Resničnostni šov Kmetija

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Biljana... Je bla fejst baba že na sredni šoli...
wink-1.gif

Luškica je! Prec vženim!

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
si ti sploh kdaj pohvalila kakšno žensko
confused-1.gif
Fužinsko debelo možačo res še ne.
grims-1.gif

meni se nezdi debela
ne-ne-1.gif

ni pa anoreksična manekenka iz revij
smirk-1.gif

možno da sm jo vidu na aerobiki v Tivoliju (se vsaj trudi s izboljšanjem postavce
cheer.gif
)

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Joj kok ste kle nekateri alergični na mnenje žensk o drugi ženski
bonk.gif
Naj napišem da je huda, če mi je prav ogabna?? .... pa ni samo videz. Videz je še nekako sprejemljiv, ampak sama puklasta drža, moško obnašanje, požrešnost, tuljenje ipd. jo delajo prav odvratno. Mam svoje predstave o tem kakšna naj bi bila ženska po obnašanju in videzu in Biljana je pač pravo nasprotje tega.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
si ti sploh kdaj pohvalila kakšno žensko
confused-1.gif
Fužinsko debelo možačo res še ne.
grims-1.gif

meni se nezdi debela
ne-ne-1.gif

ni pa anoreksična manekenka iz revij
smirk-1.gif

možno da sm jo vidu na aerobiki v Tivoliju (se vsaj trudi s izboljšanjem postavce
cheer.gif
)

Seveda se trudi, bo treba pokoristit 5min slave in pokazat pičuro playboyu

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Pojdi v Tomačevo v Ljubljani, tam jo boš našel.

Je pa tečna baba kot sam hudič. Prov smrad babji.
crazy1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Joj kok ste kle nekateri alergični na mnenje žensk o drugi ženski
bonk.gif
Naj napišem da je huda, če mi je prav ogabna?? .... pa ni samo videz. Videz je še nekako sprejemljiv, ampak sama puklasta drža, moško obnašanje, požrešnost, tuljenje ipd. jo delajo prav odvratno. Mam svoje predstave o tem kakšna naj bi bila ženska po obnašanju in videzu in Biljana je pač pravo nasprotje tega.

Za moje pojme je ženska ki forumira že malo nasprotje od vsega tega kaj si predstavljam pri ženski.
Roko na srce spoznal sem vsaj 20 forumašic v RL na raznih meetingih ipd, pa brez zamere če bo katera
zdaj brala, za vženit ni niti ena, niti za punco nebi mel nobene, ker so to specifične ženske, za druge bi reko.

Pa te gnjavim? Grem stavit da mi nisi všeč. (do zdaj mi ni bla še nobena, samo nisem zbirčen, večalimanj
pokotam vse kaj da) Te gnjavim da si nevemkaj? Tako ti gnjavis o puncah na kmetiji? Ja pa pikola nemora
vsaka bit topmodel madonca, več je nelušnih kot pa lušnih. Ampak še vedno Bila tam noter zgleda edina prava
babnica, ostale jih imajo al 30 let oziroma kil preveč.

Sicer pa je vedno tak da se babure in določeni moški ki bi to radi bli, oz. se tak obnašajo, vedno "napadejo" taluštno,
tako so vsi v prvem baru napadli Almo. Danes ko je kvazi uspešna, pa je več noben ne omenja, ker prej ste jo meli
za tumasto, zdaj pa babika hara po raznih odajah ala piramida, BB ipd...

Vi jo še kr šimfajte, samo babiki je zalaufalo, bolj ko bo mariskdaj komu izmed vas.

Pa da še 1x povdarim, forumašice ste čudne ženske, sem vas dovolj spoznal da lahko to trdim.
Res da je par izjem ki so face, ampak to jih je mogoče od 30 uporabnic, 2 komada...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Seveda ja, zavoljo tebe se bom vzdražala komentarja.
bonk.gif

Ne bi ti bla všeč?! Že jokam ......
frown-1.gif

Barovka Alma mi je bla kul bejba - tako po obnašanju kot videzu in sem jo večkrat pohvalila, sam jebiga Biljana je pa res en bruh in bom to napisala, če ti všeč al pa ne ...
grin1.gif

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
bonk.gif

frown-1.gif

Barovka Alma mi je bla kul bejba - tako po obnašanju kot videzu in sem jo večkrat pohvalila, sam jebiga Biljana je pa res en bruh in bom to napisala, če ti všeč al pa ne ...
grin1.gif

LP

Mogoče zato, ker ti je bila nekoč soseda?
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pa da še 1x povdarim, forumašice ste čudne ženske, sem vas dovolj spoznal da lahko to trdim.

Res da je par izjem ki so face, ampak to jih je mogoče od 30 uporabnic, 2 komada...

Važna je kvaliteta, ne kvantiteta
smirk-1.gif

Kar se pa Bilja v. Alma tiče...Alma je bla vsaj pra*ička (kao...), Bilja je pa ena muškarčina...te namlat k prasca, če kej preveč otresas
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
bonk.gif

frown-1.gif

grin1.gif

LP

Ja ti sprasuješ kaj napisat če ti nekdo ni všeč. Jaz ne napisem nič, in pol ne pljuva po meni cela tabla tako
se to zdaj dogaja tebi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Važna je kvaliteta, ne kvantiteta
smirk-1.gif

Emmm, zdaj pa si napisala total ven s konteksta, frazo ki jo uporabljamo ko govorimo o kvaliteti.

Mimogrede, kvaliteta se pa določa na kvantiteti, ampak tisto je štorija za drug forum.

Ampak dejansko, ženske ki so na forumih so čudne. 98% jih je
bonk.gif

Kaka punca se po spletu krega z modeli, ki se itak samo delajo norca, in si po
PMju pošiljajo vice v stilu chuck norrisa o njih...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Vsak večer (torek-sobota?) zvečer okol pol desetih na POPu
smile-1.gif

Ista štorija ko pri mojih 2 doma.

Ko mi mati vsakič ko me vidi govori, kaka bedarija je ta kmetija, da oni dela to, oni to,
oni tam nezna, oni se mu smeje... Halo mama, oddaja je butasta, zakaj jo pol redno
spremljas, veš o vsakem vse? "Zato ker je tak patetična, da nemorem vrjet in se zmeraj
znova čudim da so na sporedu...
bonk.gif

Npr. oddaja ta z zrncem, a si not padu, sploh je nebom gledal, ker enostavno nemore bit
oddaja dobra. Zrnec mi gre na qrca, in nasploh že vem da je bedarija, preden sploh
odprem topik tule ko pisejo, vem o čem se gre, 90% pljuva, 10% je smesno, gledajo pa vsi...

WTF?

3 stvari so nejasne:

1. Al sem zgrešil stoletje
2. Al sem zgrešil kontinent
3. Al sem zgrešil oboje

Mene je, priznam, sram da sem slovenec. Raje sem hrvat, torej govedo po jelinčičevo.