Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
a ga osebno poznas? A res? Imuniteto je imel ker je foter policaj? Pa kaj lazes gnoj gnili? Osebno sem zapisnike sprejemal pa delal tud po tej zadevi. Cakal sem tega imaginarnega fotra da me poklice da ga posljem v k. Pa me ni. Pa nihce do zdaj mi ni znal povedat kje naj bi ta foter policaj delal. Zdej pa povej a je policaj al ni, kje dela pa kaka imuniteta je bila. ce ne se pa opravici zarad sirjenja lazi. Ce pa mas dokaze za imuniteto pa na dan z njimi pa bo sla zadeva naprej.
skoda nimam vec privatnih sporocil iz avtomobilizma...mislim pa da je celo v eni temi na siroko razglabljal o tem sam brumen...a tebi pa se zdi na nivoju zalit ljudi ?? mislim, pristna slo koltura...povem samo kar sem slisal od drugih, ce je res ali ne, nimam pojma...par dolocenih stvari je pa tud brumen razglabljal po forumih, iz obdobja ko je vozil belega crx.a...kaj naj zdaj grem pa zadeve osebno raziscem... ?? itak pa je forum za razglabljanje zadev, ne trdim da je vse to res...ker lahko me je tud brumen nategno kot vse ostale...v glavnem govora je bilo o tem da je foter policaj, in da so prisli 1x celo na njihovo dvorisce, in da se je stari pomeno z njimi...to je vse...vem lih tolko kot vsi ostali...a ce si zasciten zaradi prekrska, pol to ni umuniteta ?? pa jaz poznam vec 10 primerov, ko so pogledali ljudem skozi prste, pa boli mene patak...jaz sem do vas/njih vedno korekten, tako pa sto oni do mene...se pa najde kaksen modrec, ko isce bate skozi zadnji izpusni lonec...=) drugace pa ni zamere, isto ljudje kot vsi ostali, zmotljivi...kdor dela pa tako gresi...