Zakaj ne bi mogel? No razen če trgovina nima možnosti plačila z (Visa/MasterCard) karticoZ revolutom ne mores placevati v fizicni trgovini?
Zakaj ne bi mogel? No razen če trgovina nima možnosti plačila z (Visa/MasterCard) karticoZ revolutom ne mores placevati v fizicni trgovini?
Seveda lahko plačuješ v vseh trgovinah.Z revolutom ne mores placevati v fizicni trgovini?
Nikjer ne najdem v aplikaciji? Ni tako kot pri NLBju da kliknes pred placilom?
Meni piše v appu 200GBP daily.Curve ima 200gbp na mesec free tak btw.
Poglej priponko 43501
Pa tudi v tujini, če gre za podprto valuto, enostavno spremeniš valuto kartice, tako kot sem napisal zgoraj. To preverjeno funkcionira že več let. Edino včasih je bil še dodaten limit, če si imel vezano na kreditno namesto debetne/prapaid kartice, to nisem gledal, če še obtaja.Yes, you can absolutely use your Curve card to withdraw cash at any ATM that supports Mastercard® cards. These will be subject to limits similar to your normal spending limits.
When starting with Curve, you'll be able to withdraw up to £200 per day and up to £3500 per month from ATMs. If your withdrawal exceeds these amounts, your transaction will be declined.
We won’t charge you any fee, as long as your payment card is set to the same currency you’re withdrawing.
If you’re withdrawing Euros, for example, make sure your currency is set to EUR in the Curve app. While generally free, we do have a fair use policy on this.
Se pravi bi rabil fizično kartico naročit? 7€ je že skos cena a majo kdaj kake akcije (mi ni problem dat sam k ne vem a bom sploh uporablu zaenkrat)? Kaj pa k baje eni bankomati zaračunajo strošek dviga kako pa veš da ti ga bo zaračunalo? Drugače pa načeloma globalno zastonj do 200€? Uau! Pa hvala za odgovore..hihi
Pa je res menda fee samo za tuje valute, sploh nisem ugotovil. Tnx za info! Sicer itak zelo redko dvigujem, ampak je dobro za vedeti.Meni piše v appu 200GBP daily.
Tole kar si prilepil lepo piše za foreign ATMs oziroma takrat ko dviguješ v drugi valuti kot imaš nastavljeno valuto na kartici.
Can I use Curve at ATMs?
Pa tudi v tujini, če gre za podprto valuto, enostavno spremeniš valuto kartice, tako kot sem napisal zgoraj. To preverjeno funkcionira že več let. Edino včasih je bil še dodaten limit, če si imel vezano na kreditno namesto debetne/prapaid kartice, to nisem gledal, če še obtaja.
6,99 je standard dostava..ravno zato sprasujem
Tudi na bankomatih, ki omogočajo NFC, tega lahko uporabiš samo preko fizična kartice in ne preko telefona.Google Pay v Sloveniji ni podprt, tako da s slovenskim billing naslovom načeloma ne bo šlo. Nazadanje ko sem imel še Androida se je sicer dalo rešit s tujim naslovom. Dela pa Apple Pay in Garmin Pay, ki sta uradno podprta v Slo, brez problema, ampak za dvig gotovine veliko bankomatov še vedno ne omogoča NFC in rabiš fizično kartico.
Meni je javilo, da ne gre.To pa ni res. Sem ravno par dni nazaj dvignil izključno tako, da sem prislonil telefon k bankomatu (Curve v GPayu).
Na mojem linku piše:brezplačne kartice ni mogoče dobiti od marca 2020.
Dokument v tvojem linku je bil kreiran 19. junija 2019.Na mojem linku piše:
You've missed the current deadline for a cash reward, but you can still get a free card.