Robotski sesalci

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Če je kdo spregledal...

Vse lastnike robotskih sesalnikov Roomba serije 600 in 700 obveščamo, da smo za vas pripravili posebno ponudbo.

Vašega robota prevzamemo z dostavno službo GLS na želenem naslovu, pregledamo, očistimo, posodobimo programsko opremo, stestiramo, zamenjamo gumijasto in ščetinasto krtačo + PODALJŠAMO GARANCIJO za 6 mesecev**, za samo 45 €. Robota vam nato tudi dostavimo nazaj na želeni naslov.

* Akcija velja samo za robote, serije 600 in 700, ki so še v garanciji!
**Podaljšana garancija za 6 mesecev začne veljati po preteku redne 2 letne garancije.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Nekako korektna ponudba, samo zavedajte se, da je tole njihovo čiščenje v praksi pokrov dol kompresor 1 minuto in konec, torej daleč od kakega razstavljanja komponent in čiščenja le teh...........

Programske opreme pa skoraj ni za nadgrajevati na 600 sploh ni nobene nadgradnje na 700 pa imajo vsi tisti stari do dve leti načeloma zadnjo verzijo programa, tako, da marketinški prijemi, samo dobro krtače + garancija je tudi nekaj .....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.645
6.704
113
pri taščici
Matofill, odločil sem se da grem jutri teden po hoferjevega. Me zanima če so kaj "updejtali" garancijske pogoje. :devil:
Pa se cenejši je kot pred dvemi leti in pol
cheer.gif

https://www.hofer.si/sl/posebn...otski-sesalnik/

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Mene pa zanima, katera serija, zaradi krtač, je boljša izbira za parket. Mogoče, mogoče, še kak tepih, ampak to čisto tanki. Pa veliko živalske dlake.

Je boljša 8 serija, gumijaste krtače, ali 7, še "klasične"? Aja, a je kakšna razlika pri premagovanju pragov med 7 in 8 serijo?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mene pa zanima, katera serija, zaradi krtač, je boljša izbira za parket. Mogoče, mogoče, še kak tepih, ampak to čisto tanki. Pa veliko živalske dlake.

Je boljša 8 serija, gumijaste krtače, ali 7, še "klasične"? Aja, a je kakšna razlika pri premagovanju pragov med 7 in 8 serijo?

Boljša je serija 500, 600 ali 700. 800 ka je pa boljša na tapisonih in tam, kjer je veliko tepihov.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Tale ta zaden ni od enake firme kot lani......... No ja jaz sem že pisal o tem, Roomba je le ena ... res je pa da ima ta garancijo ......

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Sicer imamo doma Roombo, ampak je že mal boga. Razmišljam o nakupu tega Hoferjevega robota. A se da dobit ekstra filtre za tole? Al dobiš tist en filter, ki je noter in je to to?

Kaj pa od spodaj, kakšne krtače ima?

Lani je bila boljša ponudba - lanski model ima 0,5L posodo za prah, letos 0,3L, lanski ima več senzorjev in dnevno/tedensko nastavitev...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.645
6.704
113
pri taščici
filtri in krtače se dobijo na servisu. vprašanje če nima samo stranskih metlic, tako kot prejšnje verzije. Sicer pa meni za trda tla to zadostuje.
mislim pa da je bila prejšnja baterija 14,4V, sedaj pa 10,8V. Pa če ni bil prejšnji 25w, sedanji pa 20?
Zanimivo je to da ima "plan" na ekanu napisan, spodaj pa
Citat:
4 nastavljive poti in možnost nastavitve ponavljanja sesanja
Jaz tega itak nisem uporabljal, ampak me zanima kako zgleda jo 4 nastavlive poti.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
Mene tudi mika tale Hoferjeva ponudba. Moja roomba 531 je stara ze kaksne 3-4 leta, pa ker mam cedalje vec tezav z alergijo na prsice, razmisljam o enem takem sesalcu z hepa filtrom.

Rajsi bi sicer Roombo, sam je razlika cca 340 eur. Na netu je tezko najti sicer kaksne pametne primerjave.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
no tak, jaz sem ga vzel, pa prvi vtisi so taki - ni ravno Roomba, kar tudi ni bilo za pricakovati po ceni. Senzorji so slabsi, na prehodu med sobami se zatakne in tega ne pogrunta ter se vrti v prazno. Roomba se je tam tudi zataknila, sam je vsaj zacela jamrati. Tudi manjsi prehodi ga znajo zafrkniti.

Cisti kar ok, ceprav prvi subjektivni obcutek je, da slabse kot roomba. Bom sprobal oba, pa potem mal lazje presodil (trenutno nimam roombe zraven).

Tisji je in manj se zaletava.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
Mene tudi mika tale Hoferjeva ponudba. Moja roomba 531 je stara ze kaksne 3-4 leta, pa ker mam cedalje vec tezav z alergijo na prsice, razmisljam o enem takem sesalcu z hepa filtrom.

Rajsi bi sicer Roombo, sam je razlika cca 340 eur. Na netu je tezko najti sicer kaksne pametne primerjave.

To je tako, kot primerjati najosnovnejšega Hyundaya z BMW jem ja res je peljeta oba....

Tvoja Roomba je modulno sestavljena in je možno vsak del, ki odpove zamenjati ali celo posodobiti in nadgraditi ..... Imam izkušnje s tem in ja po dobrem servisu bo, kot nova ali celo boljša, ker so možnosti posodobitve krtačnega modula, koška ...... res pa je, da žal nič ni zastonj...... vendar če računaš pavšal 5 eur mesečno ta vse te stvari pokrije vključno z baterijo.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.645
6.704
113
pri taščici
Hoferjev je od včeraj na "prvem filanju" kasneje enkrat pa gre po hiši na sprehod.
Sem pa že ugotovil, da se ne razume z virtualnim zidom starega sesalca niti njegovim daljincem. ampak saj tega nisem rabil pri prejšnjem sesalcu.
Kako pa se bo po hiši sprehajal pa čez nekaj ur.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če hoferjevga na 3 leta menja in vzamemo dobo 12let, ga to pride 520€.
če roombo zamenja samo 1x, ga to pride 800+€.
garancijo ima tudi hoferjev, če se ne motim 2leti, če kaj večjega crkne pa celo vrnejo denar...
tko, da neke računice ravno ni, da bi roombo samo zradi "popravljivosti" kupil. nadgradnja sistema, si pa sam rekel, da je nateg, ko je to en izmed slo trgovecv ponujal kako stran nazaj.
iz "testa", ki ga je naredil @clarity, je roomba v prednosti z manevriranjem. Enim je to full pomembno, nekomu z manjšin stanovanjem in brez prehodov, pa vrjetno ne.

ne vzemi tega kot napad. Samo razmišljanje s strani potrošnika;)

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Hoferjev ima 3 leta garancije, pred iztekom mu bodo pač ''odpovedali'' senzorji za padec, pa bo mal po stopnicah odletu - potem pa hop po novega
smile-1.gif
.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Hoferjev ima 3 leta garancije, pred iztekom mu bodo pač ''odpovedali'' senzorji za padec, pa bo mal po stopnicah odletu - potem pa hop po novega
smile-1.gif
.

Ne obsojam nobenega ampak a se vam to res zdi kul in to počnete?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.645
6.704
113
pri taščici
Ne, meni je po dobrih dveh letih začela baterija rapidno zgubljati kapaciteto. Ker je bil več kot 45 dni na servisu, sem dobil vrnjeno kupnino. Danes je posesal hišo že novi ki je bil 40 evrov cenejši (nima daljinca, virtualnega zida).
Zaletava se manj kot stari in manj kot romba 530 (upam da sem model prav si zapomnil, moram preveriti v zlahti), mu je pa težavo naredil prag pred stopnico in se ni znal rešiti (mencal je na nekaj cm kakšno minuto ali dve potem pa sem ga prestavil, (30cm pred stopnico imam še letvico visoko dober cm in pol najbrz). Baterija zdržala uro in pol (polnila se je 24 ur, sedaj pa se že tri ure polni pa se ni polna.)
Če bo imel mehka tla bi moral iti po rombo, po laminatu, parketu in ploščicah pa tudi hofer zadovoljivo pomede za tretjino cene.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.720
5.876
113
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
smile-1.gif
.
Novega neboš spet dobil pri Hoferju, ker je to tedenska ponudba. V najboljšem kar boš dobil, je vrnjen denar. Pa še to velja, da lom se ne upošteva pod garancijo. Pravtako ne baterija, ki je potrošni material. Kje bi jo kupil... hm... za Roombo jo imaš skoraj za vsakim vogalom.

Nazadnje urejeno: