Resničnostni šov Kmetija

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Ja, ne vem, Špela je rekla, da je najbolj gledan reality show do zdaj, pri nas. Koliko je res, vejo samo oni.

Sorry, ker te bom popravil. Stavek bi moral biti napisan takole:

Ja, ne vem, Špela je rekla, da je najbolj gledan reality show do zdaj, pri nas. Da je to res, ve rjame jo samo oni.

Noker

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Zakaj pravijo, da je najbolj gledan resničnostni šov... po eni strani jim je že mal prišlo v navado, po drugi strani pa morejo rečit da je tako, da impresionirajo gledalce. Kaj pa "butasta raja" ve, če mi rečemo da je najbolj gledan, pol je in pika!
smile-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik DevilFace pravi:
Ko sem videl tistega Pohorca sem mislil, da bo pregriznil tiste tri zobotrebce. Itak, da ni mogel žagat, če pa so jim dali neke otroške žagice, ki so se non-stop zvijale. Saj ni mogel niti pošteno zarezat v tisti zobotrebec. Jurij pa kot tipični pussy lepo počasi po babje in je te prežagal po nekih malih mukah. Škoda dimnikarčka.
DF
Oprosti, ampak dimnikar je žagal kot pussy, to smo vsi videli. Tudi jaz sem si želel, da bi bilo obratno, ampak treba je bit pošten.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne vem v čem je fora resničnostnega šova, če ni bil v živo. Poleg tega gledalci niso imeli vmes nobene besede.
Vsesplošen nateg folka je to in filanje ega zblojenih kandidatov.
stupid-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik DevilFace pravi:
Ko sem videl tistega Pohorca sem mislil, da bo pregriznil tiste tri zobotrebce. Itak, da ni mogel žagat, če pa so jim dali neke otroške žagice, ki so se non-stop zvijale. Saj ni mogel niti pošteno zarezat v tisti zobotrebec. Jurij pa kot tipični pussy lepo počasi po babje in je te prežagal po nekih malih mukah. Škoda dimnikarčka.

Čunek je res rekel, da je izgubil 13 kg (X - 13kg > 100kg), hkrati pa je v isti sapi dodala, da jih je že dobila nazaj 4...

Tista z skrivanjem za Katjo je pa bila za v arhiv - kot da bi gledal National Geographic kot sinji kit poje malega delfina...

DF

Saj to tekmovanje z žago so celo prav poimenovali spretnost... Ker dejansko pri žaganju ni toliko surova moč, ampak kondicija pa občutek. Sicer imam izkušnje z lokarcami, ne list žagami kot jih jim tam daj ampak da se list ne krivi moraš vedet kaj delaš. No ja, čez Stihlerco je pa ni
evil.gif

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
ksz...

A kdo to gleda nocoj - ko pojasnjujejo tisto Vinkotovo "šlatanje" dveh deklet prvo noč.
Šlatal naj bi obe, pod puloverjem zgoraj, pa pod pas hlač spodaj... Onidve sta bili pa tiho. Nista kao vedeli, kako odreagirati.
Pa halo???
shocked-1.gif

Jaz zase vem, da niti sekundo ne bi bila tiho.

Ma ne vem no, jaz sem bolj na VInkotovi strani. Pa kak IQ moraš imeti, da si ob takem početju tiho????
stupid-1.gif

Pa še to - VInko se (sicer res na dolgo in široko) trudi pojasnjevati - pa mu Špela kar v besedo skače in ga prekinja.
Potrč-sindrom??
bonk.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
roseanne... se strinjam... ne vem zakaj... ampak nekok bol Vinkotu verjamem (pa ne gledam redno, ampak sm sledila tej "zgodbi") ... Nista vedli kako odreagirat?? Hmmm...
Hehe... kok je reku: "A ste kako akcijo čakale?"
evil.gif

OK, tisto nezavedno stanje bi pomisnla mogoč na spanje... zaspiš.. in če si vajen ponoči objet svojega partnerja, ga objameš... mogoč je blo kej v tem stilu... nezavedno... al kaj js vem..
sam te obtožbe so krute... ne morš si kr nek takega zmislit!!!!
stupid-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Vinkotu bi samo zalepla en šamar, pa bi blo vse v redu. Se niti ne bi bilo potrebno pregovarjat kaj je bilo, ker bi ga bilo sram, da ga je nalomila ženska.
tongue-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
in spet so se novinarji pokazali kot bitja najnižje vrste

razumem da s tem ko se prijaviš na resničnostni show podpišeš določene pogoje samo da ti grejo pa v tvoj domač kraj spraševat kaj si mislite o svojem sokrajanu o taki stvari za katero niti sami ne vejo kako bilo je pa malo podlo... pri tem da človeku niti ne dovoliš povedati svoje plati...

to je slovensko novinarstvo in cenzurirat bi jih bilo treba do fundamenta...

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
v naslednjem koraku bi te če bi bil v tem položaju in bi mi rekla da sem slabo grel zašamaril nazaj tako da bi se težko pobrala...

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
ksz

Avtoličar ga je pa spušil, pa je bil tak močan v besedah...
bonk.gif

Un Mihec je pa povedal, da je mel izkušnjo z moškim
stupid-1.gif
, baje da je bil kriv alkohol...

Pa tisto Simonovo masiranje Adrijane...
hysterical-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Saj ni več dileme ;
Jurj je v svojem komentarju dejal; " Pusrimo sedaj to ali je kriv ali ne ........" Če bi samo pomislil na Vinkotovo krivdo bi povsod na dolgo in široko razlagal kaj je bilo in kako prav je ravnal. Zame ni kriv !

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Sori, ampak jst Vinkotu tut bolj verjamem po tem kar sem videl. Tip mi je sicer na začetku bil ogaben tam ko je pljuval na pujse in sm mislil da je res tak [censored], potem sm pa iz minute v minuto spreminjal mnenje.
Konec koncev, pa četudi bi jih pošlatal - bi pač rekla NE. Sej marsikatera ljubezen se začne na tak način, marsikatera se pa takoj ustavi.
Sej uno bajso primorsko so nekajkrat šlatali po oddaji pa ni noben letel ven zaradi tega, ko pa ji ni bilo všeč je pa problem rešila tako da je tistemu tipu ki jo je šlatal - enostavno rekla NE ali pa odmaknila roke stran. In ČE je bilo kaj takega da ju je šlatal (v kar bolj dvomim), bi mu enostavno rekle ne.

Na oddaji so ga pa obravnavali kot da je koga posilil. Ta kurva od Špele voditeljske ga je pa še diskreditirala na zelo očiten način, zraven so mu pa še izklopili mikrofon. Torej tipična novinarska - treba je prikazat človeka v drugačni luči potem ko je popljuval njihov koncept oddaje in obnašanja.
Kretenska oddaja do konca.

Bojkotirat glasovanje in komplet pop TV+kanal A glede na to kar se dogaja zadnje čase s to novinarsko golaznijo.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Konec koncev, pa četudi bi jih pošlatal - bi pač rekla NE. Sej marsikatera ljubezen se začne na tak način, marsikatera se pa takoj ustavi.

No to je bil "kinda" point mojega posta: če bi ga že takoj na mestu zašamarila, ne bi bilo teh problemov in pranja umazanega perila v javnosti. Kapiš?

zmaga.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Sori, ampak jst Vinkotu tut bolj verjamem po tem kar sem videl. Tip mi je sicer na začetku bil ogaben tam ko je pljuval na pujse in sm mislil da je res tak [censored], potem sm pa iz minute v minuto spreminjal mnenje.
Sej uno bajso primorsko so nekajkrat šlatali po oddaji pa ni noben letel ven zaradi tega, ko pa ji ni bilo všeč je pa problem rešila tako da je tistemu tipu ki jo je šlatal - enostavno rekla NE ali pa odmaknila roke stran. In ČE je bilo kaj takega da ju je šlatal (v kar bolj dvomim), bi mu enostavno rekle ne.

Na oddaji so ga pa obravnavali kot da je koga posilil. Ta kurva od Špele voditeljske ga je pa še diskreditirala na zelo očiten način, zraven so mu pa še izklopili mikrofon. Torej tipična novinarska - treba je prikazat človeka v drugačni luči potem ko je popljuval njihov koncept oddaje in obnašanja.
Kretenska oddaja do konca.

Bojkotirat glasovanje in komplet pop TV+kanal A glede na to kar se dogaja zadnje čase s to novinarsko golaznijo.

še boljša.,...vsi pošljimo SMSse za vinkota da dobi avto
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
še boljša.,...vsi pošljimo SMSse za vinkota da dobi avto
evil.gif

TO
aplauz.gif

Hitro mail napisat pa vsem ki jih poznate poslat. Te face v studiu bi pa rad videl, če bi mu to slučajn ratalo.
hysterical-1.gif