Revolut bančni račun

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.418
957
113
Sej novi NLB Klik naj bi bila kopija Revoluta/N26. No verzija izpred 2-4 let teh aplikacij natančno. :evil:

Revolut ima v beti že verzijo 9, ki prinaša widgete na prvi strani in verjetno kasneje še dodatne bonbončke. Takrat je bila verzija se mi zdi na Revolutu 4 ali 5 ko sem slišal da kopirajo Revolut/N26 za novi NLB Klik.
A imas morda kaksen info, ce bodo po letih obljube o novem appu omogocili link racun z Revolutom?

Apple Pay verjetno se ne bo? Saj je, da bi ga rabil, ampak glede na to, da se Brodnjak vsakic kur*i kako so top banka, bi se spodobilo, da to imajo.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.398
3.715
113
Od kdaj? Mene so pri NLB pred leti brez težav prestavili na drug konec Slovenije.
Moji so (novembra 2022, ena od ljubljanskih poslovalnic) povedali da se to ne da - z istim računom - ker je del številke trr tudi oznaka poslovalnice. Prestavijo te po besedah zaposlenega lahko samo, če je poslovalnica ukinjena (v tem primeru se zgodi to itak avtomatično in dobiš samo obvestilo kam si prestavljen).

Če zaposleni izvajajo različne prakse in nimajo pojma oz. ne vprašajo tistih, ki pojma imajo, potem je pa to sploh velik problem banke.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Pri NLB-ju naj bi bila sedaj celo možnost, da uvedejo Apple Pay. Integracija z Google Payem ne vem ali je mišljena tudi plačevanje preko Google Walleta.

Za linkanje računov dvomim. Če že bodo imeli možnost linkanja med slovenskimi bankami. Sem zelo skeptičen o uvedbi tega pri slovenskih bankah.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.482
3.886
113
Ljubljana
hmpg.net
Pri NLB-ju naj bi bila sedaj celo možnost, da uvedejo Apple Pay. Integracija z Google Payem ne vem ali je mišljena tudi plačevanje preko Google Walleta.

Za linkanje računov dvomim. Če že bodo imeli možnost linkanja med slovenskimi bankami. Sem zelo skeptičen o uvedbi tega pri slovenskih bankah.
Ali ni Open banking del PSD2 regulative, ki je obvezna?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne vem kdo si in zakaj nabijaš neresnice ampak partnerka je nekaj mesecev nazaj (novembra 2022) hotela pokazat NLB novo osebno prek video klica. Prijazni svetovalec jo je usmeril na fizično matično poslovalnico. :cheer:
Ki jo ima zaradi selitve čisto predaleč, premestitev komitenta na drugo poslovalnico pa ni možna. :cheer: Šele na matični poslovalnici so ji povedali, da bi osebno pa res lahko pokazala na katerikoli. :cheer:
Matično poslovalnico imam v Ljubljani, pa me z lokalne poslovalnice še nikoli niso preusmerjali tja.

kokica2000

Pripravnik
20. mar 2011
135
24
18
Ne vem kdo si in zakaj nabijaš neresnice ampak partnerka je nekaj mesecev nazaj (novembra 2022) hotela pokazat NLB novo osebno prek video klica. Prijazni svetovalec jo je usmeril na fizično matično poslovalnico. :cheer:
Ki jo ima zaradi selitve čisto predaleč, premestitev komitenta na drugo poslovalnico pa ni možna. :cheer: Šele na matični poslovalnici so ji povedali, da bi osebno pa res lahko pokazala na katerikoli. :cheer:
Prosim, če se obnašaš normalno in ne žališ ljudi z lažnivci.

Pri zadnjem preverjanju osebnih podatkov sem prejel od NLB naslednji mail in nato normalno opravil identifikacijo prek video klica.

Pozdravljeni,

skladno z veljavno zakonodajo moramo banke posodabljati podatke o svojih strankah.

V NLB imate odprt osebni bančni račun in pri pregledu dokumentacije smo ugotovili, da moramo ponovno preveriti pridobljene podatke. Zato vas vabimo, da nas do 25. oktobra 2022 obiščete v katerikoli NLB Poslovalnici. Prosimo vas, da imate s seboj uradni veljavni osebni dokument. Lahko nas pokličete tudi prek video klica in podatke posodobite na daljavo.

Za pomoč in več informacij smo vam vedno na voljo osebno v NLB Poslovalnicah, po telefonu na telefonski številki 01 477 2084, po e-pošti na naslovu info@nlb.si ali prek video klica. Prepričani smo, da boste novo dokumentacijo pravočasno dostavili in tako poskrbeli, da bo vaše poslovanje z nami tudi v prihodnje potekalo nemoteno.

Lep pozdrav,

NLB d.d.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.398
3.715
113
Prosim, če se obnašaš normalno in ne žališ ljudi z lažnivci.
Če trdiš, da je nekaj splošna praksa, pri partnerki pa ni bila. Poskusila je preko videoklica, kjer so jo preusmerili na matično poslovalnico. Na matični poslovalnici so ji povedali, da bi identifikacijo lahko izvedla kjerkoli. No, pa to, da se računa ne da prestaviti.

kokica2000

Pripravnik
20. mar 2011
135
24
18
Nikjer nisem trdil, da je to splošna praksa, ampak sem povedal, da NLB omogoča druge načine identifikacije kot obisk matične poslovalnica, kar sem tudi osebno izkusil. Zakaj tvoji partnerki ni uspelo opraviti identifikacije prek video klica pa ahko samo ugibamo.

S tem zaključujem to debato, ker je itak off topic.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Joint accounti so na voljo.
Screenshot_20230405-204225.png

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Zadnji....

odkar je nov NLBPay vsakič ko nalagam mi zaklene NLB bančno kartico zaradi sumljive transakcije...pošljem sms za odlep ponovim in gre...do naslednjič:cool:
Nalagam do 1000 eur...
no sej mi je OK da je zaščita sam pri meni se ta "vzorec" ponavlje vsak mesec večkrat...

Kako pri vas?

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.213
1.712
113
40
Kaj delam narobe?

Revolut mastercard sem naložil v Google wallet.. In mi ne dela plačevanje s telefonom. Vedno mi na pos terminalu napise - odmaknite kartico, ko prislonim telefon..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113