Rok Brumen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.447
7.095
113
Mater, tu se še admini med sabo jebete al kaj. Ni čudno, da je jernej odšel, da ne boste "nagnali" še apolota.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Ne razumeš sarkazma?
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Včasih se ne splača, ker bi najraje s tipkovnico razbil ekran... jaz sem bil enkrat ban-an zato, ker sem ''šefu'' tu na forumu dokazal razliko med 2 in 4 taktnim motorjem, on pa ni mogel pogoltniti svoje zmote... saj pravim, včasih se ne splača, raje pustim drugim veselje...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jah no. Brumen je sam napisal, da ma fotra v policiji. In tako smo vsi mislili, da je temu res tako. Nobeden se ni nič izmislil, razen Brumna samega, kot se da razbrati iz besed Apolla. Če je to vse res.
evil.gif

Dejstvo je pa, da vrana vrani ne izkljuje očesa. Bil zraven. Pa takrat se nismo peljali za 3 točke, katere sem sam fasal. Je šlo za 5 točk. Pokažeš izkaznico in gremo dalje. Voznik še pripet ni bil. Jaz bi bil označen pa kot glavni kriminalec. In če bi mene ustavila tista zoprna policajka v Logatcu, bi pregledala vse luči, žarnice, homolomo,.... verjamem, da bi si dala duška.
wink-1.gif
No, v tem primeru je rekla samo srečno, malo razočarano in dodala, da priveže se pa vseeno lahko. Jaz sem bil privezan, ker sem zaradi sebe, ne zaradi kazni.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
To drži da se včasih lahko zamiži na eno oko, ampak tukaj je govora pa kaznivo dejanje goljufije oziroma pridobitev premoženja na nezakonit način in ni policaja da bo lahko pospravil pod preprogo, mogoče če bi bilo par oškodovanih se bi še dalo z poplačilom denarja nazaj...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pa še najnovejša, sicer nisem mislil napisat, ampak naj bo....
Mi je znanka omenila, da tistega policista Boruta, ki je pred parimi dnevi na Dolenjskem pijan povzročil nesrečo, sploh ne mislijo iz službe vreči, govori se, da naj bi pometli pod preprogo. Baje.
No, tako sem slišal...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To sliko sem dobil.
Baje je na sliki njegova familija.
1412586-policaji.jpg

Priponke

• 1412586-policaji.jpg
    1412586-policaji.jpg
    116,3 KB · Ogledi: 121

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Men se pa model kr mal smil. Ker je malo zaostal, bo zdej dubu v rit. Bol bi mu pomagala kaksen zaprt oddelek na psihiatriji.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
lahko da je brumen med drugim nabijal da je foter policist... Point je ravno v tem...Nekdo je nekje slisal da je foter baje policist. V glavnem pri preiskavi goljufij ni imel nobene imunitete, to se upam trditi.

Ce je kazal pritozbe je v odlocbah tudi pisalo na podlagi cesa je pritozbi ugodeno...

Kakorkoli @dominic napisal si da ima imuniteto ker je foter policist. To je trdilni stavek. In drznem si te zaliti ker mi neupraviceno serjes po glavi.

nobenemu ne serjem po glavi, povedal sem samo kar sem slisal in videl...se 1x povdarjam, a ni tema namenjana r. brumnu in njegovim postolovscinam, nisem trdil da je imel imuniteto pri zadnjih dejanjih, hvalil pa se je da na podrocju cpp...in ne, nimas pravice zalit nikogar, ne na taksen in drugacen nacin...sploh pa ce delas pri roki pravice, meces slabo luc na vaso branzo, ker tako zasebno kot sluzbeno bi moral imeti policist mejo in bi moral tako ali drugace spostovati ljudi...se zdalec nimas priviligiranega statusa da pa sploh kot sodelujoci pri preiskavi, ali kaj si ze to sploh bil, o tem razglabjlas na forumih...

lej, meni je teko vseeno, kaj je naredil cesar ni, osebno sem ga precital v parih stavkih...ce te zanima se je slo za programe, ki delujejo na telefonih kot recimo g-tech...in koliko natacni so, ker sem mel sanso da sem sprobal tako na iOs sistemu, kot na androidu, sem mu pac priporocil svoje...ostalo pa je tako vse na spletu...ce je foter policaj ali ne, pa ce je imel zaradi tega imuniteto...pa dobro, naj jo ima, zgleda da so ti casi minli...

sicer me pa zanima druga zadeva, koliko casa bo tipcek prezivel dejansko za zapahi, lepo vedenje itd, predcasni izpust, poplacilo dolgov...no, o tem se bomo pa se vrjetno pogovarjali...

p.s. nimam nic proti nobenemu, se najmajn proti tebi appolo18, vcasih pa je potrebno tudi kritiko, neresnico sprejet sprejet na miren nacin...lahko bi mi cisto drugace obrazlozo vso zadevo, kot pa da se razburjas...

lp, dominic..

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
ti si nekaj kar si slisal oz prebral, trdil naprej in podajal kot dejstvo.

Kaj jaz lahko razglabljam in kaj ne, vem precej bolje od tebe (pa ne da bi ti bil nepoucen ampak tako pac je zaradi mojega dela). In sem tudi napisal zakaj sem popenil: trdil si nekaj kar ni bilo res in se je dotikalo mene osebno (med drugimi). In jaz nisem pristas nekega zavijanja v celofan, tud na sihtu ne. In ce je nekdo lopov je lopov in mu to povem. Ce je nekdo nesposoben za na cesto mu to povem. In ce ti neresnice prodajas kot dejstva in posredno lazes tudi o meni ti bom povedal kaj si mislim o tebi in o tvojih dejanjih. To je vse. Ce pa tebi to ni vsec pa s tem nimam tezav. Mas vso pravico do tega.

Kar se tice prestajanja kazni: ce se bo lepo vedel bo morda res prej zunaj, me pa zanima ce bo v zaporu dojel kako "sranje" je naredil sebi in svoji druzini s temi goljufijami.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če bo priden, v najboljšem primeru pokasira kolko, 2 leti pa je zunaj?

Meni samo negre v galvo ena stvar; nagrabiš 150k€, to je kar lep startup bankrol recimo da odpreš eno fasaderstvo nekje
v avstraliji
smile-1.gif

Da se jaz spomnim take zadeve, pa da mi rata, pa ni varjante da se vrnem v slo, 150k povprečneži ne prišparajo v celem živlenju...

Prvo ponikneš, recimo kaka Indonezija za kako leto/dve, furaš dopust, zadeva se malo pozabi, pol pa recimo Melbourne,
pa se lotiš nečesa pametnega, slikopleskarstvo, parketarstvo, avtopralnica+kafič, skratka nekaj da bo za živet...

Malo OFF: Kaj samo jaz temu človeku že na obrazu vidim da ni med najbolj brihtnimi? Ker je klasična "honda" faca.

B81

22. jul 2007
37.948
11.125
113
Pa kaj bi s 150 jurji delal sploh? Realno, če grem nekam v drugo državo, morš tja prit, morš tam prespat, verjetno kar tako ne moreš firme odpret, to vzame svoj čas, vmes pa se denar zapravlja....

Sicer pa je on tudi sproti zapravljal in ni imel na kupu 150 jurjev... i guess.