Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Poveš par teh kompleksov, da ne bo zgledalo, kot da nakladaš v tri dni, kot Adrijana?
O kregu pa piše na 24.ur/kmetija.
Npr:
- ničkolikokrat se je takrat, ko se ni strinjal z drugimi umaknil na samo in bi bilo bolje, da bi se o tem pogovoril ter razčistil stvari
- ko je v dvoboju na moči zmagal proti Mihu se je drl nekaj v tem smislu: "Kaj je zdaj, specialček". BTW premagal ga je na zelo premeten način
. Ker je vedel, da nasprotnika ne moreš kar tako obesiti na klin, je počakal, da se Miha utrudi in potem ga je premagal z lahkoto.
- Daši in Biljani je očital, da sta mestni razvajeni punčki (kar verjetno tudi sta), je-bi ga, on je očitno moral garati kot žival, medtem ko so se mestne punčke zabavale
- njegov govor pred zadnjim dvobojem je bil legendaren: "Boril se bom zase, za svojo družino, za svoje prijatelje, za celo Slovenijo"
Ok, zame se ni boril, zate verjetno tudi ne (razen če si njegov prijatelj), boril se je predvsem zase, za nagrado in predvsem za svoj ego.
To je samo nekaj primerov, ki mi padejo na pamet v prvem trenutku.
Je pa tudi hinavec, ko glumi, kako ima rad živali. Verjetno jih ima res, tudi jaz jih imam, ampak ne bom šel tepsti živali. To, da je boksal in tepel kravo je potrdil tudi sam.
Je vzkipljiv, da je iz ihte vrgel kladivo, da je to letelo blizu Jurijeve glave, ni zanikal.
Skratka, meni ni všeč. Glasoval ne bom za nobenega, ker mi je škoda vsakega centa za takšna sranja. Grem raje na kavo ali na pivo, častim tudi tebe.