Tudi pri NKBM niso vse kartice po defaultu aktivirane za plačila na internetu.Pri Sparkasse in Sberbanku (ne prej z maestro ne kasneje z MC Debit) nisem rabil nič aktivirat. Do zdaj sem slišal samo za NLB, da je bilo treba posebaj aktivirat.
Tudi pri NKBM niso vse kartice po defaultu aktivirane za plačila na internetu.Pri Sparkasse in Sberbanku (ne prej z maestro ne kasneje z MC Debit) nisem rabil nič aktivirat. Do zdaj sem slišal samo za NLB, da je bilo treba posebaj aktivirat.
Že lep čas si internetne nakupe z NLB maestro lahko vsak aktivira z enim klikom v aplikaciji NLB Pay.Za banke je Top-Up internetni nakup, zato morajo biti debetne kartice aktivirane za internetne nakupe, kar pa po defaultu niso. Vsaj pri NLB ne.
Sem zadnjič probal gor naložit, pa se je ustavilo pri verifikaciji kartice preko nfc-jaŽe lep čas si internetne nakupe z NLB maestro lahko vsak aktivira z enim klikom v aplikaciji NLB Pay.
Topup dela. Nakazilo UPN pa ne.Od kdaj pa Sberbank dela na revolut? Saj so obvescali da revolut no go...
Kartico sem želel dodati v Revolut, pa ni šlo.Kaj ima nfc pri top-upu
Mastercard? IdealM. ali navadna?Kartico sem želel dodati v Revolut, pa ni šlo.
Če imaš NLB Pay si to lahko sam vklopiš pri nastavitvah kartice. Če ne, moraš klicati svojega bančnika.NLB navadna maestro debit.
To vse imam.Če želiš uporabiti maestro kartico za topup, moraš pri banki za to kartico vklopiti spletna plačila. Nekatere banke pri tem zahtevajo še vklop SMS varnostnih sporočil (kar pa ponavadi ni brezplačno).
To sem najprej naredil, očitno mi kaj drugega ne preostane.Če imaš NLB Pay si to lahko sam vklopiš pri nastavitvah kartice. Če ne, moraš klicati svojega bančnika.
Verifikaciji preko nfc? Ni NFC (verjetno zgolj na androidu?) samo v pomoč pri vnosu, da ni treba na roke kucat številke? Kaj pa če ročno vneseš številko kartico?Sem zadnjič probal gor naložit, pa se je ustavilo pri verifikaciji kartice preko nfc-ja
Ali si poizkusil dodati kartico v web appu?Nimam pojma, po ročnem vnosu kartice mi je ponudilo verifikacije preko nfc, kjer se je pa potem tudi ustavilo.
Pri vnosu maestro kartice za top-up v Revolutu, moraš vpisati številko računa in ne številke kartice, ki je na zadnji strani.To sem najprej naredil, očitno mi kaj drugega ne preostane.