Revolut bančni račun

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
With Stocks, customers can trade over 1,000 shares in-app and learn about investing with Stocks Learn courses designed to help grow their knowledge. Users can also check the performance of a stock in real time with live watchlists, trading charts, and market news.

We’ll continue to build on our current offering, expanding the number of US listed Stocks available in-app to over 2,000 in the upcoming months, providing customers with more variety.

Rolandas Juteika, Head of Wealth & Trading (EEA) at Revolut says: “Besides the US listed stocks, we will soon be able to offer a range of additional investment products, including Exchange Traded Funds (ETFs), stocks listed in EEA markets, mutual funds, bonds, robo-advisor service and a more sophisticated trading platform for experienced traders”.

Read our blog for more info http://spkl.io/60424dDA0

Available to customers in the EEA. Capital at risk. The value of your investments can go up and down. Trading and investment services in the EEA are provided by Revolut Securities Europe UAB.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.281
113
Bom kar tule vprašal, ker nisem našel posebej teme o Revolut-u.

Torej tudi sam sem se odločil in si omislil tole zadevo.
Na račun sem si preko bančnega nakazila nakazal nekaj denarja in ker po štirih dneh denarja še vedno ni bilo na mojem računu, sem jih povprašal v čem je težava. Odgovorili so mi da je bilo v referenci, ki sem jo navedel spredaj dodano še SI 00 in zato ni bilo avtomatsko poknjiženo na moj račun.

Kako pa vi vpišete referenco, da vam gre zadeva avtomatsko skozi?

Recimo da imam referenco: 123456, sem jaz vnesel SI 00 123456.

Hvala.
Na hitro SI00 ni premerno za nakazilo v tujino..
Sklica ne vnašaš, daš v pripono SI99 in blank naprej...
pride v parih urah

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Na hitro je vseeno kar daš v sklic za nakazila v tujino, saj preverjajo le polje namen-reference. Ti odgovarjaš na 6 let star komentar, ko na Revolutu še nisi imel svojega IBANA, zato si moral dodati referenco v namen, da so znali poknjižiti na tvoj račun, saj nisi imel lastnega IBANa.

• Všeč mi je
Reactions: Capone

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Bančni regulator zahteva, da uporabniki posodobijo podatke na nekaj let.

Tudi pri slovenskih bankih je to obvezno na nekaj let. Samo pri nas zahtevajo, da prideš v poslovalnico, da izpolnijo točne te podatke :)

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.778
6.454
113
Daj no... Nase te pozovejo, ko osebni dokument potece. Posljes po mailu. Vmes pa ne tezijo nic, kar za revolut ne moremo reci. Pa se ne dela jim nekaj. Meni so 3x zatezili v roku 2 mesecev. 2x sem poslala, obakrat, da jw vse v redu, v 3je nisem vec.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
NLB zahteva, da se osebno oglasiš tam.

Da poveš za kaj račun uporabljaš in podobna vprašanja, ki jih ECB zahteva od evropskih bank, da povprašajo svoje komitente.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.903
258
83
Slovenija
Hm, meni tuje banke preprosto pošljejo link ali odprejo stran v aplikaciji, kjer dodam/obnovim podatke oz. ponovno pošljem potekle dokumente. Ne vem kaj morajo naši tako komplicirat.

sass

Guru
1. sep 2007
5.199
845
113
a lahko citat zakona, kjer ECB zahteva?
Meni so v začetku leta na Addiku vsak mesec pošiljali spodnje sporočilo, dokler se končno nisem oglasil v poslovalnici ter pokazal mojo osebno. ki btw poteče 2025
Spoštovani,
skladno s slovensko zakonodajo smo dolžni preverjati in posodabljati podatke svojih strank.
Prosimo vas, da posodobitev svojih podatkov uredite v čim krajšem času osebno v vam najbližji Addiko poslovalnici ali po elektronski pošti.
Lokacije poslovalnic si lahko pogledate na naši spletni strani, navodila za posodobitev podatkov po elektronski pošti pa se nahajajo na spodnji povezavi.
Za sodelovanje se vam v naprej zahvaljujemo.
Addiko Bank d. d.

Veljavni Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-2) finančnim inštitucijam v 54. členu nalaga redno posodabljanje strankinih podatkov in dokumentacije, vključno s podatki o veljavnem osebnem dokumentu.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Če ni možno poslati podatkov v aplikaciji, pošiljanje takih zadev po elektronski pošti res ni priporočljivo. Po možnosti še sliko osebne izkaznice. Torej je najvarnejša opcija, da se klient oglasi v poslovalnici.