Ena stvar mi kot pri večini lopovov ki mi gredo najbolj naqrac, maš mozak da narediš plan in ga uspešno po točkah izvedeš in
se nabašaš s 150k to večina folka v lajfu niti ne prišpara, torej maš super finance, ok, si zmagovalec do tukaj.
Kaj pri peečki materni se pol s 150 jurji ne zbašeš z države, recimo v melbrn, na florido, v vegas, kamorkoli, pa kdo te bo v sidniju iskal in sploh našel? Za $100k dobiš hudo bajto na floridi, z ostalimi $65k pa lahko mirno živiš kakšne x let potuhnjeno, dokler se vse ne pozabi in gor in dol, furaš neko avtopralnico in kafič in je to to.
Jaz sem jezen nanjga samo v tolki meri, da je perspektiven poslovnež, le začel je na napačni strani oz. jo na neki točki
resnično zajebal za brezveze.
Folk je pošiljal denar nekomu ki ga poznajo preko spleta, preko spletne strani ki je bila narejena na nivoju "Zadeni Iphone 4,
vtipkaj svojo številko in dobil boš potrditveno kodo" In take je treba stričt, sploh če kupujejo drage igračke, niso pa tolko brihte
da ne vedo da se na internetu naprej ne plačuje. Katastrofa.
Pol pa še me dalje rasfuka njegovo mišlenje, ki je podobno mišlenju mojega (hvalabogu bivšega) svaka kater je dolžen med 1,5 in 2mio €; nafukal je x folka, in zdaj si je kupil micko in misli da bo kaj? To je blo to, hvala lepa, noben me nebo iskal?
Zdaj pa namesto bi na floridi fural avtopralnico in kafič in se ubadal s tem kiro kelnarco bo nažgal, se bo do konc lajfa jebal s tem,
kako bo ta denar vrnil?
Pa da o tem ne govorim da je v hišnem priporu pa še je kr v sloveniji. Ja qrc, te pa jim vrni dnar al kaj ti naj svetujem, butl.