Resničnostni šov Kmetija

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Zgleda da edino dejan ve kaj se dogaja pa je biu sam en tedn notri...

Ta je pa dobra. Se pravi, da človek bolje pozna Klemna, pa čeprav je bil notri samo en teden. Ostali, ki so z njim živeli in delali skoraj dva meseca pa so budale.
Zmagovalec itak ne bo tisti, ki je nažagal največ drv, največkrat pomolzel kravo, bil najbolj priden pri praznjenju stranišča, največ vedel o opravilih na kmetiji,...
Pa saj tudi v življenju ni tako, najbolje pridejo skozi tisti, ki se prikažejo v najlepši luči in se uližejo pravim osebam.

@all: me zanima, koliko od vas bi res nakazalo denar za Klemna. Bi se hitro pojavili izgovori.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Predlagam bojkot glasovanja.
Organizirajmo se in zmejlajmo slo . Naj ima(nima) še POP kaj od sranja katerega je naredil.
10.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Joj, sem včeraj malo pod prisilo poškilil...una Adrijana je pa ena taka nagravžna, neapetitlih, zamaščena, umazana, tupa in spletkarska bitch...sicer pa ves čas ponavlja, da je dobila trikrat nož v hrbet, ja kaj pa si je mislila, da je ob tolikem špehu en vbod dovolj?
grims-1.gif

hysterical-1.gif

Kok si nesramen
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Jaz itak ne bi glasoval!

@gretzky organiziraj nekaj pa bo vsak nakazu kakšen E!
grims-1.gif

OK, naj priznam. V resnici sem Klemen jaz in sem vas grdo zmanipuliral. Ker vidim, da sem vas prepričal v krivičnost sistema in da se mi godi krivica, naj vam povem številko svojega TRR-ja 02010-xxxxxxxxxx. Zadnje številke vam povem samo preko PS.
Naj povem, da bo šel denar v dobre namene. Ustanovil bom sklad za ozdrvaitev krave Lučke, ki jo je namerno poškodoval zlobni zasavec Michael, samo da bi škodoval mojemu ugledu. Oblikovale se bodo tudi delavnice, na katerih se bodo družile skupine ljudi z enakimi težavami in bodo naslednje:
- Anonimne žrtve ljudi, ki so v hrbet dobile tri ali več nožev
- Ljudje s motnjami spanja, ker se jim pred očmi vseskozi prikazuje prizor, kjer jim tik mimo glave letijo 1,5 kilske macole
- Športne travme (dvakratni poraženci v dvobojih) bodo predebatirali ob četrtkih ob štirih v ordinaciji 6, delalo se bo bolj na individualni ravni, zato bo terapija finančno izčrpljajoča
- Umetni joški, da ali ne? Dileme bodo razrešene s pomočjo psihoterapevtke Daše (sicer je brez diplome, ampak bo zato dala popust)
- Ostalo po potrebi in glede na razpoložljiva finančna sredstva.

Naj še omenim, da elektronska nakazila ali nakazila preko položnice niso smiselne, če se nakazuje manj kot 50 eurov, saj veste, stroški, provizije,... Če želite darovati osebno, pridemo tudi na dom, vendar zaračunavamo potne stroške v višino 0,29 EUR/km, + cestnina, + kakšen sendvič in ledeni čaj, ponoči pa kakšen energijski napitek, da ne zaspim med vožnjo.
Se zahvaljujem že vnaprej.
priden.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ravnokar

- Biljana nima po pravilih kaj početi v hiši za mizo

-Adriano ne more zadeti možganska kap.

Nazadnje urejeno:

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Trije kralji in bunka so tud uradno največji gnoji v zgodovini slo. reality showov.
crazy1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
-Adriano ne more zadeti možganska kap.

hysterical-1.gif
) No brain no pain !!!

Noker

Drugače sem pa res razočaran nad snovalci: kako lahko retardi, ki niso vredni, da se o njih sploh piše, odločajo o tem, kdo bo izpadel?
bonk.gif
A niso ravno oni izpadli zaradi nesposobnosti, zaostalosti .....
Klemen ravnokar govori o odhodu in ne opazim nobenega sovraštva v njegovem glasu. Skratka, še enkrat lahko potrdim, da so tovrstni šovi le molzenje denarja (sicer logično, a skrajno nepošteno).
In ravnokar Jurij govori o nekem pregovoru o šibi. Kot bi govoril zase !!! Nesposobnež se je končno pokazal v pravi luči, s tem, ko je Klemenu iz srca privoščil odhod. Retard, retard. Več besedi ni potrebnih ...

RIP to Kmetija

Noker

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ne predstavljam si sebe v vlogi tv norčka ,sploh pa ne v vlogi nekega omejenca na katerega bodo še nekaj časa kazali s prstom
13.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
In res, beseda je meso postala
evil.gif

Toliko retardov na kupu niso doslej premogli vsi Bari in BB skupaj.
Morda pade vpis za Guinessovo knjigo rekordov (ups, retardov)
Zajfa, prosim te, da narediš anketo na temo Kmetija !

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:

Jutri pa chick fajt....
cheer.gif

Ljubinka
cheer.gif

Sicer bi bilo fino, da zmaga Ljubimka, vendarle bi v boju raje videl Dašenko. Ker, zna se zgodit, da bo boj med njima trajal kar nekaj let ...
evil.gif
V zadnji oddaji so bili njuni živci že kar pošteno načeti.

Noker

Nazadnje urejeno:

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ma po moje Ljubinka nima najmanjših možnosti za zmago z Dašo, če bo dvoboj žaga ali pa pas. Deluje mi tak nebogljena, "preveč" žensko v primerjavi z Dašo (atletinjo).