Revolut bančni račun

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.231
1.498
113
Bom takoj ko mi omogočijo dobiti izpisek s tem IBANom gor. Dokler ga pa ni, pa si s prijavo delaš samo brezvezne komplikacije.

W1tty je podobna zadeva. Pa tudi recimo na crypto.com dobiš "svoj" IBAN...

Omenjaš Monese, to je prava banka z garancijo 100k€. Tole kar pišem zgoraj imajo pa partnerja drugo banko, ki jim da virtualne IBANe, da ne rabijo usmerjati s pomočjo reference. Pri nobenem pa nimaš kritja države.

Nazadnje urejeno:

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.511
843
113
Na kitajskem z WeChat aplikacijo imaš vse. od pogovorov, klicev (npr Viber), plačevanja (npr Amazon, Booking, ...), novic, itd. Načeloma ne rabiš nobene druge aplikacije, pač SuperApp.

Še sem prav razumel je v razvijanju čez 15 novih modulov na Revolut aplikaciji.
Super. 15x več možnosti za vdore in podobno. Še osnovne aplikacije ne obvladajo najbolje ("vdori" v navidezne kartice...)

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Ne vem zate, ampak pri meni nikoli težav, pa je moj glavni račun in plačo dobivam gor.

Glede na število uporabnikov imajo manjši procent v primerjavi s slovenskimi bankami. :) Moja mami dela na banki in pravi da so zadnje čase same zlorabe kartic :) kar ne veš pravijo da ne boli

igi

Guru
13. okt 2007
5.578
1.170
113
Celje
ja jaz tudi nimam slabih izkušenj z Revolutom. Pa ga intenzivno uporabljam dobra 3 leta. Je pa res, da imam še vedno odprt račun na slo banki in glavnino denarja tam.

Sem pa dober mesec nazaj odprl še "poslovnega" za s.p., ker se mi je izteklo promo obdobje na slo banki in so se stroški preveč povečali.
Tudi tu nimam pripomb.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1667417827983.png

Sem dobil 1.5€ od vsega....

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Se mi zdi, da je odvisno od države.

- Revolut's new instant messaging feature, which launched yesterday in the UK and the European Economic Area, will integrate NFT profile pictures,
- Storonsky's comments come ahead of the launch of Revcoin, which he said is slated for "early next year." The long-rumored native token will function in a similar way to airline Air Miles programs, where users earn rewards based on how often they use the service, as previously reported by The Block. It will be tradable on exchanges.
- Users will be rewarded with cashback in Revcoin, and receive higher interest rates on it, Storonsky added.
- Revolut is also developing a non-custodial DeFi wallet which will operate as a standalone app.

Capone

Pripravnik
7. feb 2021
31
5
8
Za Revolut vem, da jo lahko dodaš v denarnico in z njo lahko brezstično placuješ. Tako kot npr. NLBPajy, DH denarnik ...

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
41
28
Sem povezal z Unicredit. V Revolutu vidim samo prilive na UniCredit, pa odlivov. To morajo še urediti. Sem si tudi probal nakazat denar. Napiše, da to traja od 2 - 3 delovne dneve. Znesek je sedaj na Unicredit označen kot zadržan, ga pa še ni na Revolutu.
Malo testiram tole Unicredit integracijo v Revolutu; Flik transakcije so zavedene kot NO DESCRIPTION, manjkajo nekateri že knjiženi POS nakupi z MC kartico,stanje na računu se ne posodobi takoj. Ampak najbrž so to še "porodne težave".

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
To Unicreditov API tako vrača. Če Unicredit to ne popravi potem bo ostalo tako.

Če je ta integracija na Revolutu ali kje drugje se bere iz istega Unicredit API-ja.

Edino posodobitev stanja na računu je mogoče Revolutov problem.

Na to stran se lahko prijaviš in povežeš tvojo banko. In vidiš kaj dobiš iz API-ja. Je tudi slovenski Unicredit gor:
Jaz sem si za foro povezal NLB in Revolut da sem vidil katere podatke vrača API-ja.