Resničnostni šov Kmetija

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
niso normalni, sedaj bosta v vsakem primeru ostali Dasa in Biljana.Kako lahko tako prirejajo pravila..

Ja zakaj bi bili kar obe. Ok, vem kaj se govori okrog, ampak Ljubinka bi morala imet enake možnosti, saj se bo lahko za finale borila. Debilno pa je, da se najmočnejši kandidat sploh ne bo mogel in bo izločen zato, da si bodo eni "bolniki" na tem pozdravili svoj ego.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ma Ljubinke se bodo resili ker je prisla kasneje in se bo verjetno malo postavila Klemenu v bran, Klemen pa je je 4 sotekmovalce poslal domov in se vsi imajo nekaj proti njemu.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Za kozlat, kaj se grejo snovalci oddaje...Klemen bo zvisu sam zato, ker ga noben ne mara...Bilja bo šla direkt naprej, ker je itak z vsemi "naj frendica"...Ljubinko bojo pa pomoje pustil Daši, ker je Daša itak "najjača" in bo premagala Ljubinko...in denar bo odnesla ena od kur... res fer.
stupid-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Klemna bodo zdaj dobesedno raztrgali. Ni fer in kdor koli je postavljal pravila je totalni [censored] skupaj z nekaterimi tekmovalci vred!

tako je!!! in še kaj hujšega bi jim povedala....ampak se ne bom spuščala na njihovo raven

stupid-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:

ma Ljubinke se bodo resili ker je prisla kasneje in se bo verjetno malo postavila Klemenu v bran, Klemen pa je je 4 sotekmovalce poslal domov in se vsi imajo nekaj proti njemu.

Če se rešijo Klemna, je Ljubinka odvisna sama od sebe, ker se lahko bori za svoj obstoj. Razumeš to? Kdo pa bo izbiral dvoboj pa še ne vem, še ni bilo govora o tem. Verjetno bodo kar bodoči člani še to izbrali, da bo "fer".

Na Klemnovem mestu bi lepo spakiral in odšel, v kolikor to dovoljujejo pravila. Uu, kako dolge face bi meli Jurij, Adrijana, Miha in podobni, to bi bla veselica. Ampak to je nam lahko govorit, on pa ima (je imel) še vseeno kanček upanja ( v ostale).

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če je res, kar pišete, potem so tvorci oddaje resnično zavozili ....
stupid-1.gif

Drugače mi je pa ideja, da sta v finalu Bila in Dašenka v redu samo zato, ker se bo njuno prijateljstvo po končani Kmetiji zagotovo "zrahljalo", saj ne ena, ne druga ne privoščita zmage svoji nasprotnici.

Noker

p.s. kaj pa se je dogajalo včeraj ?

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Prišli so stari tekmovalci in se naselili v kmetiji kot v hotelu, Miha je gazda s svojim senatom, ostali štirje tekmovalci so pa dekle in hlapec in jih bodo pedenal spredi-zadi...finoče jih bodo pa komentirale in ocenjevale (kao - itak se bojo odločali na podlagi zamer)...Pa postrežčki spijo, jejo, živijo...na seniku cel teden. So že pripombe, kako so se "stari tekmovalci spremenili" odkar jim lahko ukazujejo...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Seveda so pravila debilna. Človek dobi občutek, da si jih sproti zmišljujejo, samo da malo bolj mešajo drek in zvišujejo gledanost. Za Klemna mi ni nič žal, ostali tekmovalci že vejo zakaj ga bodo izločili, niso ga marali še preden jih je izločil (če bi jih izločali gledalci, bi bil že kmalu doma). Verjetno kamere pokažejo samo delček tistega kar se res dogaja v resnici. Snovalci oddaje so se pred začetkom predvajanja hvalili, da so sami "ustvarili" show in patentirali idejo
bonk.gif
, sedaj pa so kar malo utihnili.

Včeraj so se vrnili "stari" člani. Spali bo do v hiši, vsak dan jih bo moral pedenati eden od preostale četverice. Zmanjkalo je cukra, ostale hrane je bolj malo. Sporekli sta se Daša in Biljana, ker Biljana noče delati v hiši in je raje v štali.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Glede podpore daleč vodi klemen...

Sicer se pa itak pravila sproti pišejo.
stupid-1.gif

Drugač pa upam da zmaga Klemen da zapre kobec usem.
10.gif

Tisti dve retardiranki pa nej spakirajo svoje kufre pa nazaj v mesto. Naj zmaga kmečki pubec
cheer.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Za Klemna mi ni nič žal, ostali tekmovalci že vejo zakaj ga bodo izločili, niso ga marali še preden jih je izločil (če bi jih izločali gledalci, bi bil že kmalu doma). Verjetno kamere pokažejo samo delček tistega kar se res dogaja v resnici.

Jaz pa mislim, a je bil to ovčji nagon. Eni ovci se je kaj zameril, ta je povedala drugi in že jih je bilo 4,5. Vsi ga pa niso sovražili.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
kolikor sem gledala oddajo izgleda, da so tam prav vsi malo prišfasani
stupid-1.gif
take bi morali v kako luknjo skrit ne pa, da jih pred kamere vlačijo..grozljivo..

med vsemi
stupid-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jah, ne bo zmagal tisti, ki je najbolj priden ampak je vse skupaj eno sranje. Verjetno so vedeli, še preden so se prijavili, da jih bodo ustvarjalci izkoristili do konca in zmanipulirali samo zaradi večje gledanosti.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Zadevo sem začel gledat, predvsem zaradi tega, ker sem videl, kako so se tekmovalci med seboj je*ali ! Tudi sam sem zgrožen nad pravili tega šova, sploh pa to, kar se je včeraj dogajalo, ko so se vsi spravili na Klemna zaradi dveh treh udarcev krave. OK sem zaščitnik živali, ampak verjamem, da to ni zgledalo tako drastično, kot mu vsi ti tekmovalci očitajo. In največji šid je to, da so zadnji tekmovalci ki so izpadli nagovorili tiste, ki so šli predčasno domov, tako da še tisti, ki so imeli dobro mnenje o njem so sedaj proti njemu.

Če bi bilo po pravilih kot se spodobi, potem se tisti stari člani, ki so kazensko zapustili kmetijo SLOH NEBI SMELI vrniti in dajat svoja mnenja. Kršili so pravila in nima več pravice izbirat ....
[censored]ček Simon pa je itaq zraven Mihe najbolj bolano bitje. Miha je zdaj dobil krila in normalno, da si bodo zdaj sposodili še zadnje štiri člane.
Najbolj bolno je to, da bi res v finale prišla Biljana, ki se niti enkrat ni borila za obstanek, kar pomeni, da je vedela z kom se mora družit ves čas na kmetiji isto Daša. Ja njuno prijateljstvo je že malce skrhano tako da ....
Saj drugo se itaq ne gre, gre se za pravico, da je Klemen največ naredil na tej kmetiji. Če njega ne bi bilo bi jim itaq že vse živali pobrali. Tukaj mu zdaj očitajo par udarcev krave .... a tisto pa je bilo etično, ko so zaklali prašiča pa se je Daša iživljala nad njim in se obnašala kot da je pravkar prišla iz psihjatrije,
Določenim po končanem šovu bi jaz nemudoma nadel prisilni jopič in pa na zdravljenje ....

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kako jim ni nerodno, Mihi, Juriju in Simonu?! Miha je razbijal in norel brez pravega razloga (tudi ko je bil trezen v hiši, alkohol je pa itak beden izgovor). Jurij, ki je ubil kuro in Simon, ki je jahal kravo z Biljano in Dašo, ter razbil ograjo eno noč. In zdaj oni trije Klemna prepričujejo, da je on nasilen do živali?! Pa to svet ni videl, kaki prepotentneži in vase zagledani ljudje. Edina dobra stran tega je, da je to javno prikazano, da se imajo čega sramovat. Samo nekdo jim še mora povedat, ker sami tako ne bodo dojeli.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Če ne bi blo včeraj vse skupaj grozljivo, bi blo mogoče še smešno. Sam sem že prej bil bolj na Klemnovi strani, po včerajšnjem linču pa ni nobene dileme več. Miha je s to kravo itak čist zbezljal (vsakič ko spregovori se spomni novih podrobnosti
bonk.gif
), ostanek črede pa se tudi kar naenkrat spominja nekih novih dogodkov, ki izkazujejo njegovo nasilnost. Kot je BlackHole lepo povzel, pa so ravno trije najbolj obsojajoči moški (lahko tem babam sploh rečem moški?) doslej prikazali nivo nasilja, ki bi ga Klemen težko dosegel tudi če bi se zlo potrudil.

In Jurij ... Žal moram rečt kar - tipičen Štajerc
stupid-1.gif
In to mi je še toliko težje rečt, ker tudi sam prihajam s tega konca ...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Se popolnoma strinjam z zadnjimi tremi posti...na kozlanje mi gre, kako Miha, Jurij in Simon šuntajo ostale proti Klemnu...in poraja se mi vprašanje, kako to, da so ves čas pod nadzorom kamer, ampak kamere beležijo samo klanje živali, kako Adrijana stokrat ponovi stavek "Nisem je marala, je ne maram in je nikoli ne bom"...ne pa tudi t.i. mučenja živali s Klemnove strani...če so se vse te stvari res dogajale + tisto, kar je omenjal Klemen (peka mušnic), bi to kamera morala porajtat in pokazat...da bi vsi videli in če se je karkoli takega res dogajalo (težko nasilje nad živalmi, peka strupenih gob), bi morali biti kršitelji definitivno izključeni. Tko je pa eno samo klevetanje in vidno izživljanje nad Klemnom...
jezen.gif

Ste vidli Jurija kako je včeraj "ponosno stal"...sem mislila, da si bo zlomil vrat, tko je stegval glavo proti nebu...in Miha...tako nasilje kot je on proizvajal tiste noči v kajži od Klemna nisem vidla nikoli...in ostalim članom se vidi, da so ene ovce, ki verjamejo takim papkom kot sta Jurij in Miha...
bonk.gif