Robotski sesalci

GreenLine

Zelenc'
1. dec 2014
7
0
1
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
To kar sem napisal, sem napisal po predvidevanjih. Namreč nimam tepihov.... Na posteljo ga pa res še nisem spustil.
Hofer ima samo stranski krtači-metlici, na sredini pa režo za sesanje. In to mi pove da je sesanje tepihov bolj žalostno.
Zadnji hoferjev sesalec, ki sem ga gledal v trgovini, je imel spodaj krtače podobno kot roomba za 150€. Ko pa sem spraševal zaposlene za rezervne dele pa ni znal noben nič povedat oz so se sklicevali na servis

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik GreenLine pravi:
Od sobote ponosni lastnik 765. Se mi že poraja vprašanje - Ali ga je varno postavit na omaro, da jo posesa?

Je. Saj tudi čez štenge ne pade.... ampak vseeno se mi poraja vprašanje če ni lažje obrisat omare
17758-icon_confused.gif

GreenLine

Zelenc'
1. dec 2014
7
0
1
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik GreenLine pravi:
Od sobote ponosni lastnik 765. Se mi že poraja vprašanje - Ali ga je varno postavit na omaro, da jo posesa?

Je. Saj tudi čez štenge ne pade.... ampak vseeno se mi poraja vprašanje če ni lažje obrisat omare
17758-icon_confused.gif

Je tudi ceneje z navadnim sesalcem pa
Kakšne izkušnje z odpovedjo senzorjev. Če pade prednje kolo čez rob, se ustavi ali se zvrne?

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Meni je do sedaj samo enkrat šlo prvo kolo čez in se je ustavila tako da ni padla...

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Krtačke ščetke tudi na 2 leti......

Tele ne original je tako, s ščetinasto navadno ni težav, gumijaste sem pa že videl povsem mehke , ki so se rade trgale, tudi bočne se nekatere neoriginalne sila rade trgajo, enim pa ščetine izpadajo, ker so pri ponaredkih tudi samo zalepljene in ne šivane, kot na originalu. Tako, da poizkusi in poročaj ...... pa če bo res poštnina zastonj, računaj pa še na možne zaplete ob uvozu, glede ponaredkov, sicer pa tudi možnosti carine .....

GreenLine

Zelenc'
1. dec 2014
7
0
1
Sem naročil stranske krtačke (3x3 arm in 3x6 arm) za cca 0,5€ po kosu, pa poročam, ko prispejo. Verjetno naročim še komplet krtač in filtrov, pa preizkusim, dokler je original še nova, da lahko primerjam. Glede ponaredkov ni problema, če ni nikjer zapisana blagovna znamka.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Jaz sem ga tudi dal na omaro, se mi je zdela tako fina pogruntavščina...delo je opravil b.p., le gledat ga ni fajn, ker se ti zdi da bo dol padel, raje greš vstran, pa naj naredi svoje
smile-1.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Jaz sem filter menjal šele po kakšnem letu sedaj. Nisem vedel, da je treba to sploh menjavat.

Čemu pa služi ta filter?

GreenLine

Zelenc'
1. dec 2014
7
0
1
Po enem tednu uporabe, se mi na odbijaču 765 pojavljajo poškodbe. Verjetno jih Roomba stakne na ventilih radiatorja. Poškodbe nebi bile opazne, če nebi bil zgornji del odbijača lakiran. Ima kdo enake težave in kako jih rešujete.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.476
5.007
113
Moja je po vrhu po dveh ali treh mesecih cela obtolčena, ko se plazi po pohištvom in radiatorji pa včasih ne gre skozi.
Kaj storim? Nič. Ali bi naj mar bil jaz obtolčen, ko bi delal namesto robota?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Prelakiraš z srebrno barvo za platišča + lak ...... Se pa dobi pokrove, jih celo imam .........

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Zavisi od modela 500 / 600 ki lahko menjaš samo gornji okrasni pokrov seveda gre tudi spodnji pokrov in jasno ohišje, vendar so to že potem rezervni deli, serije 700 / 800 pa lahko menjaš gumijaste ali lakirane robove in jasno tudi pokrov, ker je odbijač gumiran je to načeloma vse, kar se zdrsa, je pa še varianta da te dele snamete in uporabljate grdega račka, ki pa se potem ne bo poraskal, za praznike mu pa vrnete dele in bo lepotec
smile-1.gif

http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/z/jXIAAOSwnDxUgyER/$_57.JPG

http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqQOKpcE4vSJM00FBOQyilLv8Q~~0_35.JPG

Enako so pa tudi ročaji, polkrogi in robovi za 700 /800

http://i.ebayimg.com/00/s/MTAyN1gxNjAw/z/b54AAOSw-jhUKtGO/$_57.JPG

Obstajajo pa tudi robovi gumjasti in barvani, menim da imam celo sam kak tak set in pokrove......

http://i.ebayimg.com/00/s/MTExNlgxMjAw/z/l~8AAOxyhlJRcc2T/$T2eC16NHJHwE9n8ig+GSBRcc2TjIUQ~~60_57.JPG

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Matofill;

moja 660tka je stara že 2 leti in pol ( dejansko sem jo kupil takoj, ko je prišla na trg ) in se že pozna upad kapacitete baterije.
Kako se že naredi "hard reset" baterije?

ksz: a 800tka že sesa več kot 1 uro, ali se tudi ta po defaultu ustavi po cca 1 uri?