kreditne noter zložiš.Baje ima 100 l prtljažnik, dovolj za plato piva pa še kaj zraven.
Tele fotke so s Paga. Rimac fotka svoje avte na Pagu.1.914HP, 2.360Nm, 2.150kg stroj za cca.2.320.000€
8.62s @ 402m.
Ferrari SF90 v new Rimac Nevera drag race
Res je. Sem opazil, da tudi BMW svoje električne avte snema na Pagu - na cesti od trajekta proti Novalji.kere svoje avte, sej je imel samo 2 PAG in to kameje vsi snemajo.
Ja, prej so se pa prostituirali za enega belega in rdečega.priznam, jaz sem bil skeptičen, ampak je s trmo in verovanjem vase uspel. to mu ni oporekat. zasukalo se je navzgor ko so prepričali velike playerje da je to to, in so vložli vanjga... porsche , hyundaj.... Respekt.
čutenje pospeška je samo en filing, pol je pa sound vonj, in ostali čuti... se spomniš prvih turbo dizlov ko je folk mislil da je v rally specialki ko je turbo kickno - pospeški pa pol leta do 100? ...tak da poglej škota, nobenega presežka na njegovi faci, pa tudi če gre 1 do 100. Vprašanje če je to sploh adrenalinsko prijetno...verjetno neka meja je. Vem da mene kar sem vozil lambota je nabolj impresenilo pokanje motorja, pa ko menjalnik prime, in te vsako sekundo pokne v hrbet ko menja. Pa da se dere ko prasica (sama hitrost sploh ni bila važna), enako ferzo, GT in podobno pač kar sem vozil. Super ali hyper električarja še nisem peljal, ampka prvi vtis po videnem me ne gane, moje mnenje.Ti na YouTube itak lahko samo sound ocenjuješ, isto boš v živo lahko ocenjeval samo sound. Ta avto pač ni zato da bo dvigal adrenalin opazovalcem ampak tistemu, ki ga vozi, ta pa pospešek čuti, ne rabiš nobenega zvoka zraven.
on je prodan, samo še electro (ker je to in, klike nosi) ima tudi amg one.. Drugače pa, ja on zna skurit gume... potem je še tu hamster če ga bo dibil na testEnega je naročil Nico Rosberg. On bo zagotovo vedel kaj z njim.
Kaj že, ne vem pa če kam. Kupiš avto ki pelje recimo 300 in se potem opravičuješ ker te je nekdo ujel ko si peljal 230. Neprecenjivo.Enega je naročil Nico Rosberg. On bo zagotovo vedel kaj z njim.