Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Jaz itak ne bi glasoval!
@gretzky organiziraj nekaj pa bo vsak nakazu kakšen E!
OK, naj priznam. V resnici sem Klemen jaz in sem vas grdo zmanipuliral. Ker vidim, da sem vas prepričal v krivičnost sistema in da se mi godi krivica, naj vam povem številko svojega TRR-ja 02010-xxxxxxxxxx. Zadnje številke vam povem samo preko PS.
Naj povem, da bo šel denar v dobre namene. Ustanovil bom sklad za ozdrvaitev krave Lučke, ki jo je namerno poškodoval zlobni zasavec Michael, samo da bi škodoval mojemu ugledu. Oblikovale se bodo tudi delavnice, na katerih se bodo družile skupine ljudi z enakimi težavami in bodo naslednje:
- Anonimne žrtve ljudi, ki so v hrbet dobile tri ali več nožev
- Ljudje s motnjami spanja, ker se jim pred očmi vseskozi prikazuje prizor, kjer jim tik mimo glave letijo 1,5 kilske macole
- Športne travme (dvakratni poraženci v dvobojih) bodo predebatirali ob četrtkih ob štirih v ordinaciji 6, delalo se bo bolj na individualni ravni, zato bo terapija finančno izčrpljajoča
- Umetni joški, da ali ne? Dileme bodo razrešene s pomočjo psihoterapevtke Daše (sicer je brez diplome, ampak bo zato dala popust)
- Ostalo po potrebi in glede na razpoložljiva finančna sredstva.
Naj še omenim, da elektronska nakazila ali nakazila preko položnice niso smiselne, če se nakazuje manj kot 50 eurov, saj veste, stroški, provizije,... Če želite darovati osebno, pridemo tudi na dom, vendar zaračunavamo potne stroške v višino 0,29 EUR/km, + cestnina, + kakšen sendvič in ledeni čaj, ponoči pa kakšen energijski napitek, da ne zaspim med vožnjo.
Se zahvaljujem že vnaprej.