Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Mato, imam še eno vprašanje. Kako je če nesem robota v drugo nadstropje, kjer ni bazne postaje, a vseeno postavim svetilnike. Predvidevam da najprej posesa en prostor, nato gre v drugega nato pa v zadnjega. Kaj se potem zgodi? A na koncu začne iskat bazno postajo, ali se vgasne? Ker če gre iskat postajo, je nebo našel in se do onemoglosti šetal po prostorih....
Do onemoglosti, to drži, kot pribito, torej ali se bo sam ustavil, ker ni našel docka, to je po navadi, če pa mu stisneš tipko dock, potem bo pa po vseh prostorih iskal ta dock do zadnjega diha baterije oziroma, do onemoglosti
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ja tile Samsungi so kar v redu. Vsaj kaj se navigacije tiče, po posnetkih se ne zaletavajo kot Roombe, ker jih optični senzor prej ustavi. Mi je malo žal da ni prišel v izbor. Naj me nekdo potolaži, da je moja Rooomba boljša od Samsunga
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pa roomba, ki ima v bližini docking, konča s čiščenjem, če ji prej ne zmanjka baterije?
Ali pač čisti tako dolgo, da baterija odpove in gre na dock? Ali pa ima algoritme, da nekako "ve" kdaj je očistila dovolj površine? Če ji med čiščenjem sfali baterije in se gre napolnit, a potem nadaljuje s čiščenjem ko se napolni?
Ps, matofill...še kar mi ni uspelo zrisat tloris, bom kmalu
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Dodam še eno vprašanje, če ima kdo kake izkušnje:
4. Kako bi se romba počutila, če bi jo poknil vsak drugi dan v garažo? Tam bi se borila s svinjarijo, ki jo avto prinese notri. Dobro, pazil bi že, da bi bilo suho po tleh.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pomoje je roomba prešvoh, nima to neke sesalne moči..
Mogoče kak ciklonski? https://www.dyson360eye.com/