Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
lahko da je brumen med drugim nabijal da je foter policist... Point je ravno v tem...Nekdo je nekje slisal da je foter baje policist. V glavnem pri preiskavi goljufij ni imel nobene imunitete, to se upam trditi.
Ce je kazal pritozbe je v odlocbah tudi pisalo na podlagi cesa je pritozbi ugodeno...
Kakorkoli @dominic napisal si da ima imuniteto ker je foter policist. To je trdilni stavek. In drznem si te zaliti ker mi neupraviceno serjes po glavi.
nobenemu ne serjem po glavi, povedal sem samo kar sem slisal in videl...se 1x povdarjam, a ni tema namenjana r. brumnu in njegovim postolovscinam, nisem trdil da je imel imuniteto pri zadnjih dejanjih, hvalil pa se je da na podrocju cpp...in ne, nimas pravice zalit nikogar, ne na taksen in drugacen nacin...sploh pa ce delas pri roki pravice, meces slabo luc na vaso branzo, ker tako zasebno kot sluzbeno bi moral imeti policist mejo in bi moral tako ali drugace spostovati ljudi...se zdalec nimas priviligiranega statusa da pa sploh kot sodelujoci pri preiskavi, ali kaj si ze to sploh bil, o tem razglabjlas na forumih...
lej, meni je teko vseeno, kaj je naredil cesar ni, osebno sem ga precital v parih stavkih...ce te zanima se je slo za programe, ki delujejo na telefonih kot recimo g-tech...in koliko natacni so, ker sem mel sanso da sem sprobal tako na iOs sistemu, kot na androidu, sem mu pac priporocil svoje...ostalo pa je tako vse na spletu...ce je foter policaj ali ne, pa ce je imel zaradi tega imuniteto...pa dobro, naj jo ima, zgleda da so ti casi minli...
sicer me pa zanima druga zadeva, koliko casa bo tipcek prezivel dejansko za zapahi, lepo vedenje itd, predcasni izpust, poplacilo dolgov...no, o tem se bomo pa se vrjetno pogovarjali...
p.s. nimam nic proti nobenemu, se najmajn proti tebi appolo18, vcasih pa je potrebno tudi kritiko, neresnico sprejet sprejet na miren nacin...lahko bi mi cisto drugace obrazlozo vso zadevo, kot pa da se razburjas...
lp, dominic..