Resničnostni šov Kmetija

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Ma po moje Ljubinka nima najmanjših možnosti za zmago z Dašo, če bo dvoboj žaga ali pa pas. Deluje mi tak nebogljena, "preveč" žensko v primerjavi z Dašo (atletinjo).

Na žalost res. Klemen je izbral moč. V napovedniku je bilo videti kako Daša vsa ihtava poizkuša "obesiti" Ljubinko. Itak, da jo ne more in da bo spet treba spremeniti pravila.
Ne vem, ali snovalci res ne morejo preizkusiti teh dvobojev tudi v praksi? Če Daša ni mogla obesiti trikrat starejše Magde, ki ima pol manj kil, potem res ne vem, kako bi nekdo premagal npr. Jurija, ki ima verjetno 100+ kilogramov.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz
Drugič sem gledala malo tako btw in me je prav presenetlo nasilje prisotno v tej oddaji. Ne moreš verjet, pa da bi še otroci gledali to- katastrofa.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
ksz

Razočaran nad izidom dvoboja! Škoda za Ljubimko!
frown-1.gif

V finalu upam, da zmaga Biljana, tale Daša mi ni prav nič všeč!
bonk.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz

Načeloma nimam nič proti ljubljanščini na TVju, ker mi gre naravna govorica človeka pri neresnih oddajah bolj v uho, kot neko prisiljeno govorjenje slovenščine. Ampak danes pa me je kar malo zvijalo, ko sem poslušal Špelo Močnik pri vodenju Kmetije. Pravzaprav se mi je zdelo, da je punca nekje s hribov in da bi rada s prisiljeno ljubljanščino izpadla kul, ker se ne spomnim, da bi ljubljančani toliko samoglasnikov izpuščali in se tako pačili. Neprebavljivo ...

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Špela Močnik je tako ali tako zelo prepotentna nastavljačica. Lahko rečem, da nima prav nobenega smisla za vodnje TV oddaj, razen izjemne vzvišenosti, ni pokazala prav ničesar. Naj se raje pobere na Hit in tam dolgočasi mame pri frizerju....
Sicer so pa tekmovalci lepo prikazali realnost življenja, žal se sposobnost in delavnost ne ceni, uspe samo zahrbtnost, pokvarjenost in seveda lizanje zadnjih predelov...Oni velik pankert Jurij, menim, da je to en hud nesposoben psihopat...., ki bo kmalu koga fental...

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
ksz

Načeloma nimam nič proti ljubljanščini na TVju, ker mi gre naravna govorica človeka pri neresnih oddajah bolj v uho, kot neko prisiljeno govorjenje slovenščine. Ampak danes pa me je kar malo zvijalo, ko sem poslušal Špelo Močnik pri vodenju Kmetije. Pravzaprav se mi je zdelo, da je punca nekje s hribov in da bi rada s prisiljeno ljubljanščino izpadla kul, ker se ne spomnim, da bi ljubljančani toliko samoglasnikov izpuščali in se tako pačili. Neprebavljivo ...

Tudi mene je zmotila njena govorica (pa sem iz tega konca).
Poleg tega pa mi je šlo na falus nenehno ploskanje raje na tribunah. Jasno je, da so imeli za ploskanje animatorja, ker sami od sebe že ne morejo debilno ploskati za vsakih par besed. Drugače pa je ta teden umetno razvlečen show, samo z namenom, da od folka potegnejo čimveč denarja (0,83 EUR/klic). Enourna oddaja (mislim, da je bila še daljša), ko se čaka na kakšno dobro nadaljevanko
bonk.gif
.
No, naslednji teden bomo že rešeni tega sranja.
cheer.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Očitno nisem edina, ki je opazila to njeno spakedranščino
crazy1.gif

Na TV bi se pa ja lahko malo potrudila lepo govoriti
rolleyes-1.gif
Še tu na forumih smo bolj kuturni v slovenščini.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Adrijana je na kmetiji izgubila 13 kilogramov
13.gif

Koliko pa jih je imela? 13 kil minusa se ni nikjer poznalo.
17758-icon_confused.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Če imaš 120 kg, pol je to enih 10% in to se bolj težko opazi, še posebej če osebo ves čas spremljaš.
Mi je bilo pa zanimivo, kako je Jurij osramotil tistga dimnikarja. Čeprav sem upal, da bo Juriju dal lekcijo (ustil se je že tako), da je Jurij šolal. Upam, le da mu niso dali boljše žage. Ko je Jurij končal (pa je na koncu lahko že počasi mirno žagal), torej prežagal vse tri "palice", ta drugi, še ta prve ni prežagal. Ni mi jasno kaj je delal. Ne vem, zakaj niso bolj od blizu pokazali njegove tehnike žaganja.

Je bil pa hec, ko se je Adrijana hotela skrit za Katjo, med tuširanjem, ko ju je ujela kamera (tega posnetka še nisem videl). Pa za čuda, je Adrijana priznala, da je delala napake ipd. ampak pri tem ni pozabila dodati, da so jih tudi drugi.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Nekaj mi že od začetka oddaje ni jasno: zakaj naj bi sedaj gledalci glasovali za nekoga od tekmovalcev, da bo dobil avto?
Dobro, kliče se v vseh oddajah, a so potem tu nagrade za klicatelje (kot npr. avto v BB). Ampak, a je obljubljena kaka nagrada? Al sem mogoče spregledal? (no, glede Kmatije sem res kmalu spregledal, ampak v drugačnem smislu
evil.gif
)
Drugače mi pa tudi na kraj pameti ne pride, da bom zdaj nekomu, ki mi je šel skozi cel čas na živce, podaril 0,83 EUR (v prenesenem pomenu, zaslužil bo itak POP TV)?
13.gif
!!!
Če pa se bo izkazalo, da moji prijateljici z lepo urejeno frizuro gospodični shujšani Adrijani slabo kaže, sem se pa na banki že dogovoril za dolgoročni kredit, ki ga bom porabil za klice ...
hysterical-1.gif

Noker

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Mislim, da za klicatelje ni nobene nagrade, vsaj zaenkrat še ne. Mogoče se bodo še kaj "spomnili" po prvem navalu. Sicer pa ne vem, kdaj so te zadnje oddaje posneli.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Klicatelji bodo "nagrajeni" z računom za telefon.
Kmetija je totalen mimobrc. Me zanima, kakšna je kaj ekonomska računica. Dvomim, da se ponovi naslednje leto.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Mi je že žal, da sem sploh gledal včerajšnjo oddajo...
1. Pogrevanje stvari za nazaj (nič novega),
2. Ploskanje vsakič ko je kdo kaj povedal (nadležno),
3. Razvlečena oddaja (osebno bi vse skup skrčil na 15 minut z reklamami vred
evil.gif
)
4. Še kaj bi se našlo pa mam k sreči amnezijo za take stvari
smile-1.gif

P.S.: Zakaj voditeljica ni zastavila nobenga vprašanja Ljubinki in oni babi, ki je prva izpadla?

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ja, ne vem, Špela je rekla, da je najbolj gledan reality show do zdaj, pri nas. Koliko je res, vejo samo oni.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik fittipaldi00 pravi:

P.S.: Zakaj voditeljica ni zastavila nobenga vprašanja Ljubinki in oni babi, ki je prva izpadla?

Tudi mene zanima, zakaj ni nič spraševala Katjo. Ker od daleč je dobro izgledala, na pa da smo gledali zafnano goro špeha (se opravičujem za težke besede, ampak baba, ki je že skoraj dvakrat polnoletna, se obnaša kot da je stara 12 let).

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
no ja....tudi jaz moram pripomniti, da sem ugotavljala isto. Čudno narečje v katerem je voditeljica govorila in seveda nobenega vprašanja Ljubinki pa Katji. hmmm. nimam pojma zakaj
confused-1.gif

v glavnem upam da bo kdo od gledalcev izzval tudi Adrijano po možnosti v žagi.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Zakaj ne Katji, ne vem, verjetno ker ni sodelovala praktično nikjer zraven. Ljubinka je pa tako prišla kasneje in bo verjetno danes kaj več vprašana ali pa jutri, ko bo tudi sama nastopila. Komaj čakam, da spet začnejo temo o Klemnovem "mučenju" živali.
zmaga.gif

Ene od izzivalk je v temi precej podobna Adrijani (oz. njen relief) in bi se znalo zgodit, da si izbere sebi spodobno. Fajn bi pa bilo videt, da si izbere Katjo, mogoče v pasu.

Nazadnje urejeno:

DevilFace

Pripravnik
11. dec 2007
32
0
6
Ko sem videl tistega Pohorca sem mislil, da bo pregriznil tiste tri zobotrebce. Itak, da ni mogel žagat, če pa so jim dali neke otroške žagice, ki so se non-stop zvijale. Saj ni mogel niti pošteno zarezat v tisti zobotrebec. Jurij pa kot tipični pussy lepo počasi po babje in je te prežagal po nekih malih mukah. Škoda dimnikarčka.

Čunek je res rekel, da je izgubil 13 kg (X - 13kg > 100kg), hkrati pa je v isti sapi dodala, da jih je že dobila nazaj 4...

Tista z skrivanjem za Katjo je pa bila za v arhiv - kot da bi gledal National Geographic kot sinji kit poje malega delfina...

DF