Roba iz Lidla, Hoferja & Co.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Verjamem. Če bi v ID hotel vrniti jogurt (če bi ga prodajali) da mi ni všeč bi mi tudi ustregli, saj ni to njihov fokus...
Ja res, navojna celjust je res jogurt.
Saj vem sedaj bos rekel da je lidlu in hoferju cilj prodajati prehrambene izdelke. Res da jih je najvec, oba pa imata po moji oceni vsaj cetrtino trgovine zasedene z neprehrambenimi izdelki.

altermost

Fizikalc
14. maj 2015
258
75
28
Da ne boš spet trolal najnovejša izkušnja. V Hofru sem v akciji ob odprtju v Lj. kupil tablico(najcenejšo - dobrih 30€ -sem mislil, da bo za pet letnika ok), po dveh dneh sem jo nesel nazaj ker je bila počasna in sem doplačal in dobil novo za 90€ ta je delala en teden po enem tednu je tamalu padla v banjo ko se je kopal. Nesel sem jo nazaj in vprašal če lahko pošljejo na servis, da vidim, če se splača popravljat, nasleden dan me je klicala poslovodkinja, da naj pridem v poslovalnico, ker da so opazili, da sem nabavil pred enem tednom in imam možnost dobiti vrnjeno kupnino (ker je tablic zmanjkalo mi je ne morejo zamenjati) ali pa da tablico popravijo na njihove stroške - bi pa moral čakati cca mesec dni. Vzel sem raje denar in si sam obljubil, da od sedaj ne povoham več druge trgovine kot Hofera in Leclerca.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če že kopuješ low-cost robo... je v Interdiskontu svetlobna leta pred Hofer/Lidl robo...

Bi se kar strinjal...kupil čelno svetilko za 20 eur v ID...zelo zelo zadovoljen,odlična,best price/performance,po svetilnosti skoraj ne zaostaja za najboljšimi na trgu,res vredna nakupa...(kolega kupil čelko v Hoferju za 30 eur,poden proti tej,ki jo prodajajo v ID)

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
a to čelno svetilko si daš ti na čelo, medtem ko voziš avto...
... ali kaj ima tvoj komentar veze z avtomobilizmom?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.387
2.564
113
glede na temo.
Ko v Mercatorju ni več blejskih kremnih rezin, stopim do Hoferja po ena swwwwissss piškote.
draga pravi, da so odličen nadomestek/zamenjava.
A ja, vi sprašujete za tehnično tobo. Ja dva zunanja HD 1T in 500 Gb po 3 letih deulujeta brez opaznih pomankljivosti
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Bingo... pa ti sploh veš čigava roba Medion v Hofeu je sploh to? Consumer poceni roba vzhodnjaškega proizvajalca. Preberi si kdo je pravi lastnik...
Politiko vračila ima Hofer dobro, to je res. QuanMax oz. S&T sedaj bi ti en klinac vrnil denar za tablico... vrnil ti jo je trgovec. Ker ima tako politiko. Se mu že splača.
ID Hanziju ni vrnil denarja ker je verjetno sumil na mehanski lom. Sam imam samo dobre izkušnje z ID orodjem, s Hofer pa malo manj glede kvalitete. Ampak za malo denarja je dovolj muske.