Skoraj tako kot interni prenosi med računi - instant ?Tudi prenos med računoma bi moral sedaj potekati brez IBANa ali debetne kartice.
Skoraj tako kot interni prenosi med računi - instant ?Tudi prenos med računoma bi moral sedaj potekati brez IBANa ali debetne kartice.
Odvisno je tudi koliko globoko je narejena integracija na API.Sem povezal z Unicredit. V Revolutu vidim samo prilive na UniCredit, pa odlivov. To morajo še urediti. Sem si tudi probal nakazat denar. Napiše, da to traja od 2 - 3 delovne dneve. Znesek je sedaj na Unicredit označen kot zadržan, ga pa še ni na Revolutu.
Ko sem potrdil povezavo z UniCredit je že pisalo, da so neki errorki. Zato verjetno ne kaže odlivov iz računa. Danes sem sicer že dobil denar, torej dejansko v nekaj urah.Odvisno je tudi koliko globoko je narejena integracija na API.
Za prenos denarja predvidevam, da ti je naredil normalno SEPA-o. Če bi Unicredit ponujal SEPA Instant Payments bi verjetno šlo v sekundah. Seveda predvidevam. Me zanima če je normalna SEPA ali tudi zaračuna Unicreditovo provizijo.
Na Fursu pravijo, da je potrebno prijaviti vsak IBAN v tujini. V primeru Plutus dobiš IBAN. Prijava ne stane nič.Eno hitro vprašanje, Je Plutus račun pravi TRR, ga je potrebno prijaviti Durs-u?