Zadevo sem začel gledat, predvsem zaradi tega, ker sem videl, kako so se tekmovalci med seboj je*ali ! Tudi sam sem zgrožen nad pravili tega šova, sploh pa to, kar se je včeraj dogajalo, ko so se vsi spravili na Klemna zaradi dveh treh udarcev krave. OK sem zaščitnik živali, ampak verjamem, da to ni zgledalo tako drastično, kot mu vsi ti tekmovalci očitajo. In največji šid je to, da so zadnji tekmovalci ki so izpadli nagovorili tiste, ki so šli predčasno domov, tako da še tisti, ki so imeli dobro mnenje o njem so sedaj proti njemu.
Če bi bilo po pravilih kot se spodobi, potem se tisti stari člani, ki so kazensko zapustili kmetijo SLOH NEBI SMELI vrniti in dajat svoja mnenja. Kršili so pravila in nima več pravice izbirat ....
[censored]ček Simon pa je itaq zraven Mihe najbolj bolano bitje. Miha je zdaj dobil krila in normalno, da si bodo zdaj sposodili še zadnje štiri člane.
Najbolj bolno je to, da bi res v finale prišla Biljana, ki se niti enkrat ni borila za obstanek, kar pomeni, da je vedela z kom se mora družit ves čas na kmetiji isto Daša. Ja njuno prijateljstvo je že malce skrhano tako da ....
Saj drugo se itaq ne gre, gre se za pravico, da je Klemen največ naredil na tej kmetiji. Če njega ne bi bilo bi jim itaq že vse živali pobrali. Tukaj mu zdaj očitajo par udarcev krave .... a tisto pa je bilo etično, ko so zaklali prašiča pa se je Daša iživljala nad njim in se obnašala kot da je pravkar prišla iz psihjatrije,
Določenim po končanem šovu bi jaz nemudoma nadel prisilni jopič in pa na zdravljenje ....