Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To pa ni kaj preveč praktično edino če vedno vnaprej veš, kdaj boš dal sesat
Res ne bi dal teh nekaj € za novo, pa bi bil mir?
No, pri meni je, oziroma robot se vsak dan sprehodi skozi pritličje, ki je za uporabo stanovalcev najbolj frekventno nadstropje. Če je kdo doma, mu običajno pohod prepreči, ker to preveč ropota. V mansardo in del kleti pa ga zanesem dvakrat ali trikrat na teden. Idealno bi bilo, da tudi tam motovili vsak dan. Nekaj se gotovo najde vsak dan. Vendar treh ne mislim kupiti, po stopnicah pa reva ne zna. Rabil bi pametno dvigalo, ki ga ugrabi in prestavi drugam. Pa timer, ki omogoča več sesanj dnevno.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:Drugače pa ja, seveda vem, kdaj jo bom dal sesati. Saj sesanje ni taka naključna zadeva, ka-li?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To pa ni kaj preveč praktično edino če vedno vnaprej veš, kdaj boš dal sesat
Res ne bi dal teh nekaj € za novo, pa bi bil mir?
60 EUR ni 'nekaj €', tako da dokler ne bo obstoječa baterija 'scuzana', jo bom drajsal, kolikor gre
Drugače pa ja, seveda vem, kdaj jo bom dal sesati. Saj sesanje ni taka naključna zadeva, ka-li?
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Imam jaz idejo, ravno ta teden sem enega takega popravljal in odgovor, lahko je veliko veliko različnih stvari, lahko je baterija ali pa osnovna plošča, kar se sicer da popraviti, samo uradni servis ne popravlja tega .
Nasvet, poglej če so vsi 4 kontakti baterije dovolj gor, sicer jih malo dvigni, da je dober kontakt. Če se napaka ponovi ne razdiraj nič, ker boš ob garancijo, pač pa, nesi na uradni servis v Trzin Tilt, saj je robot v garanciji in naj rešijo, kot vedo in znajo. Če je res kaj z elektroniko, boš verjetno dobil kar novega robota ali vsaj novo osnovo, na katero bodo premontirali tvoje module.
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Imam jaz idejo, ravno ta teden sem enega takega popravljal in odgovor, lahko je veliko veliko različnih stvari, lahko je baterija ali pa osnovna plošča, kar se sicer da popraviti, samo uradni servis ne popravlja tega .
Nasvet, poglej če so vsi 4 kontakti baterije dovolj gor, sicer jih malo dvigni, da je dober kontakt. Če se napaka ponovi ne razdiraj nič, ker boš ob garancijo, pač pa, nesi na uradni servis v Trzin Tilt, saj je robot v garanciji in naj rešijo, kot vedo in znajo. Če je res kaj z elektroniko, boš verjetno dobil kar novega robota ali vsaj novo osnovo, na katero bodo premontirali tvoje module.
Zdravo!
Ker popravljša robote, ti povem, kaj je bilo potem pri mojem.
Pokvarjena polnilna postaja. Če boš kdaj imel tak primer, da boš tudi vedel, da je to mogoče.
bi pa pohvalil tilt servis. 21.12 ob 18 je prišel dpd po njega in 29.12 ga je poštar pripeljal nazaj popravljenga.
lp