Resničnostni šov Kmetija

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Moram kar priznat, da te kolektivne podpore Vinkotu pa res nisem pričakoval. Ded je star 50+, punci pa tam okoli 20, človek ma doma familijo, prvi večer pa se spravi deklici šlatat na seniku. Očitno je, da je probal, da je šlatal in na koncu izpade da sta vsega krivi onidve, ker mu nista polomli prstov. Ljubinka je lepo povedla - prva noč na kmetiji, vsi odidejo, v glavi mša da ne smeš delat scen, v bajto tudi ne smeš in pač potihem daš roko stran. Ampak ej folk, to je nadlegovanje in to, da je na strani nadlegovalca sluzast stardec vsaj pri meni ne olajša krivde.

Je pa se ponovno pokazalo, da pri nas (iz meni neznanega razloga) na koncu raja pljuva po žrtvi.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nima veze, hec je hec.
evil.gif

Ne si resničnostnih šovov preveč k srcu jemat.
ne-ne-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Je pa se ponovno pokazalo, da pri nas (iz meni neznanega razloga) na koncu raja pljuva po žrtvi.

Po domnevni žrtvi. Tako kot je Vinko zaenkrat samo domneven nadlegovalec.
S to razliko da imamo vsi pravico ustvarjati svoje mnenje, glede na slišano in glede na življenjsko logiko.

Zdi se pa mi da se hoče ustvariti ozračje kot da je ta star osel domnevni posiljevalec in da je najmanj živalsko posilil dekleti. A Ljubinka mu zjutraj reče "Si pa bolj slabo grel danes ponoči..."

hmmm...1 + 2^2 = šlatanje?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Moram kar priznat, da te kolektivne podpore Vinkotu pa res nisem pričakoval. Ded je star 50+, punci pa tam okoli 20, človek ma doma familijo, prvi večer pa se spravi deklici šlatat na seniku. Očitno je, da je probal, da je šlatal in na koncu izpade da sta vsega krivi onidve, ker mu nista polomli prstov. Ljubinka je lepo povedla - prva noč na kmetiji, vsi odidejo, v glavi mša da ne smeš delat scen, v bajto tudi ne smeš in pač potihem daš roko stran. Ampak ej folk, to je nadlegovanje in to, da je na strani nadlegovalca sluzast stardec vsaj pri meni ne olajša krivde.

mislm halooo kolk glup morš bit da ob tako resni obtožbi še vedno upoštevaš "pravila igre"

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ne me j...., je res kdo šlatal oni zamaščeni, antipatični, neprijetnih vonjav oddajajoči sod? Kar težko verjamem, prej bi verjel, da je kdo prašiča nabrisal....
17758-icon_confused.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ko sem prvič videl, to sceno s šlatanjem, sem še najbolj verjel varianti, da je scena slabo zrežirana, ker me je presenetilo kako dve punci nista drugače odreagirali, Vinko pa je bil tud zmeden tisti dan, nič kaj prav se ni razburil na te obtožbe. No, zdaj zgleda, kot da zrežirano le ni bilo, ampak še vedno me noben ni prepričal, še najmanj punci. Sploh Katja z izjavo o blondinkah (verjetno je govorila osebi). Mislim, da greš kaj takega izjavit v javnost, moraš bit res kratke pameti, kar je tudi pokazala s svojimi izjavami. Nikakor mi ni logično, da bi nekomu, ki te je ponoči spolno nadlegoval, zjutraj rekel, da je "slabo grel". To ne gre skup, ni šanse. Ne vem, kako nihče ni Ljubinke vpraša po razlagi tega. Še vedno ne verjamem nobenemu, to pa zato, ker je tast rekel, da pozna tega Vinkota in je počel neke scene (ne vem več točno kaj), pač v tem smislu je bilo, da kao ni to nič čudnega, kar bi naj počel puncama. Tako, da res ne vem kaj naj si mislim.

Klemen se je pa res dobro uprl orjaku. To, da ga je odvlekel do svojega droga, je bilo res presenetljivo. Škoda, da ni roke umaknil, da ga ne bi mogel prijet in bi se še obesil na klin z njo. Ampak, ok. Sicer ne vem o kakšnih pravilih so govorili na koncu. Mogoče jih samo tekmovalci poznajo, ampak če jih, ne vem zakaj bi jih namerno kršil, če ti gre za zmago.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Brcala sta se že prej (da sta spravila en drugega na tla), pa še ni bilo proti pravilom. Opiranje na ogrado je bilo tudi prepovedano, ni pa bilo prepovedano držanje za ogrado.
confused-1.gif

Se mi zdi, da si v skladu s celotnimi pravili tega showa, tudi pravila pri dvobojih zmišljujejo sproti.
bonk.gif

Klemen pa je spet pametno zmagal v dvoboju. Ne vem, a je Sreško res mislil, da Klemnu razklenil prste? Klemen je vendarle prosti plezalec in ti so v prstih zelo močni. Da pa bi dvignil celega in ga obesil na klin (70-80 kg žive teže) pa je tudi malo verjetno.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz...

ena vinkotova sporodnica je rekla, da jo nič ne preseneča, če je punci šlatal, ker je kao ženskar.

Poleg tega pa je res vsem zelo lahko govoriti, kaj bi ve/vi naredili v takem primeru, ko si pa dejansko sam v taki situaciji, pa je druga pesem.
Jaz verjamem puncam....verjamem da sta friznili, verjamem, da si kaj takega normalen človek ne bi upal trditi (pa celo na TV), če to ne bi bilo res.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ok, samo da te en nadleguje, zjutraj mu pa rečeš, da te je slabo grel, mora bit nekje nekaj narobe.
stupid-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ja ja... to ... da se še NORMALNO z njim pogovarja pa heca... hmmm... po mojm če bi se mene dotaknu, bi dobil kr orng klofuto
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
hehe ...

tale "after shave" (opa, after show) je pa še bolj zanimiv od samega šova.

Ker nisem gledal, ne morem komentirat, samo če je res ena od deklin rekla, da jo je ponoči slabo grel, potem pa res nekaj ne gre skupaj ... ?

OFF: a zdej bi pa kar za Vinkota glasoval? A ne bi že enkrat prej za Klemena ? Ej, mam idejo (glej spodaj)

ravno danes so me tri, štiri (ne vem točno
evil.gif

Ker me zelo dobro poznate in ker veste, da jaz nisem sposoben kaj takega, a se vam kaj smilim? A ne bi bilo bolj pravično, da v oddaji pritisnete številko ter glasujete za Nokerja, se pravi zame
redface-1.gif

p.s. na katero tel.številko morate poklicat vam še sporočim, takoj ko Zajfa naredi anketo ali ste ZA ali PROTI mojemu predlogu.

Noker

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jaz sem pa slišal od ene sorodnice od ene od dveh punc da sta obe pravi k.... in da ni nič čusnega če si kaj izmislita...

Kva bomo zdaj?
bonk.gif

Francoz

Pripravnik
Citat:
Moram kar priznat, da te kolektivne podpore Vinkotu pa res nisem pričakoval. Ded je star 50+, punci pa tam okoli 20, človek ma doma familijo, prvi večer pa se spravi deklici šlatat na seniku.

VSI 50+ bi radi šlatali dvajsetletnice... Eni si jih upamo/jo, drugi pač ne.

Ko boš tudi ti 50+, boš to dojel in mogoče tako tudi ravnal. Zaenkrat pa vidim, da si pristaš tistega razmišljanja iz daljnega leta 1950: 20-letnice naj se družijo le z 20-letniki, 50-letniki pa z 50-letnicami...

Brez zamere...

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mene je pri vsem skupaj najbolj zmotilo dejstvo, da dve odrasli punci nista reagirali, če je Vinko počel kaj "nedovoljenega"...halo, pri takih stvareh pravila gor ali dol, treba je po "mizi udarit" in povedat svoje...ne pa da sta tih in se gresta neko moralo in skrb za pravila...
stupid-1.gif
Bedne sta čist, tista Nina je pa sploh točak od ženske. Je pa res grdo, da so tako stvar razbobnali brez, da bi vprašali obe strani...mogoče je res Vinko v spanju "objemal ženo" in je pol izpadlo tko kot je...ne vem...

A še koga moti Špelina pretirana raba pogovornega jezika, ko vodi oddajo? Men gre tok na živce...
bonk.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Citat:
A še koga moti Špelina pretirana raba pogovornega jezika, ko vodi oddajo? Men gre tok na živce...

mene kr mau ... moti ja...
smirk-1.gif

drgač se pa strinjam s tem napisanim ja... js ne vem... da bi se mene kdo dotaknu, zihr ne bi z njim zjutrej govorila pa se še zezala da je slabo grel... jaooo... KAP no... res da ne vem na čigavi strani sm... sam nekok ne morm puncama verjet...

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Kaj pa faktor kamere? Zjutraj se zbudiš in ti en kamerman tišči objektiv v faco in probaš čim bolj kul izpast in čim manj scene delat, ker maš recimo tremo in ziher tega nisi vajen. Pol pa lažje pride iz ust zajebancija v smislu: 'premalo si grel', kot pa 'pi.zda, pervert stari, šlataj babice svojih let ...'.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kaj pa faktor kamere? Zjutraj se zbudiš in ti en kamerman tišči objektiv v faco in probaš čim bolj kul izpast in čim manj scene delat, ker maš recimo tremo in ziher tega nisi vajen. Pol pa lažje pride iz ust zajebancija v smislu: 'premalo si grel', kot pa 'pi.zda, pervert stari, šlataj babice svojih let ...'.
Bere se smiselno ,ni pa nujno tudi res !

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
glede Vinkota ... tisti, ki ste iz Maribora verjetno poznate lokal Holmes pub in Vinko se je tam precej zadrževal ... ponavadi je bil tam v času glavnih odmorov srednjih šol, ki so v neposredni bližini ... in kaj je ded delal ... gledal lulike, ki so hodle na pijačko, sam pa se celi čas nekaj čohal sejvsivemokje ... parkrat sem ga tud sam vido, kak se je slino tam po šanku pa zijal okoli

tak, da me to kar se je zgodilo na kmetiji niti malo ni presenetlo ... je pa res, da sta toti 2 babi pravi kuri ja ... ponoči bi se ena vstala pa šla do bajte pa pač pocinglala na tisti zvonec, če že ni upala v bajto iti zaradi "pravil"