No, včeraj je pa Mihcu prekipelo in je pokazal kak slabič je. Vse kar je govoril za Klemna, te lastnosti si lahko kar k sebi pripiše. Govoriš to, kar si. Čist je popizdo, ko je zvedel, da bo moral s Klemnom v dvoboju, haha, kaki luzer. Malo pred tem, pa je hvalil Klemna, da si vsaj enkrat zasluži, da ni hlapec in če si kdo zasluži zmago, da je to Klemen. Nakazal je tudi svojo spolno usmerjenost, ampak pustmo to. V glavnem, presenetil ga je, tudi mene, moram rečt, ampak se je vsekakor pametno odločil, saj zdaj lahko on izbira vrsto dvoboja.
Aja, Mihec je celo "priznal", da je v prvem dvoboju prepustil zmago Klemnu, a rane od dvoboja si je celil 14 dni, pa sebe obesil na klin in podobne "specialske" fore. Ne vem, kaj sta en drugemu obljubljala, ko ni kamer, ampak meni se zdi poteza Klemna zelo dobra, sploh za šov. Tudi barbike so potem priznale, da bi same ravnale enako, če bi bile na Klemnovem mestu, tak da bo zanimivo. Nekaj se sicer govori, da Klemen izgubi, upam da ne, ker bo Mihec doživljal čudne izpade takrat.
Aja, Mihec je celo "priznal", da je v prvem dvoboju prepustil zmago Klemnu, a rane od dvoboja si je celil 14 dni, pa sebe obesil na klin in podobne "specialske" fore. Ne vem, kaj sta en drugemu obljubljala, ko ni kamer, ampak meni se zdi poteza Klemna zelo dobra, sploh za šov. Tudi barbike so potem priznale, da bi same ravnale enako, če bi bile na Klemnovem mestu, tak da bo zanimivo. Nekaj se sicer govori, da Klemen izgubi, upam da ne, ker bo Mihec doživljal čudne izpade takrat.