Resničnostni šov Kmetija

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
eh....ne ga srat
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če ravn koga zanima:

Špelo je zihr zadela strela, ker drugače ne bi bila tolko zoprna. Sestra jo je namreč opazila v Merkatorju v KR (tam je kot promotorka), pa je bila zihr ona. Pa menda je prav zoprna ... ne me spraševat zakaj točno, samo sestri kar verjamem.

Noker

p.s. promotorka je Špela, ne sestra
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Katera Špela je promotorka? Tista, ki tekmuje ali voditeljica? Pa katero je zadela strela? Katera si je odsekala prst?
Jebemumast, spet bom moral danes zvečer gledat
jezen.gif
.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
strela je 100% zadela ššpelo - tekmovalko.
to je preverjena informacija.

za prst pa ne vem, čigav je bil in ali je bilo to pred ali po streli.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kaj te jaz to vem
hysterical-1.gif

p.s. nisem vprašal sestre, ker me ni baš zanimalo. Ekola.

Noker

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
torej najprej si špela odseka kapico na palcu leve roke (ni čudno kako je sekala drva) in potem jo zadene še strela
evil.gif

zdaj pa ker se špela ne more dvobojevati bo izbrala nekoga izmed preostalih da se bo poril proti adijani. in seveda je zdaj adrijani s tem kao že tretjič zabodla nož v hrbet in zaradi tega jo zdaj totalno sovraži. še bo zanimivo
smile-1.gif

tako kot španske telenovele... čeprav dolgošasno v začetku je zdaj kar zanimivo in napeto..

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kera je pa Big Špela? Nekih opaznih razlik ni, če jih od zadaj pogledaš?

Ampak, imajo pa čudna pravila. Ker se Špela ne more borit, bo zdaj on izbrala drugega dvobojevalca za Adrijano. Če se ne moreš borit, si izgubil, konec debate. Grem stavit, da so si to pravilo zmislili sproti, da malo popsetrijo. Slišal pa sem celo, da bi se naj Špela vrnila nazaj, kasneje (kolk je res). Tole s strelo mi je tud malo sumljivo, ne vem no. Podobno kot tisto otipavanje nekaj tednov nazaj.
Dober fajt so mele tudi "barbike" s ta starim, šefom. Sicer so se ga potem grdo lotili z jezikanjem, je pa res, da jih je vztrajno in trmasto obtoževal, kljub vsemu da so mu vsi drugače pritrjevali. Spet kaj po scenariju verjetno. Ampak, dobro, v kolikor oni tega ne vejo, glavno da se kaj dogaja.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Adrijana je pa prav "smešna" res. Ko je slišala, da je Špelo "vsekalo", je govorila kako ji je žal za vse besede, ki jih je izrekla proti Špeli in da jo ima še vedno rada. Ko je pa zvedela, da se Špela ne bojevala, se je pa spet odločila, da jo sovraži do konca in da ji je že 3. zabodla nož v hrbet.
Ko bo pa zvedla, da se Špela res ni mogla borit (poškodba ali pa kaj, kar dvomim), ji bo pa spet žal za vse besede.
Je pa tud Špela začela malo preveč očitno igrat in ko je kazalo da je kaj drugačna od ostalih, je zdaj pokazala ravno obratno, ko je spet hotela izločit Adrijano. Dvomim, da je imela v načrtu ponovit potezo Jurija in ponudit Adrijano zmago. Mogoče je pa to hotela z nebojevanjem, pa so scenaristi spremenili pravila, hehe.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ne vem, to tud nisem čist dobro razumel, mogoče še ni vsega pokazalo. Mogoče je tam že izvedela za svojega nasprotnika, pa še takrat ne bi ravno razumel. Bo že Adrijana razložila.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Prvo si je prst odsekala, pol jo je pa še strela zadela. Baje.

tak kot si rekel tak je bilo!!

adrijana pa je kot oni petelinček na strehi, kakor veter zapiha, se v tisto smer tudi on obrne.....jao
bonk.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Ta Adrijana je za v vrtec. Najprej joka ker je debela, potem joka ker jo noben ne mara, potem se "zaljubi" v sotekmovalca in se obnaša kot zaljubljeni otroci v vrtecu. Potem spet joka, pa se smeji, pa spet joka ... ženska ima po mojem laičnem poznavanju hude probleme sama iz sabo.