Sem najprej pomislil, da je to tema o Jankovičevih.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
...en je nehal s kariero, drugi se rodil...
hmmm... škodaCitat:
Uporabnik gr69 pravi:
apo... - kaj??!?!
Če pa misliš kaj takega: d'Artagnan - nimam pojma- iskalnik na Statističnem uradu ob vpisu apostrofa javi, da je vpisan "neveljavni znak" - "vpište le znake, ki se običajno uporabljajo v imenih"
Moj pjes ima pa človeško ime, tak da, kdor ne pozna, misli de se o otroku pogovarjamo in malo čudno gledaCitat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Pasja imena so zmagovalna.
to pomeni, da slik ne bo prodal za 20€ kot auarka ampak za 200?Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Dober je, dober je tale Murko!
CITIRAM:
"Sina želim čuvati, ga ljubiti z vsem srcem in ga ne izpostavljati javnosti za vsako ceno. Otrok ni marketinška poteza in nima nič opraviti z mojim poslom. Ko (če) se bova z ženo odločila pokazati sinčka Sloveniji, bo to zato, ker bova ponosna na svojega otroka, zato ga ne bova skrivala, nikakor ga pa ne misliva izpostavljati. Medijev ne bova spustila v najino intimo, morda se bom celo poslovil z glasbenih odrov," je nedavno za 24ur.com povedal Damjan. "Sina želim čuvati, ga ljubiti z vsem srcem in ga ne izpostavljati javnosti za vsako ceno. Otrok ni marketinška poteza in nima nič opraviti z mojim poslom. Ko (če) se bova z ženo odločila pokazati sinčka Sloveniji, bo to zato, ker bova ponosna na svojega otroka, zato ga ne bova skrivala, nikakor ga pa ne misliva izpostavljati. Medijev ne bova spustila v najino intimo, morda se bom celo poslovil z glasbenih odrov," je nedavno za 24ur.com povedal Damjan.
Pa prav s to izjavo že izkorišča otroka za samopromocijo! Model rastura.
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
včasih so bili sandokani popularni...
a apostof je lahko v imenu?
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Znanca imata hčerki (vsak svojo, seveda), imata enako ime, Živa. Sploh ni problema, preprosto, domače ime.
Ampak, vačdis, ena se piše Rozina, druga pa Groza. To je pa že malce .... scary?
Mater si star.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Sva ji enkrat s sošolcem Branislavom metala papirčke med kitke, pa naju je učitelj videl in se zadrl - zadnja klop ven! Sva pograbila zadnjo klop in jo vrgla skozi okno.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mater si star.