1.gif
.

LP

Nimajo vsi interneta, pa tudi če ga majo več kot mail pogledat ne znajo... jabučke pa itaq majo vsi, marsikdo še vedno takega, ki ga dobiš pri nakupu, brez česarkoli naloženega. Važno, da je in.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Sure, np.

translate.google.com

jp. translate iz jezika svahili al kaj?
če želiš uporabljati "južnjaške izraze" preveri če sploh obstajajo

buređilnica= nič
mogoče si želel napisati "Buregdžinica" da se sliši bolj "opako";-)

pa bez zamjere jas sam se tut naučil slovenački že u 20 leta i ga sad uporabljam kot svoj;-)

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Na sodišču je očitke obtožnice priznal, v isti sapi pa je povedal, da svoja dejanja obžaluje in da je njegov namen oškodovane poplačati ter se jim opravičiti. Del dolgov je že poravnal, 30 tisoč evrov še v času poslovanja, 10 tisoč pa v času preiskave, saj je njegov očim vzel hitri kredit.

»Družina me podpira in je pripravljena dati prihranke, namenjene obnovi hiše, starša pa bi vzela tudi hipotekarni kredit,« je dejal Brumen, ki je goljufije, ki mu jih očita obtožnica, storil v času preizkusne dobe, ko je bil obsojen zaradi istovrstnega kaznivega dejanja. Tudi zato senat ni sledil predlogu zagovornika po odpravi pripora.

Ubogi starši.

Po drugi strani pa sem presenečen, da nihče (forumaši, inšpektorji, policaji, kriminalisti) ni odkril, da je bil "obsojen zaradi istovrstnega kaznivega dejanja".

Meni je bolno to, da je trajalo leto dni, da so ga uhvatili. Halo, nategnes folka javno za 100k+ pa traja leto dni, da te poberejo? Sej ni cudno, da se tolko golazni hodi prostih rok.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Ljudje, pa dajte se no streznit !!!

Nikakor ne podpiram tipov a.k.a. Brumči in prav je, da ga zhebejo, če se da, ampak ...

Se zdi prav, da so se na nekoga, ki je i-vernike nategnil za 150 k somov naokrog kažejo kot top kriminalca, medtem, ko na očeh javnosti vzporedno potekajo dejanja, ki motijo precej bolj, kot Brumčijevo?

Kot že omenjen Tovšakin "human" nateg delavcev? Pa ni edina, še zdaleč ne (in prepričan sem, da ona ni edina oseba, odgovorna za tak razplet v Vegradu) ... vsak dan je več delavcev, ki so nateeegnjeeeni za pošteno delo, brez plačila, pa nič. In to za dejanje, ki je neizogibno: delo za preživetje. Medtem, ko je Brumči denar pobiral povsem prostovoljno, brez pritiskov. Zgolj z lažmi.
In kako delujejo ostali? Na pošten način? Z obljubami o plačah, ki jih nikoli ne bo? Predvsem pa se vsi skupaj zavedamo, da obsodbe za takšna dejanja niso aktualne ... največ, kar bo, bo zastaranje ...

Torej, ne branim Brumčija, niti ga nikoli nisem posebno prebavljal (zaradi njegovega odnosa v javnosti), ampak ni pa ravno nek sinonim za ultra kaznivo dejanje, ne?

Nazadnje urejeno:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
K manjka (typo jebiga, gremo gledat tvoje poste?)
dž = đ, nisem sploh vedel da je kaka razlika do danes, ampak sem poguglal, je neki.

Sicer pa vsak razume za kaj sem mislil razen "taspodn" očitno ne.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
K manjka (typo jebiga, gremo gledat tvoje poste?)
dž = đ, nisem sploh vedel da je kaka razlika do danes, ampak sem poguglal, je neki.

Sicer pa vsak razume za kaj sem mislil razen "taspodn" očitno ne.

a "taspodn" je tut v google tarnslejterju?
"tazgorn"je tolk hebeno teško priznati da pišeš neumnosti?
priden.gif

vem da je ker moraš priznati "taspodnemu".... niæ hudga gospodiæ
hysterical-1.gif

ja prosim preglej moje poste.
sem zelo ponosen na svoje znanje slovenščine glede na to da sem tujec v sloveniji
wink-1.gif

z gramatiko, vejicami in ostalo navlako se nisem obremenjeval niti v materinjem jeziku tako da "nekenjaj"

btw. da izpadeš bolj pameten! dj preberi še enkrat tvojo besedo ki je popolnoma nerazumljiva in moj popolnoma dobronamerni popravek;-)

Nazadnje urejeno:

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Razlika je v tem, da Brumen nima zvez, kakršne imajo ostali večji znani državni lopovi, zato so ga nasadili in ga kažejo vesoljni Sloveniji.
Državni lopovi so pokonektani in si en drugemu ščitijo hrbet.

Vendar, da se razumemo, Brumen je kriv in mora biti za to kaznovan.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

Zakaj se dovoli takole pisanje? A ta forum nima moderatorjev?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Berem tale članek. Tole je en velik fail za našo policijo in pravosodje. Proti tipu so že lani jeseni bile vložene prijave na policiji. In tip je lepo še pol leta goljufal folk
uf-1.gif

Gre pa za klasično goljufijo, pri kateri je bil toliko neumen, da se ga je že od začetka poznalo po imenu in priimku.

Me zanima, koliko folka je pa s samsungi nategnu
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Policija lahko osebo prdrzi za max 48ur. Tozilec mora predlagati pripor in sodnik pripor odrediti.

Sicer pa zakaj toliko hloja glede tega primera. Zneski so pri hildi npr. vsekakor vecji, vendar nikogar direktno ne zaboli ko nekdo krade drzaven denar. Tu pa je zadaj 150 nategnjencev ki so razkurjeni do daske.

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Meni vsa ta rošada okoli iPhone zadev meji na tete, ki po domovih stražne stolpe talajo. Resnično - obstaja samo en bog in ta je Jehova - pardon iPhone.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
900
6
18
Brumen naj razglasi stečaj podjetja. Denarja za poplačilo "upnikov" pa žal ni več, ker je mogu € porabit za nujne stvari, da je lahko preživljal "zaposlene"
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Morda igra na karto, da ne bodo upali pričat, ker bo on tam.

Tudi nihče se ni upal z njim dobit, kolikor mi je znano, in ga napeezdit, kje so iphoni...gobci pa so bili...

Dvomim, med 50 kandidati se najde vedno vsaj en ki ga bi osebno upal rasekat pa 10 takih ki bi imeli nekoga zraven, ki bi ga namesto njih, tako da to pomoje ne drži.