Resničnostni šov Kmetija

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Jurij je tak poglavje zase. Če bi ta ostal še kaj dlje tukaj, ta bi kmetijo podrl po moje (dobro da je prej šel). Jurij, to kar govori za Klemna (da izvaja nasilje nad živalmi, da je hinavec, + vse ostalo, se ne spomnim več), to je on sam, saj on to dobro ve, samo se spreneveda. Tele bi res morali vse skupaj dat na Trenja, pa Slaka pred njih, to bi blo smeha.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Poleg svetih treh kraljev mi pa gre na živce tudi una Adrijana! Kaj ji je pa naredila Ljubimka, to da je lepša in je un kmet (Miha) večkrat za Ljubimko pogledu kot pa za njo.... Get a brejk.... Tale ženska sploh nima nekega svojega mnenja, ne more izgovorit 3 stavkov, v katerih ne bi povedala 5x iste stvari, zdaj pa se bo itaq obesila, če bo un kmet menju številko, kot je to povedal Klemen!

Glede mušnic, kateri so jih pa jedli?

Simon, je tale tip pic.ka? Je v otroštvu padel s hruške in nosi posledice še zdaj?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
bonk.gif
(tole opisuje vse, kar bom zdaj opisal v nekaj besedah ... lahko bi le s simbolom, pomeni enako)

Resničnostni šov postaja "resničnostni" v pravem pomenu besede. Odraža stanje, kakršno imamo v naši podalpski državici: nevoščljivost, naduvanost, prepotentnost in na koncu mišljenje, da naj sosedu čimprej krava "crkne", vse to pa podkrepljeno z miselnostjo "vsi so neumni, samo jaz vse najbolje znam in vem". Zakaj?

Klemen je že vsem velikokrat jasno in glasno nakazal, zakaj je prišel na kmetijo (v oddajo Kmetija). Z enim jasnim, preprostim ciljem. Zaradi denarja. Ostali tega ne trdijo in kvečjemu še celo zanikajo, a ko so poraženi, bi ostale udeležence zbrisali iz seznama , so z njimi skregani, jim grozijo, jih podcenjujejo itd. Skratka, za Klemena ne najdejo dobre besede. Ker pač ima delovne navade, ne pije, ne kadi, se ne vmešava v probleme ostalih, ima več znanja kot ostali pa še kaj bi se našlo. Skratka, zelo netipičen pripadnik naše skupnosti.

Ravno ko sem včeraj preklopil na POP, v tem trenutku se na ekranu pojavi moja tesna "prijateljica" Adrijana. Ma, ko sem že mislil, da mi te gmote neokusnega obnašanja in skrajno neuravnovešenega razmišljanja ne bo več treba gladati, hop, se mi že izpolni nepričakovana "želja" (verjetno vpliv Miklavža
crazy1.gif
).

Tako, da se ta šov spreminja v sicer zelo dinamično oddajo, a kaj, ko še ustvarjalci ne vedo, kako se bo zaključil. Morda doživimo tudi kakšen nov izpad, ki ga Slovenci v tovrstnih oddajah nismo vajeni? Do zdaj tečejo dogodki v tej smeri zelo gladko
evil.gif

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:

...zdaj pa se bo itaq obesila, če bo un kmet menju številko, kot je to povedal Klemen!

Torej z mirno vestjo lahko napovem krčenje slovenskih gozdov (težkonajdenodrevozanjenotežo.press)
uf-1.gif

(p.s.tu dejansko štejeta obe teži: fizična in ona druga, da je zelo težka tudi "po naravi")
grims-1.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
...zdaj pa se bo itaq obesila, če bo un kmet menju številko, kot je to povedal Klemen!

Torej z mirno vestjo lahko napovem krčenje slovenskih gozdov (težkonajdenodrevozanjenotežo.press)
uf-1.gif

(p.s.tu dejansko štejeta obe teži: fizična in ona druga, da je zelo težka tudi "po naravi")
grims-1.gif

Noker

Če pride tako daleč, da si celo en tak Miha zaradi tebe menja cifro, pol druge rešitve kot štrik itak ni več ...
uf-1.gif

jan24

Pripravnik
4. sep 2007
69
0
6
Beda beda beda od bede....

Klemen, odpri tekoči račun, jaz ti nakažem nekaj €, saj si ti zmagovalec. Debilni psihopat Miha, njegova kurcolizca Jurij in Simon ter krastača Adrijana pa se nej požrejo od fovšije!

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz

mah....najbolj glupo je v tem šovu, da tile ustvarjalci oddaje mislijo le na rejting ne pa na ljudi ki so v tem šovu. Ma ne vem kaj je to za en pritisnjen scenarist bil, da je šel pa napisal tak konec scenarija, da se bivši člani kmetije vrnejo na njo in izločijo enega....
stupid-1.gif

miha
jezen.gif

jurij
stupid-1.gif

simon
bonk.gif

če bo klemen ven letel mam en predlog, da ko bo finale glasujemo zanj da dobi vsaj tisti avto, če že drugega ne a ste za?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
aja Adrijana je pa res
bonk.gif
....verjetno še ni čula, da je čudna z njenimi besedami:

je ne maram, nikoli je nisem marala in nikoli je ne bom marala, ker je zahrbtna hinavka bla bla bla bla
stupid-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Jurij je tak poglavje zase. Če bi ta ostal še kaj dlje tukaj, ta bi kmetijo podrl po moje (dobro da je prej šel). Jurij, to kar govori za Klemna (da izvaja nasilje nad živalmi, da je hinavec, + vse ostalo, se ne spomnim več), to je on sam, saj on to dobro ve, samo se spreneveda. Tele bi res morali vse skupaj dat na Trenja, pa Slaka pred njih, to bi blo smeha.

TO !!!!!!!!!!!
cheer.gif
Saj televizija je ista in to lahko zahtevajo od njih. Grem stavit ,da bi bila to najbolj gledana oddaja !

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Karkoli že to pomeni.
Saj Klemen ni angel sicer, ampak v primerjavi z ostalimi člani je pa nadangel. Lepo je bilo videt Dejana, da je tudi on pogruntal kaj se dogaja na Kmetiji in tako kot je rekel, nekateri se bodo pač prilepili na mnenje drugih, ker ne znajo sami trezno presodit. Je pa res, da si je Klemen nabral največ sovražnikov ravno zato, ker je imel največ dvobojev in namesto da bi mu to prineslo finale ali vsaj možnost do finala, bo to zdaj kazen.
bonk.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Po mojem pa ne. POP TV bo po mojem tole obrnil v svoj plus in bo dal telefonsko glasovanje za Klemna. Ker ga veliko ljudi podpira, bodo klicali kot nori (za pravičnost gre seveda tudi POPTVju, tukaj niti pod razno ni dobiček NOT) in tako POP TVju lepo nakazovali denar. Ker očitno je, da si pravila zmišljujejo sproti v svojo korist seveda.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
mah ...a ste vidli včeraj, ko je dejan rekel, da biljana pa zaj ni glih ne vem kakšen deloholik...kak jo je Adrijana pa ostala klapa začela zagovarjat

Jaz sem bila tu 7 tednov in vem kakšna je bila prej...bla bla bla možgancelulitis.press

vsi ostali miha, jure pa simon so pa bureki.com

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sicer ne gledam redno ampak vseeno pa poznam nastalo situacijo

problem v slovenskih resničnostnih šovih je to, da se tekmovalci po 1 tednu še neverjetno dobro "poznajo", točno vedo kdo kaj koga kje, takoj se ločijo v skupine in nato šinfajo po dolgem pa po čez

nevem kak je lahko folk tolk primitivn, da se po 14 dneh že krega, joče, šinfa, ... to mi ni jasno

kar se tiče spravljanja na klemena ... itak bi v vsakem primeru blo tak ... do zdaj je še v vseh šovih blo tak, da je zmagovalec/finalist bil črna ovca ... zakaj? ... samo zato, ker je v začetku šova očitno bil v napačni skupini ljudi in seveda so zaj vsi proti njemu

kar se pa ti če ostalih ... jebivetri na kvadrat
Adrijana - zenf debeli sploh neve kaj govori ... bluzi nekaj v 3 krasne in pa seveda vsako svoje imbecilno mišljenje pove vsaj 12x, da nebi slučajno kdo preslišal ... najbolj mi je šlo na kozlanje ob stavku "v tretje mi je nož zarila v hrbet" ... glede na njeno debelost se ne čudim, da ji v prvih dveh poskusih ni uspelo

Špela - idiotska do amena ... ko je bla glava familije je zrasla za vsaj 1 meter, pa ene 40kil je pridobila
Jurij ... ma neko svoje mnenje ampak zdaj, ko ne tekmuje več proba tiste, ki so mu bli najhujši nasprotniki v drek potisnit
Simon ... pač član močnejše skupini in deluje po njenih zakonih

ostale težko komentiram ker od začetka nisem gledal ... ampak meni se zdi, da bi nekako mogo zmagat oni, ko je skoz z klobukom pa narodno nošo okrog skakal ... nekak mi zgleda pravi taki domači podeželjski človek

aja ... še biljana pa daša ... sej nevem kaj naj rečem ... pozitivno sta me presenetli, da sta se vse tak lepo naučili pa navadli čeprav jih na začatku nisem mogo gledat, ker sta zgledali totalno prizadeti ... ampak itak še zdaj včasih slišiš kake izjave, ko še sam neveš kaj bi si mislo