Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Matofill, odločil sem se da grem jutri teden po hoferjevega. Me zanima če so kaj "updejtali" garancijske pogoje. :devil:
Pa se cenejši je kot pred dvemi leti in pol
https://www.hofer.si/sl/posebn...otski-sesalnik/
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mene pa zanima, katera serija, zaradi krtač, je boljša izbira za parket. Mogoče, mogoče, še kak tepih, ampak to čisto tanki. Pa veliko živalske dlake.
Je boljša 8 serija, gumijaste krtače, ali 7, še "klasične"? Aja, a je kakšna razlika pri premagovanju pragov med 7 in 8 serijo?
Jaz tega itak nisem uporabljal, ampak me zanima kako zgleda jo 4 nastavlive poti.Citat:
4 nastavljive poti in možnost nastavitve ponavljanja sesanja
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
Mene tudi mika tale Hoferjeva ponudba. Moja roomba 531 je stara ze kaksne 3-4 leta, pa ker mam cedalje vec tezav z alergijo na prsice, razmisljam o enem takem sesalcu z hepa filtrom.
Rajsi bi sicer Roombo, sam je razlika cca 340 eur. Na netu je tezko najti sicer kaksne pametne primerjave.
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Hoferjev ima 3 leta garancije, pred iztekom mu bodo pač ''odpovedali'' senzorji za padec, pa bo mal po stopnicah odletu - potem pa hop po novega.
Novega neboš spet dobil pri Hoferju, ker je to tedenska ponudba. V najboljšem kar boš dobil, je vrnjen denar. Pa še to velja, da lom se ne upošteva pod garancijo. Pravtako ne baterija, ki je potrošni material. Kje bi jo kupil... hm... za Roombo jo imaš skoraj za vsakim vogalom.Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Hoferjev ima 3 leta garancije, pred iztekom mu bodo pač ''odpovedali'' senzorji za padec, pa bo mal po stopnicah odletu - potem pa hop po novega.