Resničnostni šov Kmetija

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
mislim da gre par zadnjih oddaj s finalistoma(ne spraševat,katera dva sta
grims-1.gif
) v živo

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Ta kmetija je ena najbolj zgrešenih oddaj oz. šovov, kar jih je možno prikazovat.
Vsi izbrani kandidati so totaln podn.
Nobena od teh žensk ni niti najmanj simpatična. Ta Biljana katero pač omenjate je preveč zvišana in se dela, kot da ima edina pi**o v sloveniji. Njena the best kolegica (ne vem kako ji je ime, ki bi naj bila rokometašica) je pa isti podn. Ko jo pokažejo od blizu zgleda kot da ima šmirgl papir na faci ... mazolj pri mazolu al kaj ima to za ene izpuščaje.

Jaz nisem lep, ampak ti udeleženci farme so pa iber grdi. Bljak ...

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Ta kmetija je ena najbolj zgrešenih oddaj oz. šovov, kar jih je možno prikazovat.
Vsi izbrani kandidati so totaln podn.
Nobena od teh žensk ni niti najmanj simpatična. Ta Biljana katero pač omenjate je preveč zvišana in se dela, kot da ima edina pi**o v sloveniji. Njena the best kolegica (ne vem kako ji je ime, ki bi naj bila rokometašica) je pa isti podn. Ko jo pokažejo od blizu zgleda kot da ima šmirgl papir na faci ... mazolj pri mazolu al kaj ima to za ene izpuščaje.

Jaz nisem lep, ampak ti udeleženci farme so pa iber grdi. Bljak ...

Daša!
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zadnja oddaja gre iz studia v živo.
Mislim da bo na sporedu okol 15. decembra. Tam se bo izbiralo med dvema finalistoma oz. finalistkama.
wink-1.gif

Kmetija je pa zaklenjena. Poslovilno žurko so že imeli.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
A obstaja kakršnakoli varijanta da takšne in podobne debilne oddaje prepovejo zakonom?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kaj te sili, da gledaš? Pač enim je to ql... ali zaradi tega, ker so notri znanci ali zaradi same zasnove. Jst osebno tud nism glih pristaš teh resničnostnih šovov ampak precej folka pa pač to zabava... jebat ga. In glede na to da je to komercialna televizija jim take oddaje lahko oprostimo.
Bolj bi se blo za zamislt, kaj se po rtvslo vrti... kaj tam dobimo za svoj denar
smirk-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Nihče me ne sili ker še nikoli nisem tega pogledal v enem kosu dlje kot 1 min. Skrbi me za IQ ljudi ki to lahko gledajo še bolj pa za tistih ki v tem sodelujejo.
bonk.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
A se niso samo tekmovalci zavezali k molku o tem? Torej si tekmovalec, kateri?
grims-1.gif

nisem tekmovalec
aplauz.gif

Če se ne motim je enkrat celo sama omenila, nekaj v zvezi "ko smo mi pri rokometu...", tak da ne vem no. Mogoče je pa obje trenirala. Tolk o tem nepomembnem podatku.
Mi je v redu, da je tud Jurij prišel na mesto hlapca, potem ko je bil šefe 2 tedna.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tole je citat iz 24ur.com

Kot članica slovenske državne reprezentance je pred leti osvojila naziv državne prvakinje v teku na 400 m z ovirami. Temnolaska je bila tudi finalistka za Miss športa 2006.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Hmm, a bi popestrili zadeve z eno stavo - ali bojo dali iz kože kakega zajca al ne?

Kolkr sem slišal vsaj v eni začetnih oddaj (ker ne spremljam ravno redno), se jim zelo lušta po mesu
grims-1.gif