Trajniki vsekakor.Amaterska vprašanja:
Se pravi imam lahko brezplačne trajnike?
Gor pa spravim denar preko SEPA ali kreditne?
Razmišljam da bi odprl...pa mogoče kasneje prešel iz NLB.
Da. Vedno večja.Provizija je pri banki z katere pošiljaš?
Odvisno od paketa, ki ga imaš. Jaz ne plačujem nobenih provizij.Provizija je pri banki z katere pošiljaš?
Jih, ampak v obliki mesečne naročnine.Odvisno od paketa, ki ga imaš. Jaz ne plačujem nobenih provizij.
Jih, ampak v obliki mesečne naročnine.
Jaz sem pri Sparkasse in sem preklopil na pozitivn račun. Tako je edini strošek ki ga imam trenutno z banko 0.24€ na mesec za tisto eno nakazilo plače na N26 ali revolut.
Sem korak od tega da v celoti skenslam slovensko banko in prestavim izplačilo plače direkt na enega od teh dveh. Ne vem kaj še čakam.
Jih, ampak v obliki mesečne naročnine.
Jaz sem pri Sparkasse in sem preklopil na pozitivn račun. Tako je edini strošek ki ga imam trenutno z banko 0.24€ na mesec za tisto eno nakazilo plače na N26 ali revolut.
Sem korak od tega da v celoti skenslam slovensko banko in prestavim izplačilo plače direkt na enega od teh dveh. Ne vem kaj še čakam.
Varčevalni račun z obrestmi v evrih in dolarjih pride kmalu. Do poletja po mojem.Sem odprl in se registriral za Banko a mi še vedno piše Payments UAB spodaj v aplikaciji? Sem tudi delil z FURSom. Ne najdem pa da bi lahko odprl varčevalni račun (z obrestmi)?
In delnice in kripto valute (že 2018).Je kdo kupoval delnice v Revolutu? Kar sedaj gledam ostane potem še etoro ali captrader....
Samo, če je ista platforma je večja prednost...