Resničnostni šov Kmetija

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Meni osebno je od zadnjih petih še najbolj všeč Miha, ker so ostali malo mimo (razen Ljubinke, ki pa je prišla kasneje) ne glede na njegove zadnje izpade. Se mi zdi, da ima najbolj pošlihtano podstrešje.

Kaj so pa ostali trije naredili hujšega od tega Mihcovega patetičnega izbruha?
priden.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Meni osebno je od zadnjih petih še najbolj všeč Miha, ker so ostali malo mimo (razen Ljubinke, ki pa je prišla kasneje) ne glede na njegove zadnje izpade. Se mi zdi, da ima najbolj pošlihtano podstrešje.

His friend?

His close friend?

His very close friend?

His very, very close friend?

OR ???

Če ima on pošlihtano podstrešje, potem se mi zdi, da kmalu ne bom več spal v postelji, temveč oprezal 24/7 z drevesa, da se mi kakšen tak ne zalima za hrbet ... Do zadnjič je bil tudi meni v redu (past tense !!!) ...

Noker

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ne, nisem njegov prijatelj, sploh ga ne poznam, ampak presojam na dolgi rok. Snelo pa se mu je, ker ga je Klemen za-jebu.

@BlackHole: Biljana in Daša sta mi kure (Daša še malo bolj kot Biljana), Klemen pa je psihič (po mojem nestrokovnem mnenju) in podlasica.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Eh, daj daj.... kako ga je zaj... To je igra in Klemen je igral taktično! Če je kdo glup tukaj je to Miha, s tem ko je začel žalit Klemna, pa govorit da se mu je pustil v prvem dvoboju, my ass, pač ga je kmečki fant postavil na realna tla in mu pokazal, da ni slabič, kot je on pričakoval!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tudi moja izbira bi bila enaka: Klemen.
Pa nikogar ne preferiram, samo on se mi zdi še dokaj normalen ...

Noker

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ne, nisem njegov prijatelj, sploh ga ne poznam, ampak presojam na dolgi rok. Snelo pa se mu je, ker ga je Klemen za-jebu.

Kak to misliš? Po tvoje bi moral igrat proti sebi, da ga ne bi "zajebal", kakor ti temu praviš?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
A ste prebral. šPELA (pa ne una Močnikova) je kupila domačijo od Trobca
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tole je pa mal IBER.
Upam samo da bo folk v primeru klemenove izločitve bojkotiral telefonsko glasovanje za zmagovalca in s tem POP prikrajšal za zaslužek

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
niso normalni, sedaj bosta v vsakem primeru ostali Dasa in Biljana.Kako lahko tako prirejajo pravila..

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Klemna bodo zdaj dobesedno raztrgali. Ni fer in kdor koli je postavljal pravila je totalni [censored] skupaj z nekaterimi tekmovalci vred!