Rok Brumen

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kateremu sinu kot pa policajevemu pa še rata 150 pajsnit pa prvo kaj naredi si 25k mašino kupi.

Ma ne stari, to je model zadel tržno nišo, ko so pri nas dobil icrapa po nekih čudnih kanalih. Simobil ga je imel samo na plakatu itd. Obična raja pa je sanjala, bolj iznajdljivi so šli v Italijo, UK, tipo pa je trdil, da ti ga dostavi v roke. Narod ima še vedno veliko preveč denarja, ko daš nekomu na odprto za stvar, ki jo ni še nikomur izdobavil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kateremu sinu kot pa policajevemu pa še rata 150 pajsnit pa prvo kaj naredi si 25k mašino kupi.

Samo zakaj ga bo potem nebiološki oče (očim) zalagal sedaj?

da bo mama mulca srečna.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
ob predpostavki, da stvari, ki jih govori (o kreditih in vracanju denarja) res drzijo.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Sem šele zdajle prebral članek iz Dela. Potem pa sem še malo premlel dogodke iz preteklosti, telefonske pogovore, srečanje z njim preden je on začel s tem svojim podjetjem (splet okoliščin, mi dolgo časa ni kapnilo da gre sploh zanj...). Mel sem priložnost spoznat tako njegovega očima kot mamo, bit pri njemu doma, ga videt kakšen je, ko je pissed ker ga ujamejo na laži (varanje). Tip je duševno moten. Nekej je moralo iti v njegovem živlenju krepko narobe, da je ratal nategun takega formata. V bistvu tukej ni šlo za nateguna ampak za nekoga, ki res laže toliko, da verjame samemu sebi. Po eni strani se mi res smili. Po drugi pa sem pissed nanj, ker sem zaradi takega izmečka zapravil cca 15 ur svojega živlenja...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Tukaj se strinjam z mlakomom. Res ne štekam kaj je model še počel v SLO, kaj je res pričakoval da bo več kot 300 nategnjenih ljudi to kar spustilo da gre skozi. Pa tbh je kar dolgo čakal svojo kazen, sedaj naj pa plača.

Če bi se že znašel v taki situaciji (ni pogojev sicer, sem prepošten bedak) bi letu v Avstralijo/USA/Canado pa tam počakal nekaj let. Potem bi mogoče vse skupaj šlo skozi.
Lepo eno luknjo kupit/najet za par let ter zalaufat en simpl biznis. Who knows mogoče bi pa še oplemenitil tist denar in prišel potem v SLO poravnat dolgove.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
to dvoje ne gre skupaj. Namrec da bi prvo nategnil ljudi za 150k EUR nato pa zalaufal nek posten biznis v tujini. tak nategun za vedno ostane nategun

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Tukaj se strinjam z mlakomom. Res ne štekam kaj je model še počel v SLO, kaj je res pričakoval da bo več kot 300 nategnjenih ljudi to kar spustilo da gre skozi. Pa tbh je kar dolgo čakal svojo kazen, sedaj naj pa plača.

Če bi se že znašel v taki situaciji (ni pogojev sicer, sem prepošten bedak) bi letu v Avstralijo/USA/Canado pa tam počakal nekaj let. Potem bi mogoče vse skupaj šlo skozi.
Lepo eno luknjo kupit/najet za par let ter zalaufat en simpl biznis. Who knows mogoče bi pa še oplemenitil tist denar in prišel potem v SLO poravnat dolgove.

valda, najprej v par mesecih zaslužiš 150k potem pa se zadovoljiš z jurijem na mesec
hysterical-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
900
6
18
Moral bi se delat da je mal moten in bi bil na sodišču oproščen.
Al pa bi moral govorit da je njegovo zdravstveno stanje slabše in se ne more udeleževat razprav
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.956
11.112
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
to dvoje ne gre skupaj. Namrec da bi prvo nategnil ljudi za 150k EUR nato pa zalaufal nek posten biznis v tujini. tak nategun za vedno ostane nategun

Rekel je simpl biznis, ne pošten
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zdaj tlele pišete kot da je kdaj imel v rokah 150k€....nikoli....ta denar mu je kapljal po malem in večino ga je sproti speečkal...

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.834
10
38
Stara Bučka
Iz pripora ga vozijo na vsako zaslišanje prič, tako da ga bodo ja vsi spoznali tudi osebno. Ta res ni normalen.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Ni on tisti, ki si jih zeli spoznat. Obtozenec je, zato nekako mora bit prisoten na obravnavi ane?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

jaz mislim da je vse skupaj malo preveč na izi vzel pa se mu ni spelal kot si je zamišljal v svoji (malo moteni) glavi.

sicer pa že napisano - simpl biznis, ne pošten. buređilnica pa vračaš ponarjene dolarje nazaj (nevem kje jih bo sicer dobil, ampak kot primer povem).
hitreje do keša pa še zadovolji svojo potrebo po nategovanju če se že pošteno ne zna it.

če je bilo pa že v osnovi vse skupaj namenjeno nategu potem je pa orenk bedak da se je upal takole kazat in da je ostal tukaj

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Pomoje je bilo v startu msiljeno kot nateg. Ker je tud kvazi partnerje nategnil. Vem iz prve roke.

Tist s ponarejenimi dolarji je mal lovske. Gre za zvezno kaznivo dejanje in se gladko usedes za ohoho let ce te dobijo. Bols kej drucga nelegalnega pocet v US

disc

Guru
4. feb 2011
2.462
586
113
Boga njegova bejba, pa kukr sm vidu na eni sliki je bla zraven na sodišču?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Informacij iz prve roke nimam.
Tisto sem pa dal samo kot primer ki mi je najprej prišel v glavo.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
@cappy: vse sem pokapiral razen :"buređilnica"
a lahko prevod?

sam tolk ste se skokodajsali okoli tega mudela za popeezdit
bonk.gif

aloooooo!!!! ni mal denarja! to je res! ampak to je drobiž v primerjavi s pravimi igrači.
kolk se je jajčeglavec nakradel? plemeniti?zidar? hildica?....

tistih 300 maloumnežev ki mu je nasedlo ni zadnjih ki nasedejo na internetnih extrasuperduperbayih. vsak dan nekdo nasede na kakšno ultra ugodno ponudbo na nevideno iz interneta in tako bo še naprej ker so ljudje po naravi prekleti.
pred dnevi sem enega pametnjakoviča napeezdival v eni drugi temi, ker je za rešitev težave okoli prenosa podatkov iz chip samsunga krivil usb kabel(kupljen pri mobitelu) in ponujal pomoč linkom od ebaya, ker so tam tooooolk đabe da glava peče...sam 5€ brez poštnine seveda.
vsak ki premore IQ mal višji od sobne temperature bo najprej poiskal ta hebeni usb kabel okoli sebe. npr pri lokalnem trgovcu. potem pa primerjal cene s cenami iz interneta.

tako je tudi v primeru ajvarfonov...
priden.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Zdaj tlele pišete kot da je kdaj imel v rokah 150k€....nikoli....ta denar mu je kapljal po malem in večino ga je sproti speečkal...

To si napisal kot da mu je kapljal 19 let teh 150k, vseskupaj je blo kok, pol leta max? Ob polnem rasipavanju ni mogo 50k pokurit.

Špekuliram da ma model še nekje vrečo skrito
smile-1.gif