Resničnostni šov Kmetija

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
na, pa si vse pokvaru...
wink-1.gif

saj je res, kure so bolj vredne z jajci kot pa obglavljene, zajcev se itak nima za gledat ker zahtevajo preveč dela da jih ne bi jedli, pujsa pa majo itak enga odveč, za nove sta potrebna samo pujsek in pujska
smile-1.gif

Me prav zanima, kak bojo pupe jedle zaaaaajčkaaaa
cry12bpy.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kaj se ga je pa Daša v današnji oddaji vsipala? Oči ji je kr križem neslo, katastrofa kaka je bla, haha. Ampak prašiča so dobro udesle, možače. Daša je zgledal, kot da bi hotla še enga prasca kr sama zaklat.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik imperator pravi:

pa kaj vi to dejansko gledate??
uf-1.gif

In še zabavamo se zraven, si morš mislit?
grims-1.gif

Pri teh oddajah je tak, da če ves čas ne spremljaš, ti je bedarija, ker ne veš kaj se je dogajalo prej in ti tud ni zanimivo to kar gledaš sedaj. Ko si pa enkrat noter je pa pač zanimivo, komur so pač všeč te spletke in grebatorstvo, dvoboji in podobno.

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
ko tole gledam
stupid-1.gif
kako jih potem ni sram še kdaj iti v javnost

Nazadnje urejeno:

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
zdele sm prvic gledu, hahaha, ce mi v naprej placajo 50k si negrem sramote nardit. majkemi bi rekla nova glava druzine hehe
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ma zbluznjeni so vsi po vrsti...res pa je nekaj da me zdaj prav zanima kako bo potekal teden ko je glava družine Daša hehe

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Pa Miha bo dobil revanš proti Klemenu že kar to soboto po moje. Saj ne da mu privoščim poraz, ampak prav rad bi videl spet dolge face ostalih, če bi ga Klemen spet poslal domov.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Čist so napsihirani...pa te barbike sploh ne dojamejo, da je to igra...ne ekipna tekma, kot je en reku včeraj...in da so pravila, ki se jih moreš držat, če želiš pokasirat denar. In ta Bilja kr neki pribija, kaj jim je Simon naredu, da so ga izdali...ej, sej na aerobiko bojo pol skupi hodil...in zdej se grejo maščevanje...
stupid-1.gif

Ta Daša pa kr ena wannabe čefurka...maaajkemi...
bonk.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
če bi na simonovem mestu recimo klemen (ker tak vem da ne bi rečno teoretično samo) bil v kajži in bi rletu v kmetijo da bi nekaj jedel....to bi biljana pa daša kvakale hahahahaha

utrgani so vsi

pa špelo bo strela zadela pa biljana bo zmagala baje

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz

Slučajno sem parkrat malo pogledal zadevo, meni delujejo vsi izjemno bebavo.... Na kupu so zbrani idioti obeh spolov, zelo grdi in neokusni. Una [censored] zamaščena (ne vem kako ji je ime) mi gre pa prav na kozlanje, pa una stara grda svija....
Tega normalen človek ne more gledat....
frown-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam tale Špela deluje pa tko dolgočasno, monotono, nezainteresirano...bitje. Čist brez energije je, ne verjamem, da sem kdaj opazila, da se ženska smeje...jst tut enga dneva ne bi zdržala ob tako statičnem partnerju...
uf-1.gif