Rode vozi AMG-ja

Cerkven človek je pravi da pridiga o pranju možganov in odpiranju oči
hysterical-1.gif

Nehaj se smešit, spusti rampo in se ga pejd raje zapit v zidanco preden ti far vsega vina ne požre.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
šprt se vzaga zaradi promocije, cerkev pa nekateri želijo iztrebiti zaradi pedofilije in kršenja vseh 10 zapovedi.

men ej cerkev, predvsem naša RKC ena njbolj nepotrebnih ustanov. bolj potrebni se mi zdijo cleo polcaji na koncu bavarca, ki s petimi avti na semaforju anrdijo kaos kot na wall streetu

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
men ej cerkev, predvsem naša RKC ena njbolj nepotrebnih ustanov.
Men je pa nacionalni šport in kultura, ki nam jo prodajajo razni kulturniki totalno nepotrebna neumnost.
Kaj čmo pol?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hja, ti misliš, da s športom nekaj koristnega delaš državljanom in podjetjem, ne jaz. Torej kdo ma pol oprane možgane?
Zaenkrat morajo podjetja športnikom denar dajat, ne športniki podjetjem. Torej?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa misliš, da dajejo denar za prazen nič, ali imajo korsit od reklame.

pa ti športniki kupujejo, zapšravljajo, plačujejo dvake.

cerkev. skoz ise cunje nosijo dostavljene iz vatikana.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Cerkev ni davčni zavezanec, župnik pa je.
Dokaži mi, da župnik v napoved dohodnine vpiše dohodke, pobrane v vseh nabirkah. Potem ti bom verjel.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pa misliš, da dajejo denar za prazen nič, ali imajo korsit od reklame.
Blablabla. Podjetja dajejo športnikom denar, ker je to denar iz prihodka, ki je potem neobdavčen. Torej spet svinjarija. Namesto da bi podjatja od svojega dobička prispevala davek državi, ga neobdavčenega deli športnikom. Kar vprašaj kakšnega direktorja, kolk ma profita zarad donacij športnikom. Naš direktor zmeraj kolne kadar pridejo športniki fehtat, saj ima nek čefurski nepismen fuzbaler lahko dosti večjo plačo kot pa uspešen meneđer, ki dejanskpo podjetju omogoča da živi.
Direktor denar pač da, saj začnejo športniki z grožnjami. Če nekdo hoče neko podjetje oblatit in potunklat, to lahko naredi brez problema. Ni bilo malo fehtajočih športnikov, ki so rekli nekako tako, češ dajte nam denar, če ne, vas bomo pa........ (poslovna skrivnost)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Tele butasto, pa gor sem ti nalimal link do UL, da plače farjem plačuje država.
Konj neumni, a misliš, da farji dobijo to državno plačo ki jo omenjaš, na roke in v gotovini?
Saj kulturniki, športniki, prosveta itd tud dobijo plače od države.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ampak tvojga fara gleda 200 vaščanov..ajde 2000, unga napolpismenga čefurja k teče za žogo pa nekaj mio.

razlike ni.

in spet. šport je zbaav, ki večinoma ne škoduje, cerkev je razvada, ki večinoma škoduje.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Direktor denar pač da, saj začnejo športniki z grožnjami. Če nekdo hoče neko podjetje oblatit in potunklat, to lahko naredi brez problema. Ni bilo malo fehtajočih športnikov, ki so rekli nekako tako, češ dajte nam denar, če ne, vas bomo pa........ (poslovna skrivnost)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Niso. Žicanje za enkrat še ni obdavčeno. Klošarji tud ne plačujejo davke.
Sicer pa, kdo ti brani. Postani župnik al pa klošar in žicaj. Ti ne bo treba plačat davka.