Roba iz Lidla, Hoferja & Co.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Rezultat meritve je OK.
zmaga.gif

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Se pravi akumulator je še v dobrem stanju in solidno dopolnjen z tamalim polnilcem. Je tako?

ps.: pozabil
smile-1.gif

g100-logo.gif

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Super zadevica. Meni je že nafilal matkin spraznjen aku. na Yariski, na fotrovem MB A-ju dopolnil, ter dopolnil aku na motorju.

Sam imam sicer star 10 A polnilec (po moje kakih 50 let)...samo pri tem nikoli ne veš kje si...on pač fila in fila (Sicer ima gor analogni kazalec, ki pa že vsaj 30 let ne dela..vsaj tolikor jaz pomnim).

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Zanimivo, sem klical tisto 080 cifro in povprašal če imajo še kje polnilce. Si je gospa zapisala številko in če imajo, mi prepošljejo v najbližji Lidl. Zdaj pa čakamo
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Robert, zate sem ga še dobil. Če še koga zanima naj pohiti ponj .. imajo še enega ..

Ojla

so me klicali iz lidla da so dobili še enega zame in mi ga pošljejo v mojo najbližjo poslovalnico. Me pokličejo iz poslovalnice ko ga dobijo. Upam, da res :D

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Robert, zate sem ga še dobil. Če še koga zanima naj pohiti ponj .. imajo še enega ..
Glede na to, da ga je Robert dobil, imaš najbrž ti enega viška. Če to drži, bi ga vzel jaz.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
353
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kakšne so kaj izkušnje sedaj s tem lidlovim polnilcem? Se ga mogoče še kje dobi?
Pojdi v najbližji Lidl, pa pogledajo na netu, če je še v kateri poslovalnici na zalogi. V parih dneh ga imaš v domačem Lidlu. Prejšnji teden sem ga v našem še videl, enega. Pa saj je vsako leto na zalogi. Tudi v Hoferju.