Resničnostni šov Kmetija

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
nop
redface-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pozabi, ko bo to on dokazoval, bomo ta podatek imeli že vsi ! Itak.
priden.gif

p.s. glede jajc se pa kar sama z njim zmeni ...
evil.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Pozabi, ko bo to on dokazoval, bomo ta podatek imeli že vsi ! Itak.
priden.gif

p.s. glede jajc se pa kar sama z njim zmeni ...
evil.gif

Noker

jajca....metafora metafora, organsko me njegova moda ne zanimajo
nahrung002.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ne moti me da trenira. Nasprotno. Ampak on to začne nekako takole:
Zdaj vam bom izdal svojo skrivnost. Zdaj, ko sem ostal edini fant na kmetiji, včasih pojem dve ali tri porcije hrane, ampak ostali ne vejo zakaj. Zjutraj sem včasih nerazpoložen ob večerih pa sem utrujen in grem spat prej kot ostali. Sedaj vam bom pokazal zakaj. In potem pokaže drevo, kjer on izvaja dvige z nadprijemom in podprijemom. Pokaže hrib, kjer teče navkreber, potem pa še voz, s katerim vlači drva, da bo pridobil močne noge. Vse skupaj spominja na kakšne ameriške filme, kjer glavnega junaka za-je-bejo, potem pa se jim vsem maščuje in na koncu veličastno zmaga.
cheer.gif

Malo pretiravaš. Sicer pa, saj ni on zrežiral tistih posnetkov tako, da je izpadlo tako kot je. Sicer jaz nisem videl nič kaj drugega, kot tega, da fant pač laufa v breg in vleče voz. Kar pa je govoril, so pa bili itak samo odgovori na vprašanja. Toliko o zaroti vsepovsod.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ne moti me da trenira. Nasprotno. Ampak on to začne nekako takole:
Zdaj vam bom izdal svojo skrivnost. Zdaj, ko sem ostal edini fant na kmetiji, včasih pojem dve ali tri porcije hrane, ampak ostali ne vejo zakaj. Zjutraj sem včasih nerazpoložen ob večerih pa sem utrujen in grem spat prej kot ostali. Sedaj vam bom pokazal zakaj. In potem pokaže drevo, kjer on izvaja dvige z nadprijemom in podprijemom. Pokaže hrib, kjer teče navkreber, potem pa še voz, s katerim vlači drva, da bo pridobil močne noge. Vse skupaj spominja na kakšne ameriške filme, kjer glavnega junaka za-je-bejo, potem pa se jim vsem maščuje in na koncu veličastno zmaga.
cheer.gif

Malo pretiravaš. Sicer pa, saj ni on zrežiral tistih posnetkov tako, da je izpadlo tako kot je. Sicer jaz nisem videl nič kaj drugega, kot tega, da fant pač laufa v breg in vleče voz. Kar pa je govoril, so pa bili itak samo odgovori na vprašanja. Toliko o zaroti vsepovsod.
Jah, se opravičujem. Kadar mi je nekdo antipatičen sem nagnjen k pretiravanju. Vsake oči imajo svojega malarja, nikoli pa nisem rekel, da je moje mnenje pravo. Odgovori na vprašanja? Nisem slišal vprašanj, a so ga vprašali: Klemen, a imaš ti kakšno skrivnost? A nam jo poveš? Prooooosiiiiim.

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
torej je to tisto ko je jurij rekel da "pričakujte nepričakovano". kaj pa če je to njena taktika?
evil.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
torej je to tisto ko je jurij rekel da "pričakujte nepričakovano". kaj pa če je to njena taktika?
evil.gif

hm....dvomim, če pa bi bilo to to, ma pa zares sado-mazo taktiko, v kar pa močno dvomim....

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
ja tako je zgledalo...
torej jo vseeno ne bo zadela strela kot je nekdo omenil
smile-1.gif

Mogoče jo je pa tik pred tem zadela še strela. Ampak tako čudno (nevarno) kot se je spravila drva sekat, še čudno da si ga ni že kdaj prej.
crazy1.gif

A zdaj ne bo dvoboja? Adrijana pa že joka o tem koliko da jo je prešinfala in podobna sranja. Ta je res nezrela, čeprav zgleda zelo "zrela".

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Citat:
ja tako je zgledalo...
torej jo vseeno ne bo zadela strela kot je nekdo omenil
smile-1.gif

Mogoče jo je pa tik pred tem zadela še strela. Ampak tako čudno (nevarno) kot se je spravila drva sekat, še čudno da si ga ni že kdaj prej.
crazy1.gif

A zdaj ne bo dvoboja? Adrijana pa že joka o tem koliko da jo je prešinfala in podobna sranja. Ta je res nezrela, čeprav zgleda zelo "zrela".

jaz sem napisala tisto o streli, je bilo objavljeno na enmu drugemu formumu

glede dvoboja pa bomo verjetno morali do jutri počakat