Resničnostni šov Kmetija

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Včeraj je bila drama (ajde, komedija), ko je Špela (vodit.) najavila novo glavo družine, Ljubimko. Biljana pa v smeh:"juhuu, moški fajt, moški fajt, nov let, nov let"! Pa to je še nekaj časa potem ponavljala misleč, da se bosta z Dašo izognili dvoboju (sicer ne vem, kako jima je to prišlo na misel). No, potem pa ko so začeli malo kalkulirat (to bi lahko že prej, recimo), ampak verjetno jima je kdo namignil, sta pogruntali, da bosta verjetno ravno onidve šle v dvoboj, med sabo. Špela je verjetno ravno to želela. Me res zanima, kako se bosta pomerili in kakšen bo kaj zdaj odnos med njima.

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam ta Bilja je res en prostaški froc...nobene olike nima, skos je najbolj glasna, najpametnejša, vse more bit po njeno...kva se je zapodila v tist kruh, ki ga dobi glava družine.
stupid-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A se spomnite tria adijo iz Bara (se mi zdi)?
No, tukaj je bil pa včasih trio 100 (do tedna nazaj): Bila, Dašenka in Adrijanči
bonk.gif

Vse skupaj so imele ravno 100 pik IQ. Po odhodu Adrijane jih je ostalo ravno 66,67. Zato tudi tako bistra, hitra in pričakovana izjava Bile (o moškem dvoboju).

Kaj nisem že enkrat omenil, da so na tem šovu izbrani biseri inteligence (z rahlimi izjemami, nekateri so pač notri za vzorec, kako ne sme biti)
evil.gif

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Je mešanka. Med huskyem in šarplaninko ...
grin1.gif

Resno: ni slovenka. Kot tudi Bila ni. Hu kers ...
evil.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne, Biljana ter Ljubimka sta avtothoni Slovenski imeni. Mislim kakšna vprašanja ej.
hysterical-1.gif

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
42
Kolker sm včeraj gledu, so povedal, da so Biljana in Ljubimka bosanki, Daša in Klemen slovenca, oni drugi pa ma mamo slovenko fotra pa turka.

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi

Ciriram iz 24 ur:
Zajček je poginil zaradi mraza

Nikoli kunci bolje prenašajo mraz kot pa vročino, budale najprej dobi krava mastitis, potem crkne kura, ker jo je nekdo udaru, potem kunec pogine, potem osu, prašiči jim ujidejo..

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kaj? A osel je tudi poginil?
cry12bpy.gif

Pa najbolj simpatično bitje ne kmetiji je bil.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:

Ciriram iz 24 ur:

Nikoli kunci bolje prenašajo mraz kot pa vročino, budale najprej dobi krava mastitis, potem crkne kura, ker jo je nekdo udaru, potem kunec pogine, potem osu, prašiči jim ujidejo..

Ma daj, ne pretiravaj in ne napihuj zadev. Krava lahko dobi mastitis iz več razlogov, tako da sploh ni nujno da so oni krivi. Kuro so res nekako ponesrečeno ubili (to sploh ni bilo prikazano kako), zajec pa tud ne vem zakaj jim je umrl, je že kaj zbolel ali pa kaj, ubili ga sigurno niso, vsaj ne namerno. Z oslom je zaenkrat še vse v redu. Svinje so pa pobegnile (ker so pač korito izruvale) in so jih polovili in tudi nič ni narobe z njimi, celo malo so se poveselile na svobodi.

Bo pa danes zanimivo, Mihec se je precej razkuril pri mizi na Klemna, vse je nekaj letelo po zraku. Se mi je zdelo, da še ni prebolel poraza v dvoboju s Klemnom.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kdo je hlapec, kdo dekla? Al' se še ne ve? Kater' dan to sploh določijo ?

OFF: če jim bodo živali še naprej tako intenzivno umirale, se bo oddaja Kmetija morala preimenovat...

Noker

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dekla je biljana, hlapec pa miha.
hehe danes treba mal pogledatk se fanta neki jezita:))) biljano je pa strah na seniku spat:))

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Aha, že razumem, zakaj se Miško jezi. Verjetno bo dvobojevalec, izzval bo Klemena (a tko mora biti? a lahko žensko) in zdaj se boji, da bo še 2. izgubil.

Noker

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:

Citat:
Uporabnik zajfa pravi:

Ciriram iz 24 ur:

Ma daj, ne pretiravaj in ne napihuj zadev. Krava lahko dobi mastitis iz več razlogov, tako da sploh ni nujno da so oni krivi. Kuro so res nekako ponesrečeno ubili (to sploh ni bilo prikazano kako), zajec pa tud ne vem zakaj jim je umrl, je že kaj zbolel ali pa kaj, ubili ga sigurno niso, vsaj ne namerno. Z oslom je zaenkrat še vse v redu. Svinje so pa pobegnile (ker so pač korito izruvale) in so jih polovili in tudi nič ni narobe z njimi, celo malo so se poveselile na svobodi.

Bo pa danes zanimivo, Mihec se je precej razkuril pri mizi na Klemna, vse je nekaj letelo po zraku. Se mi je zdelo, da še ni prebolel poraza v dvoboju s Klemnom.

Ne pretiravaj ti boš tle mi nekaj pametoval kao, da nimam nič pojma. Sem iz kmetije tako, da čist vem kako je treba ravnat z živalmi in problemov nismo imeli, ker ustrezno poskrbimo za njih, sosedi pa so mel kar naprej ene probleme zaradi malomarnosti.

NE PREHITEVAJ, KER NE VEŠ S KOM SE POGOVARJAŠ

lp

Sam lejte včasih so tud kunci pa kakšna goved pa kakšna kura poginla pa se je kmet sam spraševal kako je to možno tako, da ne prehitevajmo sam tle je fora sam v tem, da je kunec poginu od MALOMARNOSTI. Nebi smel bit kunci, kar takole na prostem pa da jih moč pa potem jejo mokro travo to je ABSURD.

Doživel take in drugačne izkušnje sam tole je pa višek!!!

lp

Nazadnje urejeno:

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Nisem rekel, da nimaš pojma, ampak pretiravaš pa, od tega ne odstopam. Mimogrede, ko se spoznaš, me zanima, a kunc ne ve kaj je dobro za njega, kaj lahko je in kaj ne, mislim tak nagonsko?

Citat:
NE PREHITEVAJ, KER NE VEŠ S KOM SE POGOVARJAŠ

Z neko žajfo, očitno. Zakaj se pa potem ne predstaviš, če ti je to tako pomembno? A ti veš s kom se pogovarjaš? In zakaj bi sploh moral vedet? Kaj misliš, da bi kako drugače napisal, če bi vedel? To je anonimni forum, LOL.
13.gif

Nazadnje urejeno:

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
hysterical-1.gif

Ja kako pa nebi vedel??
hysterical-1.gif

Sej človek tut čuti če je zrezek pečen al pa surov

Sej tut pes nebo začeu zdej čokolade glodat.

hysterical-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ja, zakaj je pa potem jedel mokro travo, če umre od nje?
uf-1.gif
Ti misliš, da pes ne je čokolade?
Zdaj, če človek čuti, kdaj je zrezek pečen, to pomeni da kunec ve, kaj lahko je al kako? To sklepaš iz tega?
Jaz ne vem, jaz samo sprašujem, ker me zanima ali so res ravnali malomarno z zajci, tako kot eni trdijo, ali je pač zajec umrl, ker je pač "moral".