Resničnostni šov Kmetija

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Če je kaj pravice na tej Kmetiji, bi mogli Michaela diskvalificirat.

Seveda, ker ni ostal v kajži (a niso taka pravila?)

Noker

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Hja, ne morejo si privoščit zdajle ob koncu. Je pa res, da je bila situacija malo drugačna kot zadnjič. Miheta je itak Klemen izločil, Biljana je pa rečmo temu ravnala življensko, čeprav je kršila pravila ne glede na vse.

Pri Mihetu, enako kot pri Adrijani, pogrešam navajanje razlogov oz. pojasnjevanje teh zabadanj nožev v hrbet. Očitno je glavni namen samo prikriti svoje napake in očrniti druge na primitiven način.

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Nobenemu od članov družine, ki so ostali, ne privoščim zmage. Celotna stvar se je nekako izrodila. Ponovno mi je žal, da sem sploh spremljal reality show, kot je bilo tudi pri prejšnjih. Na žalost je termin predvajanja ravno v zelo gledanem času in ko čakaš na kakšno dobro nanizanko pač mašiš čas s tem sranjen.
Mogoče mi je najmanj odbijajoča Ljubinka, mogoče zato, ker je prišla kasneje in se ni mogla "izakazati" z negativnimi dejanji.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Drugače je pa Klemen izjavil,da se bo proti Mihaelu boril zase, za svojo družino,...za celo Slovenijo.....
hysterical-1.gif

Klemen hvala ti, da si se boril tudi zame
priden.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Za celo Slovenijo ja, ta je bla malo "tu mač". Mogoče mu je pa to prineslo zmago, pozitiven duh pa to.
smile-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Če že Klemen nebo zmagal potem privoščim zmago Ljubiniki. Onih dveh lezbač pa videt ne smem.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ha ha sta že naraščali ,da bi bilo najboljše če bi rekli da v finale gresta tisti dve kateri se nista nikdar dvobojevali.
hysterical-1.gif
)

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ha ha sta že naraščali ,da bi bilo najboljše če bi rekli da v finale gresta tisti dve kateri se nista nikdar dvobojevali.
hysterical-1.gif

Potem bi to bili Biljana in Ljubinka, ali misliš da ne? Daša se je namreč bojevala in to dvakrat.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Če dvobojevalec zapusti kajžo je v prekršku in če kdo iz kmetije odide v kajžo je prav tako prekršil pravila. Sicer pa beri malo višje pa ti bo jasno, prav tako nekaj piše na 24 ur

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Hm, kolikor sem lahko opazil, so pomoje ostali bivši člani kmetije, že takoj v štaru vrgli Klemna iz kmetije, saj ga potem ni bilo več pri mizi, prav tako pa ni bilo njegove skodelice (so bile samo 3)...

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ampak to bi bilo rahlo neumno in nezanimivo, da bi nekdo, ki je prišel do "konca" zdaj izpadel brez boja. Ne moti me, če glasujejo bivši tekmovalci, ampak naj se ima ta možnost branit, borit za svoj obstanek. Pa še bolj zanimivo in gledljivo bi bilo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Na 24 kur se nekaj piše o tem naj bi izpadli tekmovalci poslali domov Klemena in novinko ostali pa naj bi čefurki .
Če to naredijo (so naredili) so mulariji poslali jasen signal naj ne delajo in naj se ne borijo ,ampak naj spletkarijo ,pasejo slona in naj "puno pričajo" pa bodo uspešni
13.gif

Za takšne je
10.gif
edino dovolj dobra

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Na 24 kur se nekaj piše o tem naj bi izpadli tekmovalci poslali domov Klemena in novinko ostali pa naj bi čefurki .
Če to naredijo (so naredili) so mulariji poslali jasen signal naj ne delajo in naj se ne borijo ,ampak naj spletkarijo ,pasejo slona in naj "puno pričajo" pa bodo uspešni
13.gif

Za takšne je
10.gif
edino dovolj dobra

ma qrc pa taka veselica!!!!
stupid-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni osebno je od zadnjih petih še najbolj všeč Miha, ker so ostali malo mimo (razen Ljubinke, ki pa je prišla kasneje) ne glede na njegove zadnje izpade. Se mi zdi, da ima najbolj pošlihtano podstrešje.