opa, bogo dete

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Pasja imena so zmagovalna.
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.094
10.585
113
KSZ

Kaki paradoks je tole....en je nehal s kariero, drugi se rodil... sicer pa nismo bili zraven in nič ne vemo, kako je na stvari
evil.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
apo... - kaj??!?!
grims-1.gif

Če pa misliš kaj takega: d'Artagnan - nimam pojma
tongue-1.gif
- iskalnik na Statističnem uradu ob vpisu apostrofa javi, da je vpisan "neveljavni znak" - "vpište le znake, ki se običajno uporabljajo v imenih"
hmmm... škoda
sem že imel v mislih par zanimivih imen za svoje potomstvo
evil.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.240
2.812
113
Lublana
Obišči stran
Dober je, dober je tale Murko!

CITIRAM:
"Sina želim čuvati, ga ljubiti z vsem srcem in ga ne izpostavljati javnosti za vsako ceno. Otrok ni marketinška poteza in nima nič opraviti z mojim poslom. Ko (če) se bova z ženo odločila pokazati sinčka Sloveniji, bo to zato, ker bova ponosna na svojega otroka, zato ga ne bova skrivala, nikakor ga pa ne misliva izpostavljati. Medijev ne bova spustila v najino intimo, morda se bom celo poslovil z glasbenih odrov," je nedavno za 24ur.com povedal Damjan. "Sina želim čuvati, ga ljubiti z vsem srcem in ga ne izpostavljati javnosti za vsako ceno. Otrok ni marketinška poteza in nima nič opraviti z mojim poslom. Ko (če) se bova z ženo odločila pokazati sinčka Sloveniji, bo to zato, ker bova ponosna na svojega otroka, zato ga ne bova skrivala, nikakor ga pa ne misliva izpostavljati. Medijev ne bova spustila v najino intimo, morda se bom celo poslovil z glasbenih odrov," je nedavno za 24ur.com povedal Damjan.

Pa prav s to izjavo že izkorišča otroka za samopromocijo! Model rastura.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Pasja imena so zmagovalna.
hysterical-1.gif
Moj pjes ima pa človeško ime, tak da, kdor ne pozna, misli de se o otroku pogovarjamo in malo čudno gleda
evil.gif

......bom enkrat obisk iz socijalne dobil
hysterical-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Dober je, dober je tale Murko!

CITIRAM:
"Sina želim čuvati, ga ljubiti z vsem srcem in ga ne izpostavljati javnosti za vsako ceno. Otrok ni marketinška poteza in nima nič opraviti z mojim poslom. Ko (če) se bova z ženo odločila pokazati sinčka Sloveniji, bo to zato, ker bova ponosna na svojega otroka, zato ga ne bova skrivala, nikakor ga pa ne misliva izpostavljati. Medijev ne bova spustila v najino intimo, morda se bom celo poslovil z glasbenih odrov," je nedavno za 24ur.com povedal Damjan. "Sina želim čuvati, ga ljubiti z vsem srcem in ga ne izpostavljati javnosti za vsako ceno. Otrok ni marketinška poteza in nima nič opraviti z mojim poslom. Ko (če) se bova z ženo odločila pokazati sinčka Sloveniji, bo to zato, ker bova ponosna na svojega otroka, zato ga ne bova skrivala, nikakor ga pa ne misliva izpostavljati. Medijev ne bova spustila v najino intimo, morda se bom celo poslovil z glasbenih odrov," je nedavno za 24ur.com povedal Damjan.

Pa prav s to izjavo že izkorišča otroka za samopromocijo! Model rastura.
to pomeni, da slik ne bo prodal za 20€ kot auarka ampak za 200?
bonk.gif

anker

Pripravnik
23. nov 2011
129
1
18
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
včasih so bili sandokani popularni...
a apostof je lahko v imenu?

Ja včasih so bili popularni tudi Vratislav, Berislav,itd, čez deset let bodo pa Pikaæuji.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Znanca imata hčerki (vsak svojo, seveda), imata enako ime, Živa. Sploh ni problema, preprosto, domače ime.

Ampak, vačdis, ena se piše Rozina, druga pa Groza. To je pa že malce .... scary?
evil.gif

shocked-1.gif

Me spomni na sošolko Živo iz gimnazije.

Sva ji enkrat s sošolcem Branislavom metala papirčke med kitke, pa naju je učitelj videl in se zadrl - zadnja klop ven! Sva pograbila zadnjo klop in jo vrgla skozi okno.
cool-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Sva ji enkrat s sošolcem Branislavom metala papirčke med kitke, pa naju je učitelj videl in se zadrl - zadnja klop ven! Sva pograbila zadnjo klop in jo vrgla skozi okno.
cool-1.gif
Mater si star.
Ko sem jaz hodil v šolo, smo imeli že stole.
tongue-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, lej ga ... kakšni vici? Kje pa sem napisal kak vic?
A ti napišem vic ... čaki ... pride mož domov, pa pravi ženi: jebe*ti mater, dons me je pa Inter nategnil. Žena pa reče: mene pa Milan. Pa mož vpraša: kje maš pa tvoj stavni listek, žena pa: kakšen listek ?
Evo, to je vic. Pa še star je.

Tisto zgoraj pa ni bil vic. No, zdej se pa pejd kregat z enim alterjevcem ...
evil.gif