Roba iz Lidla, Hoferja & Co.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Evo, so me danes klicali in sem ga dobil.

Presenečen nad storitvijo lidla
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz pa sem recimo klical v Harvey Norman, če imajo fotoaparat za skoraj 700€, pa reče, da še imajo nekaj škatel, pa pravim, če mi lahko da na stran za pol ure, tolk da se pripeljem do tja in reče ne tega pa ne moremo
bonk.gif

Lidl pa ti dostavi v tvoj Lidl in te pokliče, da te čaka.

Sismis

Pripravnik
30. sep 2007
34
0
6
Hofer ima v ponedeljek v akciji spet polnilec za 20 EUR.

Po sliki izgleda sicer malo drugačen, po specifikaciji pa isti kot ta varianta že opisana zgoraj.

Kupiti za dopolnjevanje motorja in če ravno kdaj počepne kakšen aku?

runocar

Zelenc'
21. jan 2013
3
0
1
Živio,
polnilec sem tudi jaz danes nabavil. Nanj sem priključil prazen akumulator. Prižge se lučka (stanje pripravljenosti) vendar s tipko MODE ne morem izbrati nobenega načina polnjenja. Kaj bi lahko to bilo narobe?

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Če je čisto prazen akumulator, ne bo začel polniti. Sem imel isti primer. Malo ga moraš napolniti z klasičnim polnilcem, potem pa ga napolniš s tem do konca, vsaj pri meni je bilo tako, če učim krivo vero se oproščam.

runocar

Zelenc'
21. jan 2013
3
0
1
Kakšna je naslednja varianta, če nimam klasičnega polnilca? (razen, da si ga nekje sposodim) A če bi ga dal nazaj v avto, pa bi s pomočjo drugega avta in kablov avto zalaufal, bi ga altenator napolnil vsaj toliko, da ga lahko naprej s tem polnilcem?

runocar

Zelenc'
21. jan 2013
3
0
1
Hvala Maremm!
Sem ga povezal z drugim akumulatorjem za 10 min, zdaj polnilec lepo deluje in polni ...

LP

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Bom tule napisal
Kupil lidlov tračni brusilnik (šmirgel)
Ker ima prednje in zadnje kolesce precej dvignjeno, ročaje pa precej dolgo, po deskah narediš bolj kot ne prcej hitro žlebove (ko ga vlečeš naprej nazaj). Z drugimi sposojenimi brusilniki mi tega ni uspelo narediti. Zato so ga čez nekaj dni dobili nazaj. in so tudi denar vrnili brez nekega pregovarjanja. V 15 minutah sem namreč ugotovil, da si s tem kosom nimam kaj pomagat, ker na deski naredim več škode kot koristi. In sem si nazaj sposodil drugi brusilnik
Hoferjev je po sliki videti boljši. (Ročaji nad trakom, kolesca "do tal")

Nazadnje urejeno:

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Da ne odpiram nove teme.. kje imajo najboljše zmrznjene pizze.

Včasih je imel hofer dobre, pakirane po tri, mislim, da margerito z gorgonzolo (brez dodatnih ojačevalcev, barvil itd).

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Jaz bi pa rabil Beltop. V lokalnem Merkurju ga ni več, ker tega Merkurja ni več...

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ali kdo ve kdaj zjutraj odpre 4p fitness v ljubljani? Drugace sem pa kar zadovoljen. Letos je dobr koruza zrasla.

Nazadnje uredil moderator:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.335
9.572
113
EU
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Jaz bi pa rabil Beltop. V lokalnem Merkurju ga ni več, ker tega Merkurja ni več...
Beltope brez dodatnih ojačevalcev okusa več ne delajo...
Dajte se zresnit fantje no
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če že kopuješ low-cost robo... je v Interdiskontu svetlobna leta pred Hofer/Lidl robo...
Tračni brusilnik, pnevmatsko kladivo za sponke, konzolnodvigalo... kar dela in kar je najvažnejše... kadarkoli lahko kupiš pribor/ nadomestne dele za to (ne pa 1x na leto ob akciji).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
So pa po morebitni vrnitvi kupnine najbrž svetlobna leta za interdiskontom. Sem jim enkrat utrujal za navojno čeljust, katera je odletela brez nekega posebnega naprezanja.
Kaj šele da jim pridem težit po enem tednu, da (pošteno povedano) z izdelkom ne znam rokovat. Pa čeprav z izdelki drugih znamk znamk

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Verjamem. Če bi v ID hotel vrniti jogurt (če bi ga prodajali) da mi ni všeč bi mi tudi ustregli, saj ni to njihov fokus...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če že kopuješ low-cost robo... je v Interdiskontu svetlobna leta pred Hofer/Lidl robo...
Tračni brusilnik, pnevmatsko kladivo za sponke, konzolnodvigalo... kar dela in kar je najvažnejše... kadarkoli lahko kupiš pribor/ nadomestne dele za to (ne pa 1x na leto ob akciji).
Interdiskont je isto kot Interšpar?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Al pa merkur pred leti,
Kupim "tipske" akcijske ploščice, pa jih po enem tednu nisem mogel ne vrnti, ne zamenjati... skratka zapakirane v skatli sem lahko vrgel na deponijo ali pa jih nekam skladiščil za nekoc kasneje....